www.thsat-elektro.cz

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Petrul
Kontaktovat uživatele:

Re: www.thsat-elektro.cz

Příspěvek od Petrul »

Donuts píše:Pro zacatek by stacilo rict, ktera prepravni firma vam ty zasilky dovezla.
Např. "Zabloudil & Ztratil" ;)

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Ironie celkem trefna, protoze zadna jina prepravni firma nez Franta z Horni Dolni s jednou Avii ci Transitem by na sebe takova rizika nevzala.

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Bylo to poprvé a naposledy, co jsem někde posílal peníze napřed. Přesto že se to mojí drahé nelíbilo a upozorňovala mě na to, tak jsem jí řekl ať ty peníze pošle, protože ten web mě ubezpečil v tom, že vypadá seriózně, denně se tam mění nabídka i ceny se pohybují, mají tam info o skylinku i czech linku a téměř denně tam přibývají různé novinky, taky píšou že dělají montáže apd. No však se mrkněte.
Taky si můžete vyzkoušet zavolat na obě čísla, kdykoli dopoledne i odpoledne ve všední dny, jsou obě nedostupné.
Jsou to pěkní banditi, příští týden nebudu mít na to čas, taky jim alespoň dám ještě týden, ale pak jdu na policii.
I když ty prachy zjevně neuvidím, tak mi to za to stojí, taky si najdu čas na to, aby každému kdo zagugli vyjíždělo co jsou zač.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

hifi calvus

úplně zbytečná cesta. fakt.
jen nějakému klukovi po "škole v holešově" přiděláš složku papírů.
raději energii věnuj inzerci na netu a šíření info o nich.

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

Calvusi jestli chceš jít kvůli 588 či 1290 korunám na policii, tak jsi blázen. Netlač na pilu a snaž se prodejce přinutit k vrácení částky. Dej tomu týden až dva, peníze myslím vrátí. Pokud ne, tak se to dá řešit mimo policii a mnohem efektivněji.

Petrul: Děláš si z diskutujících legraci? Viz. Zabloudil & Ztrtatil. Aby nedostal banánem. ;)

boxer

Příspěvek od boxer »

Viz. Zabloudil & Ztrtatil. Aby nedostal banánem.

Nene,je to existující dopravce s hlubokými kořeny až v 1. Republice.

Jen po menším úpadku se přejmenoval.

Dříve se jmenoval Nedobyl a před znárodněním Nedodal.

Petrul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrul »

Samozřejmě,že si dělám prdel.
Pochopitelně vždy zboží zaplatím,vůbec mě nezajímá,co v tý krabici je.
Peníze si tisknu a je mi úplně jedno,za co je vydám.
Že já jsem sem vůbec lezl.

PS pro Boxera-tys to trefil čoveče.A spolupracovali s Járou Cimrmanem.
PS pro Milana Tumu-banánem?A za co?

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

To Petrul. Docela se stydím za reakce, kterých se ti zde dostalo... *thumbs down*

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Petrulovo tvrzeni je obecne neplatne. Radit by mel jen ten co neco opravdu vi, proto takova reakce.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

petrul

ok.
uveď, prosím, přepravce, který ti umožňuje kontrolu zboží před zaplacením.
zrovna chci něco koupit po netu!
hned tam budu volat.
děkuji.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Nevíme kdo Petrulovi doručuje, tak jen všeobecně jak se postupuje u běžné dobírky přepravované PPL nebo ČP.
Máte právo odmítnout převzít zboží při zjevně poškozeném obalu. Při zjištění poškození až po rozbalení zboží musíte do 3 dnů reklamovat u zasílatele dobírky. Ten si vše vyřídí s přepravní službou. S tou, jakožto příjemce dobírkové zásilky nemáte žádný obchodní vztah. Proto vše přes dodavatele zboží. Zabalit poškozenou zásilku, domluvit s dodavatelem zpětné zaslání, ten vyrozumí přepravce a dohodne s Vámi temín vyzvednutí zboží. Další vyřízení je mezi dodavatelem a Vámi - vrácení peněz, nová dodávka zboží atd...
Podle obchodních podmínek PPL nebo ČP není možné otevírání obalu a zjišťování stavu dodávky při vlastním přebírání od přepravce zboží- řidiče.

boxer

Příspěvek od boxer »

pro Boxera-tys to trefil čoveče.A spolupracovali s Járou Cimrmanem.

Ne,nespolupracovali.
-----------------------------
Historická fotka Martina Nedobyla.Jeho matky a otce.
Martin Nedobyl si na Senovážném náměstí otvírá v roce 1864 -1. české zasílatelství a zprostředkovatelství.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

To jsou zase bláboly :roll: Je to tak jak píše Mih. Balíky beru pokud je to možné výhradně přes PPL a bylo mi sděleno že mohu akorát zkontrolovat jestli nemá poškozený obal nebo nějáké zřejmé vnější poškození. Rozbalit zásilku můžete až po zaplacení a převzetí zboží.
Nikdo mi nikdy neumožnil udělat to co píše Petrul. Mám ale zkušenost jen s těmito firmami PPL,GLS,UPS,Fedex,Parcell,DPD a ČP a všude to bylo stejné. Proto by mě zajímalo jakého přepravce Petrul má.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Čo si vojak Petrul predstavujete pod pojmom "skontrolovať zásielku"? Pracoval som v prepravnej spoločnosti. Na papieri čo odberateľ podpisuje je napísané, že svojím podpisom potvrdzujem nepoškodený obal zásielky, nie jej obsah. Samozrejme rozbaliť ti ju dovolia, ale až keď podpíšeš a zaplatíš.

boxer

Příspěvek od boxer »

Samozrejme rozbaliť ti ju dovolia, ale až keď podpíšeš a zaplatíš.

No ještě že tak. *2thumbsup*

Odpovědět