Partnerské vztahy aneb ženy a HiFi

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Partnerské vztahy aneb ženy a HiFi

Příspěvek od Zappadaddy »

Nechápu jak tě jedna věta,která přiznávám nezněla úplně politicky korektně,tě mohla tak nakopnout k osobnímu osočování nejen mne.Tvůj přípspěvek nebyl citlivý ve vlákně člověka,kterého se to týká,na tom trvám.V podstatě si mu tam napálil to,že měl svůj koníček zredukovat a přizpůsobit se své milované polovičce,tak nekecej,že nebyl určený proti Music collectorovi! *headbang* Ve všech mužských klubech se chlapi většinou podporují,i když znovu říkám, nemusí být politicky korektní.Myslím,že do takového mužského klubu asi nepatříš!Tvoje přítomnost zde na foru je mnoha lidem nepříjemná,protože děláš dusnou atmosferu.Hledáš chybičky a štouráš se v nich,přitom nezvládáš protinázor a dokážeš pak být sprostý.Být administrátorem nechtěl bych tě na tomto foru,ty jsi totiž jedním z těch kvůli kterému vzniklo další forum.Jsi vyloženě konfliktní osoba a provokatér!Toto téma o ženách ve vztazích s hifisty (je velice problematické a citlivé),zrovna tak jak politické,které jsem jednou založil já a pak jsem toho litoval,na hifi forum nepatří!Nebudu ti tady dokazovat,že já takový problém o kterých mluvíš nemám,manželku mám tolerantní,rodinu řádně zabezpečuji a dokonce jsme se nedávno rozrostli o holčičku,svůj koníček dokáži zvládat aby nepřerostl tu pomyslnou hranici,kdy koníček vítězí nad rozumem.
Pokud si ostatní myslí to že Sekal je konfliktní a něměl by tu být,napište to sem,ulehčíme EFFIMU PRÁCI.Pokud si myslíte,že já nejsem přínosem pro toto forum,jsem intolerantní blb řekněte to taky.já se rozhodnu podle vašich reakcí,jestli sem patřím já nebo SEKAL.Nejsem pro bany,ale vyjímečně jsem pro zabanování Zappy nebo Sekala a to natrvalo!!!!Hranice byla překročena a i když vás mám rád jako kolegy,nenechám si tady nadávat do magorů a blbů od člověka,který se tu ani nepředstavil a má historii velmi negativních reakcí a provokací.Děkuji za pochopení.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Ano je třeba zabít Sekala! Zlo na hifinázorech konečně převládne a bude svatej klid :D

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Souhlasím se Zappou v tom, že co do počtu ZBYTEČNÝCH konfliktů, je Sekal mezi prvními na tomto fóru.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Za mne: Obrázek pro Sekala :!: Ještě jsem nečetl, že by Zappy napsal někoho (nebo něco) napadající příspěvek a je jedno, zda je to naše fórum, nové fórum, nebo Slovanet !

ron

Příspěvek od ron »

zo zvedavosti som si prešiel niekoľko stránok Sekalových príspevkov na fóre. Na jednej strane zopár príspevkov k téme a dobrých tipov na zaujímavú muziku, na druhej strane kopa narážok, nezmyselných hádok na prkotinách a snaha hájiť si za každú cenu svoju pravdu. to chce na pár dní pauzu.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

rOn to vystihl naprosto přesně. Víc není potřeba dodávat. *bravo*

boxer

Příspěvek od boxer »

Banán Sekalovi nafurt.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Sekala vôbec nemusím, je to provokatér *thumbs down*
To Zappík by mi tu určite chýbal ;)

Bery
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bery »

He! Na zajímavé vlákno jsem tu narazil. Sekala neznám, proto se k němu nevyjadřuji.

Ale Zappa je jeden z nejpohodovějších lidí na fóru. Doložím to následujícím postřehem: Při nedávné mé návštěvě v Zappadoupěti jsme s Michalem zabrousili na téma házení špíny a urážek na fóru.
Ač si myslím, že jsem dost tolerantní a snášenlivý tvor, tak Zappa mě strčil do kapsy svým upřímným výrokem: "Oni to ti chlapi na fóru tak nemyslí, to jen internet dává prostor emocím, ale když se s někým setkáš, jsou to fajn lidi."

Zappu si tu ponecháme a když bude Sekal sekat dobrotu, tak jeho taky. No uvažte, máte v rukou Sekalovu morální nápravu, usmíření v komunitě bude usmířením jeho bytostného nitra, hm..?
Nejsem naivní, jen ukazuji schůdné stezky... ;)
..

BTW: pokud je pro nás hifi opravdu koníčkem, tak naše drahé polovičky nás poznávají právě už s touto diagnózou...
pokud nás mají opravdu rády, proč by nám braly součást nás samotných?
a pokud my máme rádi je, proč bychom utratili poslední peníze ne za novou lednici, ale za nový rack např.??? nebo zanedbávali děti kvůli poslechu? hudba přeci dává radost, a to už tisíce let..

je to o toleranci pánové a vzájemné úctě a respektu k druhému.. a je jedno, jestli je to v hifi, nebo čemkoli jiném..!!! dyk jsme lidi, domluvíme se ne?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Moc se omlouvám všem členům tohoto fora,administrátorovi,že jsem se nechal unést a vystavil vás nepříjemnému rozhodnutí.Hluboce se za to stydím !!!!!O to více si cením ,že jste mne i přes moje kontroverzní rozhodnutí podpořili. *klanimse* Sekalovi , po jeho návratu, bych chtěl slušně doporučit ,aby se té tolerantnosti chytil,a trochu toleroval občasnou chybičku,která se vloudí po příspoěvku některého z nás a citlivěji vyhodnotil situaci.Odlišný názor,pokud je v mezích slušnosti a morálních kodexů,je zde vítán,ne však zbytečné útočné a provokativní výpady.Věřím Sekale,že v reálu budeš jiným člověkem než se prezentuješ zde.Pokud všichni souhlasí ,jedeme dál oba, Sekal i já. :)

