Proč je ML moderátorem ?
Proč je ML moderátorem ?
Trochu vážněji než v sousedním vlákně.
Tohle fórum mělo dva moderátory, kteří to dělali tak jak to dělali. Rowing a Pipis.
Moderátor by měl být nestranný. Myslím, že tohle oba uvedení pánové splňují.
Ale ML není nestranný ani náhodou !!!
A ještě by mne zajímalo k čemu potřebujeme dalšího moderátora ? Možná tomu nerozumím a opravdu jej potřebujeme, ale pak by měl být nezávislý.
Já celkem nemám nic osobního proti ML, ale nechci jej za moderátora.
Ani já nejsem nestranný, ale já nejsem moderátor a navzdory tomu co jsem napsal ve vedlejším vláknu, zabývajícím se podobnou tématikou, jím ani být nechci
Tohle fórum mělo dva moderátory, kteří to dělali tak jak to dělali. Rowing a Pipis.
Moderátor by měl být nestranný. Myslím, že tohle oba uvedení pánové splňují.
Ale ML není nestranný ani náhodou !!!
A ještě by mne zajímalo k čemu potřebujeme dalšího moderátora ? Možná tomu nerozumím a opravdu jej potřebujeme, ale pak by měl být nezávislý.
Já celkem nemám nic osobního proti ML, ale nechci jej za moderátora.
Ani já nejsem nestranný, ale já nejsem moderátor a navzdory tomu co jsem napsal ve vedlejším vláknu, zabývajícím se podobnou tématikou, jím ani být nechci
Re: Proč je ML moderátorem ?
Nových moderátorů je více, nejen ML. A není vhodné soudit, aniž by ještě začali pracovat. Až bude problém, pak nechť se řeší. Nevytvářejme ho předem. A nevytvářejme zbytečné dusno.
Pipis mě nepřijde vůbec objektivní a 21 příspěvků za posledních 6 měsíců mi nepřijde jako moderování.
Noble Audio - výroba a prodej
to noaid :
nesouhlasím.
Globální moderátoři jsou pouze Rowing, Pipis a ML. Nikdo jiný.
Prostě nesouhlasím s tím, aby byl ML moderátorem, protože není nestranný. Není to zbytečné dusno.
to NA :
já nevím jestli je Pipis nestranný nebo ne, ale on toto forum založil spolu s Rowingem.
Iniciátorů vzniku tohoto fora bylo sice více, ale fyzicky to provedli oni dva.
nesouhlasím.
Globální moderátoři jsou pouze Rowing, Pipis a ML. Nikdo jiný.
Prostě nesouhlasím s tím, aby byl ML moderátorem, protože není nestranný. Není to zbytečné dusno.
to NA :
já nevím jestli je Pipis nestranný nebo ne, ale on toto forum založil spolu s Rowingem.
Iniciátorů vzniku tohoto fora bylo sice více, ale fyzicky to provedli oni dva.
To jim taky nikdy neodpustim.Iniciátorů vzniku tohoto fora bylo sice více, ale fyzicky to provedli oni dva.
Tak proč je Šostakovič taky zelený? Chyba v matrixu?
Edit - zdá se, že ano, že je něco špatně v databází. Sostakovic je někde zelený a někde ne. A odkaz na něj je odkaz na Admina. Asi by to bylo třeba opravit.
Edit - zdá se, že ano, že je něco špatně v databází. Sostakovic je někde zelený a někde ne. A odkaz na něj je odkaz na Admina. Asi by to bylo třeba opravit.
Naposledy upravil(a) noaid dne 26 lis 2010 13:00, celkem upraveno 1 x.
Já koukal, proč je Mark zelený.
On to je admin ???
Nesouhlasím s adminováním ML.
Já Pipa chápu, ono to unavuje a Martin byl skvělý admin, ale důsledky spravedlné nestranosti dolehly i na něj.
teď přijde nadsázka.
Já chci zpět Martina z f-sportu.
On říkal předem, jak to dopadne.
Osobně bych spíše, než ML, který je jedním z nás, akceptoval někoho z venku.
Jak to dělá Admin Audiowebu?
