Proč je ML moderátorem ?
Re: Proč je ML moderátorem ?
to PMA :
k první otázce : ne, ML jsem viděl jednou v životě, nijak mi neublížil, nikdy jsme spolu nic neřešili, nikdy jsme si nepsali. Nejsem proti němu nijak zaujatý. Můj postoj vůči němu je zcela indiferentní.
k druhé otázce : ano. To je ono. Vadí mi napojení na ostravskou kliku kolem P. Dioka. ML sice tvrdí, že nemá jediný komponent od Dioka, ale způsob jakým se popisují a tlačí značky které Diok prodává mi vadí. Vzpomeňte například nedávno na phono od Linnu. ML, který ani nemá gramofon se nadšeně rozepisuje. A za pár dní phono dorazilo do Ostravy. Na čí objednávku asi tohle vzniklo ?
Takového člověka chcete za moderátora ?
Aby byla zaručena demokratická pluralita názorů, tak ML nesmí být moderátor.
k první otázce : ne, ML jsem viděl jednou v životě, nijak mi neublížil, nikdy jsme spolu nic neřešili, nikdy jsme si nepsali. Nejsem proti němu nijak zaujatý. Můj postoj vůči němu je zcela indiferentní.
k druhé otázce : ano. To je ono. Vadí mi napojení na ostravskou kliku kolem P. Dioka. ML sice tvrdí, že nemá jediný komponent od Dioka, ale způsob jakým se popisují a tlačí značky které Diok prodává mi vadí. Vzpomeňte například nedávno na phono od Linnu. ML, který ani nemá gramofon se nadšeně rozepisuje. A za pár dní phono dorazilo do Ostravy. Na čí objednávku asi tohle vzniklo ?
Takového člověka chcete za moderátora ?
Aby byla zaručena demokratická pluralita názorů, tak ML nesmí být moderátor.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to jsou jen blbé spekulace. ML viděl Linna, že dopadl dobře v německém Audiu a dal to sem, že by to mohlo někoho zajímat. Ano zajímalo to někoho. A hádej koho Lubore. Zajímalo to Radima, kvůli kterému jsem to zkusil půjčit od zastoupení. Radimovi se to nelíbilo a já to vrátil do Prahy. Takže teď napadáš zbytečně ML i mě, ale já už si zvyknul, že tady není nic na rovinu. A je pravda, že ML ode mě nekoupil žádný komponent už min. 5 let, max. nějaký CD nosič, ale kvůli tomu se s ním nepřestanu vídat. Pro mě je ML jako modérátor v poho, osobně je mi fuk, kdo je to.
Hifi Studio Panský dvůr
První post se mi nepovedl, tak znovu.
ML je jistě velký fanoušek hi-fi, ale zároveň je blízký přítel jednoho z ostravských prodejců hi-fi.
To samo o sobě není nic proti ničemu a zvýrazńuje-li na fóru výrobky/značky tímto prodejcem prodávané, je to OK.
Ale globální moderátor by měl být nestranný.
Tedy nejsem pro ML jako moderátora tohoto fóra.
Jinak souhlasím s názorem: doména má majitele, ten to rozhodne.
ML je jistě velký fanoušek hi-fi, ale zároveň je blízký přítel jednoho z ostravských prodejců hi-fi.
To samo o sobě není nic proti ničemu a zvýrazńuje-li na fóru výrobky/značky tímto prodejcem prodávané, je to OK.
Já bych dal ML šanci, osobně si myslím, že to nemusí vadit pokud se bude držet stranou ve věcech které se týkají potenciálního střetu zájmů.
Ono to moderování zas tak velká pravomoc není - záleží na tom co admini moderátorům umožní.
Na audiowebu například jako moderátoři můžeme v podstatě akorát editovat a mazat příspěvky, pak vidíme ip a takový pitominky. Jinak nic extra, bany může dávat třeba jenom admin. Po pravdě ani moc svý moderátorský práva nevyužívám, jen občas promažu OT diskuzi. I když některý bezmozky bych nejraději zrušil, ale to nemůžu, nebo mám k tomu zábrany.
Ono to moderování zas tak velká pravomoc není - záleží na tom co admini moderátorům umožní.
Na audiowebu například jako moderátoři můžeme v podstatě akorát editovat a mazat příspěvky, pak vidíme ip a takový pitominky. Jinak nic extra, bany může dávat třeba jenom admin. Po pravdě ani moc svý moderátorský práva nevyužívám, jen občas promažu OT diskuzi. I když některý bezmozky bych nejraději zrušil, ale to nemůžu, nebo mám k tomu zábrany.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Moc sem nechodím, proto reaguju pozdě.
Probíralo se tu proč jsem moderátorem. Já nejsem moderátorem a ani o to nestojím. V době kdy Pipis s Rowingem zakládali toto fórum, pomáhal jsem jim celý systém testovat a dávat do provozu. Měl jsem tedy moderátorská práva. Po několika měsících provozu mne bylo moderátorské právo odebráno. Systém v některých příspěvcích zobrazuje jako moderátora, ale jedná se o chybu. Moderátorské právo jsem v provozu nikdy nepoužil. Doposud byli fakticky modrátoři jen Pipis a Rowing. Myslím, že to bylo vyhovující...
