No jestli se budou zase stříhat chlupy z genitálíí tak jako na posledním koncertě co jsem s tebou byl, tak to nesmím chybětDRVOŠTĚP píše:Příští týden V Teplicích na lázeňské duo Eva a Vašek!!! V první řadě pod podiem čekám na kolegy z Hifi názorů...![]()
![]()
VTIP
Re: VTIP
Tak dej vědět.Jinak se těším na Lauru a její tygři 
JO
Mrkni na net a program lázeňské sezony 2013 .Docela to ujde.Jsem zvědav na Abraxas s Imrichem.
Nazdar chlapi,
A nebude to tým, že Jimmi vydal v októbri nové album a potebuje trošku reklamu, ale ináč nemám proti nemu nič, jeden z tých lepších hudobníkov/spevákov.
A nebude to tým, že Jimmi vydal v októbri nové album a potebuje trošku reklamu, ale ináč nemám proti nemu nič, jeden z tých lepších hudobníkov/spevákov.
shony píše:Nazdar chlapi,
Mne to taky napadlo, ale upřímně řečeno, je mi to šumák. Zasmál jsem se i tak, protože nápad to je fajn, ať je to kalkul nebo ne. Jestli reklama, tak rozhodně tímto stylem....
V Tom clanku je ale chyba. Neziskala obcanstvi nemecke, ale bavorske!
Jeden celnik z letiste dokonce tvrdil, ze pry je sama pozadala o azyl….
Do ZOO ji ale asi nedaji, urady maji strach, ze by do Mnichova pritahovala ruzna nebezpecna individua.
(Jo…a uz si take nechava sit kozeny laclovy kratasy na Oktoberfest.
)
Jeden celnik z letiste dokonce tvrdil, ze pry je sama pozadala o azyl….
Do ZOO ji ale asi nedaji, urady maji strach, ze by do Mnichova pritahovala ruzna nebezpecna individua.
(Jo…a uz si take nechava sit kozeny laclovy kratasy na Oktoberfest.
Tak som narazil na bazos.sk, na totálny HighEnd
ak by to niekto chcel: http://elektro.bazos.sk/inzerat/3682904 ... -repro.phpakciooo repro - Ponuka
PREDAM SVOJE HIGH REPROSUSTAVA PIONEER,LEPSIE SOM ESTE NIKDY NEPOCULA A TO SOM UZ VELA VELA VIDELA V MADARSKU NA OBCHODOCH.CENU PONUKNITE ,LEN AK CHLADATE SUPER ZVUKA.MOJ MANZELKINE SUHLASI S PREDAJOM,NEHADAL SA SOMNOU. STAV REPRO JE AKO NOVA,KUPENA U ZBERATELKY V MADARSKU.