Partnerské vztahy aneb ženy a HiFi

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
sekal

Partnerské vztahy aneb ženy a HiFi

Příspěvek od sekal »

Níže uvedená reakce navazuje na diskuzi v osob. vlákně MusicCollectora (http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... 071#p75496)
Zappadaddy píše:Na tvém místě bych lépe přemýšlel co je v tomto případě vhodné Sekale,místo aby si podpořil kolegu a dodal mu odvahy tak ho více zbyzečně nahlodáváš(asi je tom tvým posláním zde na foru nahlodávat a provokovat).Pokud si beru ženskou a ví že hudba je nedílnou součástí mého života pak je můj výrok zcela na místě.Zároven jsem se snažil kolegu podpořit....co více dodat?
Nemusíš mě zde poučovat, co je a co není vhodné.. Můj příspěvek nebyl nikterak zaměřen proti autorovi předmětného vlákna, (kterého je mi líto), ale proti takovým siláckým, ve skutečnosti však intoleratním a hloupým reakcím, jako je ta tvoje (http://hifinazory.cz/forum/posting.php? ... 27#pr88614) Zappadaddy...

Ono zůstat na stará kolena sám, většinou nemocný, není zrovna žádný med... Je lépe na oltář HiFi obětovat kvalitní vztah potažmo láskyplnou bytost, která s vámi setrvá až do konce anebo své koníčky rozumně zredukovat či alespoň "zmírnit", aby vztah přetrval ? Zkuste se nad tím zamyslet....

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Partnerské vztahy aneb ženy a HiFi

Příspěvek od efičák »

Ve vlastním vláknu jsi Pán Ty.
Takhle je to fajn. *thumbs up*

Proč Tě tak oslovil Musiccolektorův příspěvek ?
Ono zůstat na stará kolena sám, většinou nemocný, není zrovna žádný med... Je lépe na oltář HiFi obětovat kvalitní vztah potažmo láskyplnou bytost, která s vámi setrvá až do konce anebo své koníčky rozumně zredukovat či alespoň "zmírnit", aby vztah přetrval ? Zkuste se nad tím zamyslet....
I já zůstal sám a děti vychovává EX s novým partnerem.

Kompromisy byly...
pak už jednostranné ústupky...
a nakonec tak hoďka týdně, když byla s novým pánem a já byl s dětma a parohama sám.
:)
Nepřítel není HiFi.

Řešení zástupných problémů ve vztahu je zavádějící stejně, jako neustálé vkládání válkychtivých příspěvků Sekalem.

Ve svém vlákně jsi Pánem Ty.
Rozhodni jak naložit s diskuzí a já to upravím dle Tvých pokynů.
*klanimse*

sekal

Příspěvek od sekal »

eficak píše:Proč Tě tak oslovil Musiccolektorův příspěvek ?
Mě ani tak neoslovil MusicCollectorův příspěvek, nýbrž především tato silácká a velkohubá reakce Zappadaddyho http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... 071#p88614, kterou rozhodně nevnímám jako "podpůrnou", ale - jako znovu opakuji - hloupou... A proto jsem si (opět) dovolil napsat nekonformní nebo chceš-li tedy "válkychtivý" názor... Toť vše....

P.S. Jinak je mi líto tvého rozpadnuvšího se manželství.. Je to škoda, už jen kvůli dětem....

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Co je na tom velkohubé,neumíš si doma udělat pořádek?Vzala si mne i s mým koníčkem,nikdo v rodině tím netrpí jak ty popisuješ.Láska je snad tolerantní,beru si někoho i z jeho chybami,zvláště když o nich dopředu ví.Velkohubý *bravo*

sekal

Příspěvek od sekal »

Zappadaddy píše:Co je na tom velkohubé,neumíš si doma udělat pořádek?Vzala si mne i s mým koníčkem,nikdo v rodině tím netrpí jak ty popisuješ.Láska je snad tolerantní,beru si někoho i z jeho chybami,zvláště když o nich dopředu ví.Velkohubý
Pořádek doma si dělat nemusím, protože jsem na rozdíl od tebe soudný, přítelkyně si vážím a neposílám ji do hajzlu jen proto, že zrovna není moc vysazena na hudbu.. Ale to ty asi nikdy nepochopíš, protože jsi prostě magor....

