prečo? nie je povinný a každý si tam napíše čo chce. Aj nič.merhaut píše:Já bych podpis zrušil
Podpis na Hifinazoroch
Re: Podpis na Hifinazoroch
Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.
Naposledy upravil(a) palipol dne 09 lis 2008 20:38, celkem upraveno 1 x.
-
merhaut
No já jen v reakci na to, že někteří by chtěli, aby byl povinný... a zabírá to místo
Nezapomínejte, že toto fórum je veřejně přístupné.
Ne, že bych měl v sočasnosti doma sestavu za půl mega či mega, ale i tak to sem nedám. Chráním si tak soukromí. Nikdy nevíte co koho napadne když náhodou zabrousí na tyto stránky. Samozřejmě blízcí lidé to vědí při přátelské komunikaci po emailu a telefonu.
Ne, že bych měl v sočasnosti doma sestavu za půl mega či mega, ale i tak to sem nedám. Chráním si tak soukromí. Nikdy nevíte co koho napadne když náhodou zabrousí na tyto stránky. Samozřejmě blízcí lidé to vědí při přátelské komunikaci po emailu a telefonu.
Myslis, ze niekto vypatra tvoju adresu z toho co tu napises? Budme paranoidny, ale nie az tak...teda ak nova paka nema 50obyvatelov...MilanTuma píše:Nezapomínejte, že toto fórum je veřejně přístupné.![]()
Ja nechcem aby to bolo povinne, ja len kvoli prehladu a urcite mi to povie na hififore viac o osobe ako to, ze co si vcera precital v nejakej premudrej knihepalipol píše:Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.
Hlasovanie je blbost...
Blbosť, OK. Necháš demokraticky hlasovať o povinnosti písať v podpise, čo kto vlastní, alebo všetkým odporučíš, aby to tam dobrovoľne povinne napísali.MB píše:Ja nechcem aby to bolo povinne, ja len kvoli prehladu a urcite mi to povie na hififore viac o osobe ako to, ze co si vcera precital v nejakej premudrej knihepalipol píše:Podpis by mal symbolizovať človeka, nie jeho komponenty. Tak to aspoň vidím ja, ale v zásade mi je to jedno. Dajte hlasovať a budem rešpektovať názor väčšiny.![]()
Hlasovanie je blbost...
"Napíš, aké železo máš, a ja Ti poviem kto si - kvôli prehľadu". Prepáč, zase ma napadlo niečo z múdrej citácie, tentokrát je to ale o Tebe.
Skutočne slobodné to je vtedy, keď si do podpisu každý napíše, čo považuje za najvhodnejšie a či to niekomu niečo povie, alebo nie, je nepodstatné.
Opakujem za seba, že mi je to jedno. Keď admin uzná za prospešnejší podpis v podobe setupu miesto stupídnych filozofických formuliek, tak ho tam bude mať. Ale už z prvých reakcií je jasné, že sa nedohodneme, takže neriešme neriešiteľné.
-
merhaut
MB, ty si docela protiřečíš:
1. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
2. Ja nechcem aby to bolo povinne
Obojí jsi napsal ty.
Shrnu to. Další pokus o blbost.
1. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
Obojí jsi napsal ty.
Mít stručně v podpisu sestavu, na které daný uživatel poslouchá je dobrý nápad a mnoho z členů fóra to tak má.
Dávat to jako podmínku ovšem nebudeme. Nechme to spíše jako doporučení audiogram v podpisu uvést.
Slouží to pro lepší orientaci především nově příchozím a méně pravidelným čtenářům fóra.
Každý ať se rozhodne jak chce, zda-li podpis ke svým příspěvkům připojí a co na něm bude.
S rozšířením podpisu ze současných 150 znaků na více bych to zatím nepřeháněl. Příliš dlouhý podpis za každým příspěvkem vlákna spíše znepřehlední.
Myslím, že 150 znaků na uvedení základního: reprosoustav - zesilovače - zdroje zvuku postačuje a uvádět tam další serepetičky nemá smysl
K bližší prezentaci ať slouží vlastní vlákno člena v Kdo je kdo.
Dávat to jako podmínku ovšem nebudeme. Nechme to spíše jako doporučení audiogram v podpisu uvést.
Slouží to pro lepší orientaci především nově příchozím a méně pravidelným čtenářům fóra.
Každý ať se rozhodne jak chce, zda-li podpis ke svým příspěvkům připojí a co na něm bude.
S rozšířením podpisu ze současných 150 znaků na více bych to zatím nepřeháněl. Příliš dlouhý podpis za každým příspěvkem vlákna spíše znepřehlední.
Myslím, že 150 znaků na uvedení základního: reprosoustav - zesilovače - zdroje zvuku postačuje a uvádět tam další serepetičky nemá smysl
K bližší prezentaci ať slouží vlastní vlákno člena v Kdo je kdo.
Mas pravdu, ale co pre teba nie je blbost?merhaut píše:MB, ty si docela protiřečíš:
Obojí jsi napsal ty.
Tu povinnost som myslel pre novoprichodiacich, co sa snad teba netyka, Rowing to tiez nechce, on je admin, takze jedine, co toto vlakno dokazalo je navod, kde to vobec napisat a aspon jeden clen si to pridal...dakujem lachim za podporu
Teda, ze zrovna ty budes taka keckaboxer píše:MB
Jen by mne zajímalo,jak by jsi chtěl ještě ověřit,že ten podpis je pravdivý.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neříkám tak ani tak. Ale na moje slova dojde.
Sharp SG35,Vivanco SR 85L,nb IPDual CPUT2390,společný AL el.rozvod + další kvalitní hifi přístroje.
-
boxer
MB
ty budes taka kecka
No když si mohou dělat srandu v jednom nejmenovaném hifičasopisu (dle tvého dobrozdání),tak proč ne i jiní?
ty budes taka kecka
No když si mohou dělat srandu v jednom nejmenovaném hifičasopisu (dle tvého dobrozdání),tak proč ne i jiní?