Např. "Zabloudil & Ztratil"Donuts píše:Pro zacatek by stacilo rict, ktera prepravni firma vam ty zasilky dovezla.
www.thsat-elektro.cz
Re: www.thsat-elektro.cz
Ironie celkem trefna, protoze zadna jina prepravni firma nez Franta z Horni Dolni s jednou Avii ci Transitem by na sebe takova rizika nevzala.
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to poprvé a naposledy, co jsem někde posílal peníze napřed. Přesto že se to mojí drahé nelíbilo a upozorňovala mě na to, tak jsem jí řekl ať ty peníze pošle, protože ten web mě ubezpečil v tom, že vypadá seriózně, denně se tam mění nabídka i ceny se pohybují, mají tam info o skylinku i czech linku a téměř denně tam přibývají různé novinky, taky píšou že dělají montáže apd. No však se mrkněte.
Taky si můžete vyzkoušet zavolat na obě čísla, kdykoli dopoledne i odpoledne ve všední dny, jsou obě nedostupné.
Jsou to pěkní banditi, příští týden nebudu mít na to čas, taky jim alespoň dám ještě týden, ale pak jdu na policii.
I když ty prachy zjevně neuvidím, tak mi to za to stojí, taky si najdu čas na to, aby každému kdo zagugli vyjíždělo co jsou zač.
Taky si můžete vyzkoušet zavolat na obě čísla, kdykoli dopoledne i odpoledne ve všední dny, jsou obě nedostupné.
Jsou to pěkní banditi, příští týden nebudu mít na to čas, taky jim alespoň dám ještě týden, ale pak jdu na policii.
I když ty prachy zjevně neuvidím, tak mi to za to stojí, taky si najdu čas na to, aby každému kdo zagugli vyjíždělo co jsou zač.
hifi calvus
úplně zbytečná cesta. fakt.
jen nějakému klukovi po "škole v holešově" přiděláš složku papírů.
raději energii věnuj inzerci na netu a šíření info o nich.
úplně zbytečná cesta. fakt.
jen nějakému klukovi po "škole v holešově" přiděláš složku papírů.
raději energii věnuj inzerci na netu a šíření info o nich.
Calvusi jestli chceš jít kvůli 588 či 1290 korunám na policii, tak jsi blázen. Netlač na pilu a snaž se prodejce přinutit k vrácení částky. Dej tomu týden až dva, peníze myslím vrátí. Pokud ne, tak se to dá řešit mimo policii a mnohem efektivněji.
Petrul: Děláš si z diskutujících legraci? Viz. Zabloudil & Ztrtatil. Aby nedostal banánem.
Petrul: Děláš si z diskutujících legraci? Viz. Zabloudil & Ztrtatil. Aby nedostal banánem.
-
boxer
Viz. Zabloudil & Ztrtatil. Aby nedostal banánem.
Nene,je to existující dopravce s hlubokými kořeny až v 1. Republice.
Jen po menším úpadku se přejmenoval.
Dříve se jmenoval Nedobyl a před znárodněním Nedodal.
Nene,je to existující dopravce s hlubokými kořeny až v 1. Republice.
Jen po menším úpadku se přejmenoval.
Dříve se jmenoval Nedobyl a před znárodněním Nedodal.
Samozřejmě,že si dělám prdel.
Pochopitelně vždy zboží zaplatím,vůbec mě nezajímá,co v tý krabici je.
Peníze si tisknu a je mi úplně jedno,za co je vydám.
Že já jsem sem vůbec lezl.
PS pro Boxera-tys to trefil čoveče.A spolupracovali s Járou Cimrmanem.
PS pro Milana Tumu-banánem?A za co?
Pochopitelně vždy zboží zaplatím,vůbec mě nezajímá,co v tý krabici je.
Peníze si tisknu a je mi úplně jedno,za co je vydám.
Že já jsem sem vůbec lezl.
PS pro Boxera-tys to trefil čoveče.A spolupracovali s Járou Cimrmanem.
PS pro Milana Tumu-banánem?A za co?
To Petrul. Docela se stydím za reakce, kterých se ti zde dostalo... 
