He! Na zajímavé vlákno jsem tu narazil. Sekala neznám, proto se k němu nevyjadřuji.
Ale Zappa je jeden z
nejpohodovějších lidí na fóru. Doložím to následujícím postřehem: Při nedávné mé návštěvě v Zappadoupěti jsme s Michalem zabrousili na téma házení špíny a urážek na fóru.
Ač si myslím, že jsem dost tolerantní a snášenlivý tvor, tak Zappa mě strčil do kapsy svým upřímným výrokem:
"Oni to ti chlapi na fóru tak nemyslí, to jen internet dává prostor emocím, ale když se s někým setkáš, jsou to fajn lidi."
Zappu si tu ponecháme a když bude Sekal sekat dobrotu, tak jeho taky. No uvažte, máte v rukou Sekalovu morální nápravu, usmíření v komunitě bude usmířením jeho bytostného nitra, hm..?
Nejsem naivní, jen ukazuji schůdné stezky...

..
BTW: pokud je pro nás hifi opravdu koníčkem, tak naše drahé polovičky nás poznávají právě už s touto diagnózou...
pokud nás mají opravdu rády, proč by nám braly
součást nás samotných?
a pokud my máme rádi je, proč bychom utratili poslední peníze ne za novou lednici, ale za nový rack např.??? nebo zanedbávali děti kvůli poslechu? hudba přeci dává
radost, a to už tisíce let..
je to o toleranci pánové a vzájemné úctě a respektu k druhému.. a je jedno, jestli je to v hifi, nebo čemkoli jiném..!!! dyk jsme lidi, domluvíme se ne?