Mohl by nám dělat "nuceného správce".
http://forum.audioweb.cz/misc.php?action=rules
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=5846&p=8
Kdo z Nás, by byl schopen to dělat takto ?
On to je admin ???
Nesouhlasím s adminováním ML.
Já Pipa chápu, ono to unavuje a Martin byl skvělý admin, ale důsledky spravedlné nestranosti dolehly i na něj.
Já chci zpět Martina z f-sportu.
On říkal předem, jak to dopadne.
Osobně bych spíše, než ML, který je jedním z nás, akceptoval někoho z venku.
Jak to dělá Admin Audiowebu?
Mohl by nám dělat "nuceného správce".
http://forum.audioweb.cz/misc.php?action=rules
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=5846&p=8
Kdo z Nás, by byl schopen to dělat takto ?
Tady je zelený, u Klasická hudba.
http://www.hifinazory.cz/forum/search.p ... ive_topics
http://www.hifinazory.cz/forum/search.p ... ive_topics
efičák je taky zelený. A já jsem zakuklený rudý a noaid asi taky.
Globální moderátoři jsou pouze ti tři. (Rowing, Pipis a ML)
Pokud bude ML moderovat vlákno "Pro100r" nebo "NA" nebo ujeté vlákna o politice, nemám s tím problém.
Ale nemůže být GLOBÁLNÍ moderátor !
Pokud bude ML moderovat vlákno "Pro100r" nebo "NA" nebo ujeté vlákna o politice, nemám s tím problém.
Ale nemůže být GLOBÁLNÍ moderátor !
Na vysvětlenou. Fórum někomu patří. Ten tady má určitá pravidla. Ten si určí, kdo bude moderátor. A pokud se to nějakému řadovému členovi nelíbí, tak má jedinou možnost. Vypadnout. Vyžadovat jako malé dítě změnu vedení mě připadá hodně dětinské. A všude jinde za to je okamžitě ban.
Osobně ale vím moc dobře o co v tomto topicu jde. Ale to si nechám pro sebe. Zbytečně by jsme tím přidělovali novému moderátorovi práci. A to bych opravdu nerad. Tak doufám, že to bude změna k lepšímu a hodně štěstí novému moderátorovi. Obávám se, že ani netuší na co to vlastně kývnul....
Osobně ale vím moc dobře o co v tomto topicu jde. Ale to si nechám pro sebe. Zbytečně by jsme tím přidělovali novému moderátorovi práci. A to bych opravdu nerad. Tak doufám, že to bude změna k lepšímu a hodně štěstí novému moderátorovi. Obávám se, že ani netuší na co to vlastně kývnul....
Tak pro priklad nemusim chodit za hranice presto, ze jich tam je dost. Na chronomagu se o moderatorech hlasuje.Na vysvětlenou. Fórum někomu patří. Ten tady má určitá pravidla. Ten si určí, kdo bude moderátor. A pokud se to nějakému řadovému členovi nelíbí, tak má jedinou možnost. Vypadnout. Vyžadovat jako malé dítě změnu vedení mě připadá hodně dětinské. A všude jinde za to je okamžitě ban.
Absolutně nechápu, co to má společného s tímto fórem. Pokud to tak majitel fóra někde na chronomagu chce, tak je to pouze a jedině jeho věc. Tady si majitel fóra určil svého moderátora a je to ML. Konec. Vydupávat si někoho jiného mě připadá jako vlítnout k tobě domů a začít ti předělávat celý byt k obrazu svému. Taky by jsi mě zabouchnul dveře a nikdy mě tam již nepustil = ban. Nelíbí se někomu něco? Běžte pryč. Jednoduché....Donuts píše:Tak pro priklad nemusim chodit za hranice presto, ze jich tam je dost. Na chronomagu se o moderatorech hlasuje.Na vysvětlenou. Fórum někomu patří. Ten tady má určitá pravidla. Ten si určí, kdo bude moderátor. A pokud se to nějakému řadovému členovi nelíbí, tak má jedinou možnost. Vypadnout. Vyžadovat jako malé dítě změnu vedení mě připadá hodně dětinské. A všude jinde za to je okamžitě ban.