Petrulovo tvrzeni je obecne neplatne. Radit by mel jen ten co neco opravdu vi, proto takova reakce.
petrul
ok.
uveď, prosím, přepravce, který ti umožňuje kontrolu zboží před zaplacením.
zrovna chci něco koupit po netu!
hned tam budu volat.
děkuji.
ok.
uveď, prosím, přepravce, který ti umožňuje kontrolu zboží před zaplacením.
zrovna chci něco koupit po netu!
hned tam budu volat.
děkuji.
Nevíme kdo Petrulovi doručuje, tak jen všeobecně jak se postupuje u běžné dobírky přepravované PPL nebo ČP.
Máte právo odmítnout převzít zboží při zjevně poškozeném obalu. Při zjištění poškození až po rozbalení zboží musíte do 3 dnů reklamovat u zasílatele dobírky. Ten si vše vyřídí s přepravní službou. S tou, jakožto příjemce dobírkové zásilky nemáte žádný obchodní vztah. Proto vše přes dodavatele zboží. Zabalit poškozenou zásilku, domluvit s dodavatelem zpětné zaslání, ten vyrozumí přepravce a dohodne s Vámi temín vyzvednutí zboží. Další vyřízení je mezi dodavatelem a Vámi - vrácení peněz, nová dodávka zboží atd...
Podle obchodních podmínek PPL nebo ČP není možné otevírání obalu a zjišťování stavu dodávky při vlastním přebírání od přepravce zboží- řidiče.
Máte právo odmítnout převzít zboží při zjevně poškozeném obalu. Při zjištění poškození až po rozbalení zboží musíte do 3 dnů reklamovat u zasílatele dobírky. Ten si vše vyřídí s přepravní službou. S tou, jakožto příjemce dobírkové zásilky nemáte žádný obchodní vztah. Proto vše přes dodavatele zboží. Zabalit poškozenou zásilku, domluvit s dodavatelem zpětné zaslání, ten vyrozumí přepravce a dohodne s Vámi temín vyzvednutí zboží. Další vyřízení je mezi dodavatelem a Vámi - vrácení peněz, nová dodávka zboží atd...
Podle obchodních podmínek PPL nebo ČP není možné otevírání obalu a zjišťování stavu dodávky při vlastním přebírání od přepravce zboží- řidiče.
-
boxer
pro Boxera-tys to trefil čoveče.A spolupracovali s Járou Cimrmanem.
Ne,nespolupracovali.
-----------------------------
Historická fotka Martina Nedobyla.Jeho matky a otce.
Martin Nedobyl si na Senovážném náměstí otvírá v roce 1864 -1. české zasílatelství a zprostředkovatelství.

Ne,nespolupracovali.
-----------------------------
Historická fotka Martina Nedobyla.Jeho matky a otce.
Martin Nedobyl si na Senovážném náměstí otvírá v roce 1864 -1. české zasílatelství a zprostředkovatelství.

To jsou zase bláboly
Je to tak jak píše Mih. Balíky beru pokud je to možné výhradně přes PPL a bylo mi sděleno že mohu akorát zkontrolovat jestli nemá poškozený obal nebo nějáké zřejmé vnější poškození. Rozbalit zásilku můžete až po zaplacení a převzetí zboží.
Nikdo mi nikdy neumožnil udělat to co píše Petrul. Mám ale zkušenost jen s těmito firmami PPL,GLS,UPS,Fedex,Parcell,DPD a ČP a všude to bylo stejné. Proto by mě zajímalo jakého přepravce Petrul má.
Nikdo mi nikdy neumožnil udělat to co píše Petrul. Mám ale zkušenost jen s těmito firmami PPL,GLS,UPS,Fedex,Parcell,DPD a ČP a všude to bylo stejné. Proto by mě zajímalo jakého přepravce Petrul má.
Čo si vojak Petrul predstavujete pod pojmom "skontrolovať zásielku"? Pracoval som v prepravnej spoločnosti. Na papieri čo odberateľ podpisuje je napísané, že svojím podpisom potvrdzujem nepoškodený obal zásielky, nie jej obsah. Samozrejme rozbaliť ti ju dovolia, ale až keď podpíšeš a zaplatíš.
-
boxer
Samozrejme rozbaliť ti ju dovolia, ale až keď podpíšeš a zaplatíš.
No ještě že tak.
No ještě že tak.