Probíralo se tu proč jsem moderátorem. Já nejsem moderátorem a ani o to nestojím. V době kdy Pipis s Rowingem zakládali toto fórum, pomáhal jsem jim celý systém testovat a dávat do provozu. Měl jsem tedy moderátorská práva. Po několika měsících provozu mne bylo moderátorské právo odebráno. Systém v některých příspěvcích zobrazuje jako moderátora, ale jedná se o chybu. Moderátorské právo jsem v provozu nikdy nepoužil. Doposud byli fakticky modrátoři jen Pipis a Rowing. Myslím, že to bylo vyhovující...
Doposud byli fakticky modrátoři jen Pipis a Rowing. Myslím, že to bylo vyhovující...
Jak sám vidíš, tak vyhovující to nebylo.
Rowing je velmi zaneprázdněný a Pipis to neumí...
Takže třetí moderátor není vůbec na škodu.
Jak sám vidíš, tak vyhovující to nebylo.
Rowing je velmi zaneprázdněný a Pipis to neumí...
Takže třetí moderátor není vůbec na škodu.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Aho Peere, nesouhlasím s tím, že to Pipis neumí. Umí to. Problém je v lidech. Kdyby byli rozumní, není moderátor potřeba.
Bohužel rozumní nejsou. Pak je práce moderátora složitá a nevděčná. Cokoliv udělá, bude vždy z nějaké strany kritizováno.
Bohužel rozumní nejsou. Pak je práce moderátora složitá a nevděčná. Cokoliv udělá, bude vždy z nějaké strany kritizováno.
Zbyňku, každý se z někým kamarádíme. Zdá se mi, že Rowing měl ještě nedávno k Renownovi blíže, než má teď. A nikdo se nad tím moc nepozastavoval.Zbynek píše:První post se mi nepovedl, tak znovu.
Pipis zamkol vlákno NA, beriem, nemôže sem písať.
Ale uzavrel aj vlákno "udelené bany" čo nepovažujem za kóšer.
Kde teda môžu vyjadriť nespokojnosť tí čo sem píšu, prípadne čítajú ako ja?
S ML je nespokojnosť, mne osobne nevadí.
Ale uzavrel aj vlákno "udelené bany" čo nepovažujem za kóšer.
Kde teda môžu vyjadriť nespokojnosť tí čo sem píšu, prípadne čítajú ako ja?
S ML je nespokojnosť, mne osobne nevadí.
Ostatní // Fórum a jeho správa (Návrhy na změny, doplnění, mazání a další vzkazy administrátorům.).durgo píše:Kde teda môžu vyjadriť nespokojnosť tí čo sem píšu, prípadne čítajú ako ja?
Tam klepnout na tlačítko Nové Téma. (pokud už není založené). Jak prosté, Watsone

pipis
nie, nebudem pokračovať v novom vlákne...
"ono" by to tu mali usmerniť admini
pokiaľ sa na to necíti/tia nech sa na to radšej vykašle
ale beriem, že neni možné vyhovieť každému
daj tam "pasula" možno sa konečne ukľudní
nie, nebudem pokračovať v novom vlákne...
"ono" by to tu mali usmerniť admini
pokiaľ sa na to necíti/tia nech sa na to radšej vykašle
ale beriem, že neni možné vyhovieť každému
daj tam "pasula" možno sa konečne ukľudní

Mě osobně ML jako moderátor vůbec nevadí.
Ježíšku na křížku,co dovede strávit času s tím,jestli je nebo není ML vhodný nebo ne.
Moderováním pověří moderátora admin. Je to v jeho kompetenci. Nic víc,ale ani nic míň. To je tak všechno,co proti tomu můžete udělat.
Je to ,jako by vám kecal někdo do toho,s kým máte žít nebo koho volit. Je to jen na Vás a nenecháte si do toho nikoho kecat.
Já bych taky raději Efičáka,protože by nád donutil psát ve formě básníček či prózy,jinak by příspěvěk mazal.
Moderováním pověří moderátora admin. Je to v jeho kompetenci. Nic víc,ale ani nic míň. To je tak všechno,co proti tomu můžete udělat.
Je to ,jako by vám kecal někdo do toho,s kým máte žít nebo koho volit. Je to jen na Vás a nenecháte si do toho nikoho kecat.
Já bych taky raději Efičáka,protože by nád donutil psát ve formě básníček či prózy,jinak by příspěvěk mazal.
Já bych zase chtěl boxera, bo ma fajné červené rukavice a nikdo by si na něho nic nedovolil.
Přesně tak, můj milý Dadafte !
ML vlákno zamkne, vymaže sprostá slova a konec.
Tím to vlákno zcela pozbyde svůj význam a jeho účastníci se na něj po odemknutí vrhnou znovu, případně exhibují v jiném vláknu. Takové řešení dané situace je bezkoncepční.
ML se snaží prokázat svou opodstatněnost a místo toho je výsledek ještě horší. ML nás takto bude vychovávat. Já ale ani trochu netoužím aby ML povoloval, nebo nepovoloval co psát mohu a co psát nemohu.
Podívejte se na Trotona na Slovanetu. To je příkladné vedení fóra ze strany Administrátora.
ML vlákno zamkne, vymaže sprostá slova a konec.
Tím to vlákno zcela pozbyde svůj význam a jeho účastníci se na něj po odemknutí vrhnou znovu, případně exhibují v jiném vláknu. Takové řešení dané situace je bezkoncepční.
ML se snaží prokázat svou opodstatněnost a místo toho je výsledek ještě horší. ML nás takto bude vychovávat. Já ale ani trochu netoužím aby ML povoloval, nebo nepovoloval co psát mohu a co psát nemohu.
Podívejte se na Trotona na Slovanetu. To je příkladné vedení fóra ze strany Administrátora.