trochu hokeje
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
trochu hokeje
Tak jsme ty Finy konečně vyřadili.
Dal jsem si na ně několik panaku Ouza.
, protože to byly zase nervy.Ale zase jsme se na ten gol nadřeli,vid Jaromíre?Opět se ukazuje,že tým složený pouze z kluků NHL nemá tolik toho srdíčka,jsou to profici ,a tak kde peníze netečou,tam to není tak zajhímavé.O to víc klobouk dolů před Jardou,který u mne má stále větší místo v mém srdci.
A klukům z naší ligy se omlouvám,že nesleduji naší ligu. 
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: trochu hokeje
Souhlas, byly to nervy. Teď nás čeká další severský hokejový expert-Švédsko.
Doufám, že to dopadne jako s Finskem, tedy šťastně
Doufám, že to dopadne jako s Finskem, tedy šťastně
Veril jsem jim od prvni minuty, ...dokonce i od te druhe
. Hrali skvele.
Se Svedy to bude tezsi, tam asi takova prevaha nebude, ale verim, ze jim to zase bude vice padat a budeme efektivnejsi.
Se Svedy to bude tezsi, tam asi takova prevaha nebude, ale verim, ze jim to zase bude vice padat a budeme efektivnejsi.
mně se ten tým taky líbí. a jARDA zase zatíná pěsti a po zápase se smál. ať si kdo chce co chce říká je to momentálně největší frajer, který český hokej má. a jen doufám, že si ty góly schovali na ty nejdůležitější chvíle...

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Tak za dneska se ukáže jestli ta naše důvěra byla vložena správně.
Jdu držet palce, za chvíli to začne. Doufám, že hifisti ze Slovenska nám taky budou držet palce i když jim to letos moc nevyšlo.
Jdu držet palce, za chvíli to začne. Doufám, že hifisti ze Slovenska nám taky budou držet palce i když jim to letos moc nevyšlo.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
No tak po druhé třetině mám trochu obavy. Švédové výborně bruslí 
Byly to nervy, ale je to tam!!!!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Úžasné

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Infarktový zápas,moc to klukům přeju,bojovali do konce a vyšlo to.3koda,že Němci udělali tu chybičku,zasloužili si aspon prodloužení.Zítra to bude jak za starých časů,finále jak má být.
Nasi do toho dali vsechno, um, srdce a nevim kde tolik sil vzali...bylo to skvele. Dneska zavzpominame na klasicka finale s Rusy z historie. Po tom, co jsem videl vcerejsi zapas s Nemci, bychom na ne mohli mit a budem silne fandit 
Hubáček snad musí dopovat
, a Jágr je neuvěřitelnej srdcař, neuvěřitelnej.. moc bych za to nedal, že strhl i pár ostatních...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To Pajuna:Pajuna píše:Nasi do toho dali vsechno, um, srdce a nevim kde tolik sil vzali...bylo to skvele. Dneska zavzpominame na klasicka finale s Rusy z historie. Po tom, co jsem videl vcerejsi zapas s Nemci, bychom na ne mohli mit a budem silne fandit
Souhlasím, pokud budou hrát s takovým nasazením jako se Švédy, Finy a Kanadou, tak máme nato, abychom porazili i ty Rusáky včetně toho Ovečkina, kterého by měl někdo sestřelit jako on Jágra ve Vencouveru
To Pajuna:
Souhlasím, pokud budou hrát s takovým nasazením jako se Švédy, Finy a Kanadou, tak máme nato, abychom porazili i ty Rusáky včetně toho Ovečkina, kterého by měl někdo sestřelit jako on Jágra ve Vencouveru
Za malé vyloučení, by to stálo.
Kamarád hraje amatérsky obránce. Na suchu mi ukázal, takový jemný bodyček, a přestože má o 25 kilo méně, zamíchal mi v organismem a 5 minut mi nebylo zrovna 2x.
Ovečkin vytvořil Jardovi regulérní autonehodu.
Snad to "Růžu" napadne.
Za malé vyloučení, by to stálo.
Kamarád hraje amatérsky obránce. Na suchu mi ukázal, takový jemný bodyček, a přestože má o 25 kilo méně, zamíchal mi v organismem a 5 minut mi nebylo zrovna 2x.
Ovečkin vytvořil Jardovi regulérní autonehodu.
Snad to "Růžu" napadne.
hokej?
co to je?
to je nějaká odnož Petoly baskické?
co to je?
to je nějaká odnož Petoly baskické?
tak to bude mazec...