Podpis na Hifinazoroch

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Acon
Kontaktovat uživatele:

Re: Podpis na Hifinazoroch

Příspěvek od Acon »

merhaut píše:Já bych podpis zrušil
prečo? nie je povinný a každý si tam napíše čo chce. Aj nič.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.
Naposledy upravil(a) palipol dne 09 lis 2008 20:38, celkem upraveno 1 x.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

No já jen v reakci na to, že někteří by chtěli, aby byl povinný... a zabírá to místo

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

Nezapomínejte, že toto fórum je veřejně přístupné. :shock:

Ne, že bych měl v sočasnosti doma sestavu za půl mega či mega, ale i tak to sem nedám. Chráním si tak soukromí. Nikdy nevíte co koho napadne když náhodou zabrousí na tyto stránky. Samozřejmě blízcí lidé to vědí při přátelské komunikaci po emailu a telefonu.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

MilanTuma píše:Nezapomínejte, že toto fórum je veřejně přístupné. :shock:

Ne, že bych měl v sočasnosti doma sestavu za půl mega či mega, ale i tak to sem nedám. Chráním si tak soukromí. Nikdy nevíte co koho napadne když náhodou zabrousí na tyto stránky. Samozřejmě blízcí lidé to vědí při přátelské komunikaci po emailu a telefonu.
Myslis, ze niekto vypatra tvoju adresu z toho co tu napises? Budme paranoidny, ale nie az tak...teda ak nova paka nema 50obyvatelov...

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

palipol píše:Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.
Ja nechcem aby to bolo povinne, ja len kvoli prehladu a urcite mi to povie na hififore viac o osobe ako to, ze co si vcera precital v nejakej premudrej knihe :roll:

Hlasovanie je blbost...

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

MB píše:
palipol píše:Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.
Ja nechcem aby to bolo povinne, ja len kvoli prehladu a urcite mi to povie na hififore viac o osobe ako to, ze co si vcera precital v nejakej premudrej knihe :roll:

Hlasovanie je blbost...
Blbosť, OK. Necháš demokraticky hlasovať o povinnosti písať v podpise, čo kto vlastní, alebo všetkým odporučíš, aby to tam dobrovoľne povinne napísali.

"Napíš, aké železo máš, a ja Ti poviem kto si - kvôli prehľadu". Prepáč, zase ma napadlo niečo z múdrej citácie, tentokrát je to ale o Tebe.

Skutočne slobodné to je vtedy, keď si do podpisu každý napíše, čo považuje za najvhodnejšie a či to niekomu niečo povie, alebo nie, je nepodstatné.

Opakujem za seba, že mi je to jedno. Keď admin uzná za prospešnejší podpis v podobe setupu miesto stupídnych filozofických formuliek, tak ho tam bude mať. Ale už z prvých reakcií je jasné, že sa nedohodneme, takže neriešme neriešiteľné.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

MB, ty si docela protiřečíš:
1. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
2. Ja nechcem aby to bolo povinne
Obojí jsi napsal ty.

Shrnu to. Další pokus o blbost.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Mít stručně v podpisu sestavu, na které daný uživatel poslouchá je dobrý nápad a mnoho z členů fóra to tak má.
Dávat to jako podmínku ovšem nebudeme. Nechme to spíše jako doporučení audiogram v podpisu uvést.
Slouží to pro lepší orientaci především nově příchozím a méně pravidelným čtenářům fóra.
Každý ať se rozhodne jak chce, zda-li podpis ke svým příspěvkům připojí a co na něm bude.

S rozšířením podpisu ze současných 150 znaků na více bych to zatím nepřeháněl. Příliš dlouhý podpis za každým příspěvkem vlákna spíše znepřehlední.
Myslím, že 150 znaků na uvedení základního: reprosoustav - zesilovače - zdroje zvuku postačuje a uvádět tam další serepetičky nemá smysl ;)
K bližší prezentaci ať slouží vlastní vlákno člena v Kdo je kdo.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

merhaut píše:MB, ty si docela protiřečíš:
1. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
2. Ja nechcem aby to bolo povinne
Obojí jsi napsal ty.

Shrnu to. Další pokus o blbost.
Mas pravdu, ale co pre teba nie je blbost?
Tu povinnost som myslel pre novoprichodiacich, co sa snad teba netyka, Rowing to tiez nechce, on je admin, takze jedine, co toto vlakno dokazalo je navod, kde to vobec napisat a aspon jeden clen si to pridal...dakujem lachim za podporu *klanimse*

*offtopic* PS:Nechybaju ti cierne burzy? Ked som pozeral do volebnych vysledkov, tak som zistil, ze je vysoka pravdepodobnost, ze coskoro opat budu *offtopic*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

boxer píše:MB

Jen by mne zajímalo,jak by jsi chtěl ještě ověřit,že ten podpis je pravdivý. :( ;) :? :roll: :?: :idea:

Neříkám tak ani tak. Ale na moje slova dojde.
Sharp SG35,Vivanco SR 85L,nb IPDual CPUT2390,společný AL el.rozvod + další kvalitní hifi přístroje.
Teda, ze zrovna ty budes taka kecka *palec* *palec* *palec*

boxer

Příspěvek od boxer »

MB
ty budes taka kecka

No když si mohou dělat srandu v jednom nejmenovaném hifičasopisu (dle tvého dobrozdání),tak proč ne i jiní? *fnuk*

Odpovědět