Poslech u Fouska.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Poslech u Fouska.

Příspěvek od Pavel Diok »

Ahoj Fousi,
Poslechovka se mi moc líbí a doufám že s Zappou dorazíte ten příští týden, musíme pokecat u piva, vidím dalšího super progrockera, škoda, že jste oba tak daleko, každý první pátek v měsíci u několika piv probíráme hlavně progrock.
Hifi Studio Panský dvůr

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

fous

skutečně nádherné prostředí. a ta sestava!
lze se opravdu jen pokloniti v pokleku.

nejvíce mě u tebe fascinuje přesunutí mamutích focálů na zadky a efektových na hlavní poslech.
stále mě to fascinuje. ač už je to dosti času, co jsi o tom psal.
určitě k tomu máš důvod. a je to pochopitelné.

jenže....osobně už dlouho lámu přítele hifistu k přechodu od regálovek na velké sloupy.
tak doufám, že tohle vlákno nebude číst.
:-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

lachim píše:nejvíce mě u tebe fascinuje přesunutí mamutích focálů na zadky a efektových na hlavní poslech
nějakých takových kdovíjakých "zadních" efektových dopředu? někdy mně terminologie příjde legrační. já vidím superstereo.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

lachim píše:
jenže....osobně už dlouho lámu přítele hifistu k přechodu od regálovek na velké sloupy.
tak doufám, že tohle vlákno nebude číst.
Chudak Mirek...

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Bedny - přiznávám bez boje měl jsem v plánu nákup něčeho jiného a na nákup jsem potřeboval nějaké prašule,takže jsem chtěl a stále chci Alta prodat, no a tak jsem zkoušel jak se mi budou líbit Micro Utopie ve předu (než to něco jiného bude) a ono se mi to tak zalíbilo,tak že jsem je tam nechal.Alta jsou jsou v zadu bez problémů,zatím se na ně ozvalo několik "kupců",ale vždy se vyskytl nějaký problém -zdálo se jim to ke mě daleko,nebo chtěli ať bedny přivezu k nim že si je poslechnou a pak uvidí,no a to se mi tedy opravdu nechce 80kg kousky ztěhovat 2patra a pak s nima někam jet.Nejlepší byl jakýsi borec mluvící podivným přízvukem,který se mne po několika zkušebních otázkách zeptal jak se ke mě dostane metrem? Jsem prostě asi neochotný podivím ke všemu ještě žijící v jaké si díře mimo civilizaci kam ani nejezdí metro.No nic každopádně na Ostravsko se moc těším naposled jsem tam byl na koncertě Uriah Heep v nějaké spotrovní hale a před tím na vojenské základní službě ,ale to je asi 30let.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

davidhigh

jo jo

fous

jsi mě tím popisem "kupců" rozesmál.
bylo by těch historek asi více...
...a svrbí mě prsty se tě dotázat za co jsi chtěl alta vyměnit.

boxer

Příspěvek od boxer »

Opravdu se ti v tvé poslechovce Alta nezdají tak dobré jak Micry?
ML na Alta určitě stačí.

Že k tobě metro nejezdí je jasný každýmu,ne,....ale kerá šalina tam jezdí?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak moment. Když jsem tam jel já posledně, tak jsem jel metrem. To si moc dobře pamatuju. A konečná byla "K". K jako klid. Totální klid všude okolo. Žádný zmatek, žádný provoz. Okolo les, kopečky, louky. Nikde nikdo neřve. To se mě přesně líbí. *thumbs up*

mfr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfr »

pasul píše:Tak moment. Když jsem tam jel já posledně, tak jsem jel metrem. To si moc dobře pamatuju. A konečná byla "K". K jako klid. Totální klid všude okolo. Žádný zmatek, žádný provoz. Okolo les, kopečky, louky. Nikde nikdo neřve. To se mě přesně líbí. *thumbs up*
pak to ovsem nebylo metro, ale KRTEK...

Odpovědět