Sekale, dej se do pořádku, jsi podrážděný. Dovol, abych Ti navrhl přestávku. Dej se dokupy chlape a vrať se v pohodě.
efičák.

MartinSt4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinSt4 »

Zappadaddy píše:Co je na tom velkohubé,neumíš si doma udělat pořádek?Vzala si mne i s mým koníčkem,nikdo v rodině tím netrpí jak ty popisuješ.Láska je snad tolerantní,beru si někoho i z jeho chybami,zvláště když o nich dopředu ví.Velkohubý *bravo*
Nemůžu nereagovat, doufám, že je to nadsázka. Ano láska je tolerantní, ale do určité míry. V obecné rovině, když se koníček vyvine ve zhoubnou Vášeň, jde i láska stranou. A pokud se vztah dvou lidí začne komplikovat, může být i dříve tolerovaný koníček poslední kapkou.
Jak by jste reagovali na to, kdyby Váš partner prodal jedinou lednici, aby si mohl pořídit nové sportovní náčiní? To je případ, který je pravdivý a manželství se rozpadlo.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ale nikoho to neopravňuje nadávat lidem do blbů a magorů.Holt internet snese vše. *headbang* *headbang* *headbang*

Odar

Příspěvek od Odar »

Rozum postal chlapci - chodte na pivo a dajte si do drzky *headbang* Chvalabohu podaktori maju rozum.
Naposledy upravil(a) Odar dne 09 úno 2012 22:09, celkem upraveno 1 x.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

MartinSt4 píše:
Zappadaddy píše:Co je na tom velkohubé,neumíš si doma udělat pořádek?Vzala si mne i s mým koníčkem,nikdo v rodině tím netrpí jak ty popisuješ.Láska je snad tolerantní,beru si někoho i z jeho chybami,zvláště když o nich dopředu ví.Velkohubý *bravo*
Nemůžu nereagovat, doufám, že je to nadsázka. Ano láska je tolerantní, ale do určité míry. V obecné rovině, když se koníček vyvine ve zhoubnou Vášeň, jde i láska stranou. A pokud se vztah dvou lidí začne komplikovat, může být i dříve tolerovaný koníček poslední kapkou.
Jak by jste reagovali na to, kdyby Váš partner prodal jedinou lednici, aby si mohl pořídit nové sportovní náčiní? To je případ, který je pravdivý a manželství se rozpadlo.
Souhlasím.Bavíme se zde ve všeobecné rovině a nebavíme se o extrémech,které ma na mysli pan Sekal nebo o kterých se zminuješ také.Více nebudu toto téma komentovat.Každý at si si řeší své problémy doma po svém.

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Ale, ale chlapi, co tak zklidnit hormon, ha?
Sekal asi ujel, ale asi se to dál roztahovat tímto směrem nemusí, co vy na to?

sekal

Příspěvek od sekal »

Jediný, kdo tady skutečně ujel, a to poměrně extrémně, je náš Zappatatíček, který coby "podporu" MusicCollectorovi napsal :
Zappadaddy píše:A kdo nemá rád muziku a nedokáže ji alespon tolerovat,at jde do hajzlu.
Toto považujete za projev tolerantního člověka ?! A navíc v souvislosti se ženami ? To snad nemůžete myslet vážně ! *headbang*

yarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarda »

Z každého mluví jeho zkušenosti....

Víš sekale, máš asi v životě to štěstí, že ti to s protějškem vychází a já ti to moc přeju, ať ti to vydrží, je to krásné.

ALE ... s tolerantností jsem již skončil. Byl jsem tolerantní, svou bejvalku jsem na rukách nosil a po 18 letech mě stejně kopla do pr... Po této zkušenosti pak už prostě změníš názor.

Je to o emocích a vlastních zkušenostech, nevěřím, že by tu byli lidé bez srdce....