GSX 1400
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GSX 1400 »

Zappadaddy píše:Moc se omlouvám všem členům tohoto fora,administrátorovi,že jsem se nechal unést a vystavil vás nepříjemnému rozhodnutí.Hluboce se za to stydím !!!!!O to více si cením ,že jste mne i přes moje kontroverzní rozhodnutí podpořili. *klanimse* Sekalovi , po jeho návratu, bych chtěl slušně doporučit ,aby se té tolerantnosti chytil,a trochu toleroval občasnou chybičku,která se vloudí po příspoěvku některého z nás a citlivěji vyhodnotil situaci.Odlišný názor,pokud je v mezích slušnosti a morálních kodexů,je zde vítán,ne však zbytečné útočné a provokativní výpady.Věřím Sekale,že v reálu budeš jiným člověkem než se prezentuješ zde.Pokud všichni souhlasí ,jedeme dál oba, Sekal i já. :)

*thumbs up*

Michal82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal82 »

Pochybuji,že takové ucho,jako jsem já,má vůbec právo zapojovat se,ale zkusím to.Zappíka znám teprve pár dní a pouze prostřednicvím několika SZ a příspěvků ohledně mého tchána,který zde fungoval jako "Amusia", a přesto si dovoluji tvrdit,že je to dobrý člověk.Možná ten výraz "do hajzlu" mohl být měkčí,ale z vlastní zkušennosti vím,že údernost a použití ostřejšího výrazu ušetří dost času.Co jsem si pročítal dopisování Michala(Zappíka) s Petrem(Amusia),vychází mi z toho jediný závěr - moc by si rozuměli! Pro Petra byla hudba vším,nemohl bez ní existovat,byla pro něj jako vzduch a slunce.A přeci přes to přeze všechno vždy,když se vrátila jeho žena z práce,první co udělal bylo,že hudbu vypnul.Hudba pro něho znamenala strašně moc,ale moc dobře si uvědomoval,že bez své celoživotní partnerky by nikdy nebyl to co je.Ona má také ráda hudbu,hodně spolu jezdili na koncerty a festivaly,přesto cítil,že když se vrátí z práce domů,potřebuje klid a pohodu,prostě se očistit.Hifi a ženská k sobě moc nepasují,každému kdo má extra poslechovou místnost,závidím. A Petr byl zastáncem teorie,že každý člověk si to musí v hlavě srovnat a utřídit si priority.Já s mojí ženou (jeho dcerou) také občas zápasím,vždy se to ale poddá.Naštěstí zdědila po svém tátovi to,že miluje hudbu.Kvalitní rockovou hudbu.Jsem mu strašně moc vděčný za všechno dobré,co po něm zdědila.
Hezký večer všem a zkuste to ztlumit.Alespoň na chvilku ;)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Zapa již vychladl a dokonce se omluvil,takže k němu již nemusím z mého pohledu nic psát.

Sekalovi do jisté míry snad i rozumím, a nemám pocit, že by byl se svýma názorama a hodnocením vždy zcela mimo.
Neprojížděl jsem jeho příspěvky, takže neumím posoudit jestli jen šíří svou pravdu, nebo i obohacuje forum informačně.
Toto je určitě na zamyšlení.

Opět je potřeba napsat, že psaná komunikace je dost nedokonalá a život v internetovém světě není možné srovnat s tím reálným. Má své silné specifika a nedokonalosti. Moc záleží na rozpoložení, myšlenkových pochodech a fantaziích těch kteří čtou příspěvky a následně na ně reagují. Mnohdy jsou příspěvky vyhodnocené ne úplně tak jak byly myšlené, a často jsme přílišně vztahovační a egoističtí. Nezřídka si na internetu léčíme bolest z reálného života. Myslím, že lidi potřebují pomoci, ne zašlapat, vyloučit, zničit.
Noble Audio - výroba a prodej

JFI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JFI »

Neschopnost komunikace je v české společnosti, bohužel, velmi zakořeněná. Týká se to nejen písemné komunikace. Řekl bych, že všeobecně postrádáme argumentační dovednost, nadhled a snahu pochopit druhou stranu. To bývá doplněno intolerancí k jinému, natožpak přesně opačnému, názoru. Je to v nás.

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Jediný jazyk jímž trochu vládnu je polština.
Na fórech je klid a může se napsat jaký kabel, aniž by přišli bijci s rychlou stručnou klávesnicí na "dosah paží".

Jo a baby mají pravdu, kvalitní mikrosystém umí muziku zahrát, bedny mohou stát vedle květináče a být max jako větší budíky.
Dobrou hrombednu pod Ikea nábytek a jak to hrrrajééé.

Moje sekundární domácnost bývalé, má nábytek z tmavého masivního teakového dřeva. Luxusni design, výborný povrch a já přesto, že furt listuju časákama a katalogama nevím, čím to nezprasit.

Normálně bych se nestyděl za hrací obrazy na stěnu a reprokabel zamaskoval rákosím...

Raději bych bydlel s dětma, než šoupat sloupama a mramorama po kvartýru.

Obrázek

Odpovědět