Poslech u Fouska.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Poslech u Fouska.

Příspěvek od Zappadaddy »

Včera jsem měl možnost poslechnout skvělou sestavu u Fouska.Bylo to pro mne velmi poučné.Sestava se skládala z malých Focalů na stojanech,ML stereo koncáku,Proceed předzesu,Lexinkton cd a nějakého obrovského subu.Omlouvám jsem,nezjištoval jsem přesné modely.Poslechovka byla perfektně zatlumená a oroganizovaná.Připadal jsem si tam jako v raketě.Nádherné křeslo,nádherný stojan a obklopen pouze cedečkama,pěkně vystavenýma.Ráj pro rockery,konečně někdo poslouchá muziku co já,měl tam samé skvosty.Opravdu nádherná poslechovka,určitě nejhezčí co jsem zatím viděl,těžko se bude překonávat.Při jedné skladbě jsem omylem zmačknul nějaký knoflík na ovladači a světlo zhaslo,bylo to perfektní. *klanimse*
Zvuk.Poslouchal jsem můj poslední vytvořený mix,který se skládal z různých žánrů co poslouchám.Hned po první skladbě jsem pocítil lehkou závist,šlapalo to,bylo to živé a detailní,mělo to štavu a drajv,prostor skvělý.Opravdu poslech přes malé repro má něco do sebe,zjistil jsem,že ten drajv v mé poslechovce mi trochu opravdu chybí .Samozřejmě,že zvuk nebyl úplně ideální,žádná sestava není 100% a ani tato nebyla.Bylo slyšitelné,že to jelo ze subwoofrem,basová kytara nebyla reálná,při basových pasážích bas šel všude kolem mně a ne z lokalizovaného nástroje,vyšší tony nezněly tak přirozené jak jsem zvyklý,ani barva nástroju nebyla tak reálná,to bylo ale nejvíce slyšitelné při akustické a vážné hudbě,kterou Fous neposlouchá.Celkově to bylo posazené výše,a bylo to takové líbivě nacinkané.Už se nedivím lidem,kteří mají tyto značky rádi.Když to shrnu tak pro mne jeden z nejepších poslechových zážitků,tato sestava je hodně návyková a dovedl bych si to představit jako alternativní sestavu do mého podkroví.Díky Fousi za skvělý zážitek.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslech u Fouska.

Příspěvek od pasul »

Zappa - U Fouse je to velmi poučné co? Hele co říkáš na to zatlumení? Člověk co toto nezná a ještě nikdy nezažil, je z toho ze začátku úplně v prdeli. Někdo by mohl namítat, že je to až moc - přetlumené. Škoda jen toho tvaru místnosti a zkosení. Ty Focaly určitě potřebují volný prostor. No ale není všechno podle našich představ. Tady tato návštěva u Fouse opravdu stojí za to!!! *thumbs up*

Ten Sub je Velodyne DD-18.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Je to prostě atrakce, za kterou by si mohl účtovat i vstupné. :lol:

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Fotečka by sa nenašla?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Guliver píše:Fotečka by sa nenašla?
Fotek je tu dost.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Donuts.Ukaž kde.Bohužel jsem neměl s sebou foták,ale Fous tu už myslím něco měl,ale nenašel jsem.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Díky

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no, mně by se to u Fouse asi líbilo VELMI. skvělé bedny, skvělé přístroje, místnost, křeslo (ty jsi Fousi levák? já bych měl ten stolek u pravé ruky... :) ), ticho, soukromí...
zkrátka mnohem míň kompromisů než musím dělat já (a zřejmě většina z nás).

tohle bych si užíval...
*thumbs up*

Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Jěště bych si do té rakety pořídil klimatizaci nebot jsem se tam cítil jako bychom se pravě ocitali hned u slunce,plášt rakety nemá takové izolační schopnosti, aby utlumil žár blízkého slunce. :) S fotky to není až tak vidět,ale je to dotaženo do maxima,výhoda je i menší prostor(který vytváří skosené stěny),kde i malé bedny vydávají dospělý zvuk. *thumbs up*

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Musim uznat, ze poslechovka je fantasticka. Osobne se mi hodne moc libi. Gratuluji Fousi

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Zdravím Vás,dík za pochvalné mručení.S tou klimatizací má Zappa pravdu,už na to nějakou dobu myslím ,ale přiznám že v létě toho moc nenaposlouchám - hraju volejbal,nohejbal jezdím na kole,takže poslechu se věnuju opravdu málo.V podstatě každou sobotu je nějaký turnaj případně delší výjezd na kole,takže se k poslechu dostanu až v září a to už zase nepotřebuju klimatizaci a tak to odložím no a tak stále dokola.Zdravím Fous

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

naši vinyloví přátelé by asi řekli, že to hlavní co ti tam chybí není klimatizace, ale pořádný gramec...
:lol:

Odpovědět