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

yarda píše:...Víš sekale, máš asi v životě to štěstí, že ti to s protějškem vychází a já ti to moc přeju, ať ti to vydrží, je to krásné...
Bohužel věci nebývají takové jak se jeví a prezentují. To poté přijdou vhod různá internetová fóra na kterých se odpouští "přetlak" a píší věci, které se do očí ve slušné společnosti nikdy neřeknou.

sekal

Příspěvek od sekal »

Alesko, pokud by mě kdokoli řekl, že žena, která zrovna neholduje muzice, může jít tak akorát do hajzlu a následně toto moudro doplnil ještě "zásadní" informací o nutnosti udělat si doma pořádek, tak dotyčnému do očí sdělím, že je intoleratní blb a okamžitě s ním přerušuji kontakt.. Jsem si vědom toho, že problematika partnerských vztahů je dosti komplikovaná a citlivá záležitost, nicméně v Zappadaddyho případě je věc jasná a není o čem diskutovat...

Jinak je mi upřímně líto předčasného úmrtí Tvé manželky, jakož i dalších Tvých blízkých, které jsi zmiňoval v MusicCollectorově vlákně....

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Proc nechodi na HiFi fora zeny?
Zeny na HiFi fora nechodi proto, protoze nemaji hudebni sluch! :D (Joke).

Ne, myslim si, ze zeny a to nejen co se HiFi tyka, tikaji proste uplne jinak nez my.
Abychom ale zustali u tematu: Zenu absolutne nezajima, jaky vykon ma amp A nebo B, zda je lepsi gramo X a nebo Y a ktrerym kabelem je co pripojeno. Tohle ony proste neresi a nebudou o tom tedy dlouhosahle polemizovat na jakemkoli foru.
Pro ne je v oblasti HiFi dulezite, zda nebudou: a) muset stradat (otazka financni), zda nebudou b) zanedbavany (otazka casu) a kdyz jim oboji nehrozi, rozhoduje v podstate uz jen c) estetika (otazka designu). Urcite u nich projde lepe mensi, nenapadny, do noci intimne svitici lampac, ladne stihle, stredne vysoke sloupky a gramofon rozumnych rozmeru a barvy, nez neskladny 50-ti kilovy koncak, gramo pripominajici spise vrtnou plosinu v Severnim mori a boxy velikosti newyorskych dvojcat. (Vyjimky ovsem i zde potvrzuji pravidlo.)
U zvuku je to ale vetsinou jinak – hraje-li to hezky, dokaze to vetsina zen ohodnotit, ba i pochvalit. Neznam zenu, ktera by hudbu zasadne odmitala, musi se ji ale proste umet spravne naservirovat . To mj. vyzaduje napriklad sbirku LP ci CD obsahujici i tituly, ktere bychom si my osobne mozna ani naporizovali. ;) A potom ji na tuto navnadu musime prilakat, vzbudit jeji vrozenou zvedavost a doprat ji cas vychutnat si to.
Dulezita je tedy taktika. Pri koupi ruznych masinek musime take postupovat diplomaticky. Vetsinou TO muze nakonec byt i podstatne drazsi, nez se puvodne planovalo, musi se to ale libit. Jak uz jsem napsal, je snadnejsi nadchnout zenu pro nejvyssi model znacky X v provedeni “zlata metaliza” nez domu pritahnout treba dva levnejsi, ale obludne, cerne koncaky o velikosti a vaze pytle cementu. To je proste fakt.
Jen jako priklad: Kdyz jsem pred casem vymenil Boxy Canton Ergo RC-L (cerne, masivni, “chlapacke”) za Kef XQ40 (krasne zaoblene, o poznani mensi, ve svetlem javoru a klavirnim laku) byl jsem mou druzkou dokonce pochvalen! “Konecne neco hezeho a vubec to tady nerusi.” (Co na tom, ze staly temer dvojnasobek. :D ) A zvuk byl, v prihodne chvili, samozrejme take nalezite ocenen.
Jeste podstatne jednodussi je to u vylepsovani “fajnovek”. Takovymi“malickostmi”, jako je napr. Prenoska do gramofonu, se zena vubec nezabyva. Doprejme si tedy treba Koetsu Rosewood Standard ci Ortfon A90 *2thumbsup* , ona si toho zajiste ani nepovsimne. O kabelech se uz ani zminovat nebudu, jejich existenci zeny stejne jen jaksi tusi. Hlavne ale - celek musi lahodit oku a uchu.
Takze panove, jak si kdo ustele, tak si lehne. :lol:

Odpovědět