trochu hokeje
Re: trochu hokeje
nejlepší brankář a před ním největší bojovníci turnaje. na takovou sílu nestačí ani supermegahyperhvězdy z ruska.

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Byly to nervy, ale dobře to dopadlo.
JSME MISTŘI SVĚTA

JSME MISTŘI SVĚTA
Krásná práce... 
To byl hokej, jaký se mi líbí. Jen mě při předávání medailí dojali Rusové, to se přece nedělá 
Teda nervy až do poslední vteřiny! Pak obrovská radost 
-
boxer
Pro mne radost,ale..
....7 minut přesilovka a žádná branka a pak zvytečné nervy,
....a hlavně 5 minut vyloučení za Jágra mi tu radost přeci jen malinko zhořklo.( i když za tu prasárnu na Jágra minule to je fifty fifty).
....a hlavně 5 minut vyloučení za Jágra mi tu radost přeci jen malinko zhořklo.( i když za tu prasárnu na Jágra minule to je fifty fifty).
Ti nasi kluci hrali opravdu srdcem a vuli, az neuveritelne. Rusaci jezdili jako by snedli nejake divoke zvire, ale Vokoun vsechno vychytal, obranci lezeli na zemi a nachali to do sebe "prat", museji byt pekne omlaceni.
Skoda, ze Jagr nemohl dohrat do konce, nicmene to byl cisty bodycek. U te presilovky jsem taky trnul, nechtelo se jim moc dopredu, aby neudelali chybu. Vecer jsem si dal par konacku a pak jsem do pul treti nezavrel oko, ale stalo to zato.
Mam z toho velkou radost
...soudruh Bykov bude mit asi doma problemy
Skoda, ze Jagr nemohl dohrat do konce, nicmene to byl cisty bodycek. U te presilovky jsem taky trnul, nechtelo se jim moc dopredu, aby neudelali chybu. Vecer jsem si dal par konacku a pak jsem do pul treti nezavrel oko, ale stalo to zato.
Mam z toho velkou radost
...však i proto padli...a nejen v hokejiboxer píše:Soudruzi by měli mít problémy vždy,všude a za každého počasí.
Myslim ze z toho mame radost uplne vsichni. Taky dneska chcipam v praci a nemysli mi to, kdyz ono se fakt tezko vcera usinalo -))) Myslim ze s klukama bylo cele cesko. Nicmene, vite co dela Jagr kdyz nemuze usnout ??? Pocita Ovechkiny

rozhodčí to mají těžké - v žádném případě nemůžou pískat všechny fauly. jen kdyby pískali opravdu každé sekání, tak za chvíli není na střídačce ani noha. spíš udržují zápas ve sportovním duchu. myslím, že ti špičkoví, kteří pískali i tenhle zápas, měli Ovečkinovo nesportovní chování z olympiády a jeho důsledky pro vývoj zápasu na paměti. srážku Koukala nikdo pořádně neviděl, ale museli něco udělat a proto šel rus ven za čistý zákrok na Jágra...boxer píše:Pro mne radost,ale..
proto třetí třetina teď dopadla takhle. naši hráči za to nemohou.
mně nic nezhořklo - vem si první dvě naprosto regulérní třetiny. každou z nich jsme vyhráli 1:0. rusáci se nezmohli na gól.
nakonec vyhráli ti lepší = naši.
Také mi nic nezhořklo. To je sport. Rusáci můžou nadávat jen sami sobě.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Co víc dodat,už jste to všechno řekli.Snad jen Jágr a Rolínek- velcí srdcaři, a nakazili i ostatní,jeden za všechny,všichni za jednoho!A hlavně zavřeli huby všem ,kdo na ně házeli špínu. 
Jo jo, hoši, byly to nervy ale dobře to dopadlo. Naši bojovali jako lvi a mají být na co hrdí. Jenom včerejší atmosféru trošku kazili v diskuzi na liga.cz slovenští diskutující. Opět se ukázalo, že Slováci až tak moc velcí bratři nejsou, z jejich příspěvků sršela závist, často i nenávist a nepřejícnost, vesměs všichni fandili bolševikovi a moc si přáli, aby naši kluci prohráli. Potvrzuje se tím, že Slovensko je stále malý zakomplexovaný národ bez historie, a že to těžko nesou. Ostatně - cedule s nápisem na hranicích před pár lety : "Vítajte v zemi majstrov sveta" nepotřebuje komentář.