Mě osobně začíná hodně znervozňovat.Minulý týden v úterý večer jsem se u nich zaregistroval a obejdnal si u nich jeden CAM modul do sat. přijimače. Byl za hodně dobrý peníz, s poštovným (39,-kč) mě měl vyjít na 588,-kč. Hned na druhý den, už stál u nich 1290,-kč !!! Jenže malý háček byl ten, že jsem prvně v životě (nejsíš taky naposledy) poslal někomu na účet peníze za zboží předem! Jenže soudě podle toho webu jsem prostě nepochyboval.
Ihned po objednání zboží došel jejich e-mail s číslem účtu na který mám poslat peníze, to jsem udělal hned ráno (psali že mám tak učinit do pěti dnů).
Od té doby se mi nijak neozvali a nereaguji na e-maily, stejně tak jejich obě uváděná tel. čísla se chovají nedostupně kdykoli je vytočíte!
Ovšem když se mrknete na ten web, je až k neuvěření, jak věrohodně působí, dokonce se na něm téměř denně mění nabídka zboží, toho už jsem si všiml. Dosud jsem se s takovým jednáním nikde nesetkal, vyčkávám ještě cca 2-4 dny a podávám na ně trestní oznámení, tedy pokud se neozvou.
Taky se postarám o reklamu na netu na kterou nezapomenou. Tohle je totiž nehoráznost.