www.thsat-elektro.cz

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

www.thsat-elektro.cz

Příspěvek od hi-fi calvus »

Říká vám něco tento internetový obchod?
Mě osobně začíná hodně znervozňovat.Minulý týden v úterý večer jsem se u nich zaregistroval a obejdnal si u nich jeden CAM modul do sat. přijimače. Byl za hodně dobrý peníz, s poštovným (39,-kč) mě měl vyjít na 588,-kč. Hned na druhý den, už stál u nich 1290,-kč !!! Jenže malý háček byl ten, že jsem prvně v životě (nejsíš taky naposledy) poslal někomu na účet peníze za zboží předem! Jenže soudě podle toho webu jsem prostě nepochyboval.
Ihned po objednání zboží došel jejich e-mail s číslem účtu na který mám poslat peníze, to jsem udělal hned ráno (psali že mám tak učinit do pěti dnů).
Od té doby se mi nijak neozvali a nereaguji na e-maily, stejně tak jejich obě uváděná tel. čísla se chovají nedostupně kdykoli je vytočíte!
Ovšem když se mrknete na ten web, je až k neuvěření, jak věrohodně působí, dokonce se na něm téměř denně mění nabídka zboží, toho už jsem si všiml. Dosud jsem se s takovým jednáním nikde nesetkal, vyčkávám ještě cca 2-4 dny a podávám na ně trestní oznámení, tedy pokud se neozvou.
Taky se postarám o reklamu na netu na kterou nezapomenou. Tohle je totiž nehoráznost. *jupi*

vinnetou79
Kontaktovat uživatele:

Re: www.thsat-elektro.cz

Příspěvek od vinnetou79 »

Tento eshop neznám a pokud jsem nehledal špatně tak v obchodním rejsříku ani zmínka.
Cituji recenzi na portálu HEUREKA.cz:

Balík přišel hned na druhý den, ale satelitní přijímač se neustále resetoval. Reklamace proběhla na jedničku, do dvou dnů od odeslání jsem měl nový. Vše suprově zabaleno a výborná komunikace.
Pro:

* Rychlé dodání zboží
* Bezproblémové a rychlé vyřízení reklamace
* Vynikající jednání

Recenze je tam pouze jedna a kdoví kým byla napsána.
Ale nemalujme hned čerta na zeď, snad to dobře dopadne a dostaneš peníze zpět nebo CAM modul.
Ještě by se to dalo možná řešit v bance a transakci vrátit zpět, ale s tím nemám žádné zkušenosti.
Doufám, že jsem Tě moc nevystrašil a vše bude v pohodě *thumbs up*

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Tak právě se mi najednou ozvali, tak uvidíme, když jsem jim napsal dneska, trošku tvrdší e-mail, dostalo se mi ihned odpovědi.
Tak uvidíme. Ono dneska je toho podvodného jednání kolem tolik, že se pak člověk nemůže divit, že každý hned znervózni, když se nějaký obchod začne chovat hodně nezvykle. :oops:

vinnetou79
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vinnetou79 »

Na šachtu s nima, darebákama :D

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Takže mě nadále vodí za nos, od pondělí co mě ubezpečili, že mi poslali zpět ty peníze co jsem jim poslal mi na účet nic nedorazilo.
S největší pravděpodobností se obrátím příští týden na policii s trestním oznámením.
Po prvé a naposledy jsem někomu poslal předem peníze !!!
Ještě se jim postarám o takovou reklamu na netu, že na mě nezapomenou, syčáci zasr...

Petrul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrul »

Nechci tady do toho nějak moc kecat,neb to nesouvisí s hifi *offtopic* Kromě potravin apod.nakupuji takřka vše přes internet,zásadně platba po dodání zboží,které si VŽDY nejdříve zkontroluji.Žádný problém,dodání až k baráku,cena 8-)

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

které si VŽDY nejdříve zkontroluji
To asi nevyuzivas sluzby Ceske posty, co? :)

Jacha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacha »

To by mě taky zajímalo, jak kontroluješ předem. Mě přepravce (PPL) odmítl zboží vydat nebo zkontrolovat dokud nezaplatím a o české poště ani nemá smysl se bavit.
Jirka

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Calvus jako obvykle blaboli, moznost rozbalit balik pred prevzetim v podstate zadny velky dopravce neumoznuje (CP, PPL, DHL). Ona i vetsina eshopu ma v podminkach, ze pokud pri dodani je viditelne balik poskozen, tak at ho clovek vubec neprebira.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

donuts

o tom "kontrola před zaplacení" blábolí nick petrul!
také mě jeho možnosti překvapují.
zkontrrlovat zboží před převzetím.... velice podivné!! až pohádkové.
také jsem to ještě nikdy nedokázal.
asi to děláme špatně
:-)

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Mea culpa, calvusovi se tentokrat omlouvam.

Petrul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrul »

Vzkaz těm,kteří mě nařkli z blábolení a podobně: za rok 2009 a 2010 dvanáct nákupů přes internet a všech dvanáct zásilek jsem si zkontroloval před zaplacením (namátkou třeba sada keramických nožů,titanové nádobí,parfémy,knihy či CD).Než někdo začne používat (skoro) urážlivé výroky,měl by si něco zjistit z obchodních podmínek a informovat se.Při každé objednávce se telefonicky ujišťuji,zda mi nebude tato možnost upřena.Bylo mi řečeno,že jsem naopak povinen si zásilku před převzetím zkontrolovat.Kdo tady tvrdí,že blábolím,je slušně řečeno neinformovaný a je jeho chybou,že si to nechá líbit.A je úplně jedno,kdo je přepravce.Nevím,co Lachim dělá špatně,já s tím problém nemám.Stačí se nedat a nenechat si srát na hlavu.
Omlouvám se,že jsem si dovolil na fóru o hifi malou poznámku s hifi nesouvisející.Chtěl jsem jen "naznačit",že platit předem nikdy nedoporučuji,že jsou i jiné možnosti.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

:lol:
za rok 2009 a 2010 dvanáct nákupů
ohromujici cislo, ktere z tebe opravdu dela odbornika
měl by si něco zjistit z obchodních podmínek a informovat se
je úplně jedno,kdo je přepravce
blabol, to jak ti bude zbozi doruceno se samozrejme ridi podminkami prepravce, ne obchodnika a jak jiz bylo receno v podstate neexistuje prepravce, ktery by ti neco takoveho umoznil

Petrul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrul »

Nechápu tvůj jízlivý tón.Nikde jsem netvrdil,že se považuji za odborníka a že je to něco ohromujícího.Jen jsem podotkl,že ze dvanácti dodávak jsem si jich dvanáct zkontroloval.Nic víc,nic míň.Žij si dále v bludu,kdy nemáš umožněno kontrolovat si to,za co vydáváš své peníze.Já si budu žít v těch svých "blábolech" ;)
PS:toto fórum mi "poradil" bývalý spolužák a celoživotní kamarád (který má před sebou asi tak půl roku života :( ),že se tady občas dozvím něco zajímavého o hifi a o hudbě mě nepoznané.Měl mě ale také upozornit,že já coby člověk velmi slušně vychovaný a tolerantní, občas narazím.Říkám tomu "dřevácký styl".Nemá prostě cenu se snažit někoho přesvědčovat o něčem,co je prostě holá skutečnost a fakt,který zažívám na vlastní kůži.Nechť si každý žije ve svém kupování "zajíců v pytli",je to jeho volba.Ještě jednou sorry za veliký *offtopic*
PS:až mi zas něco přijde,dám vědět a předvedu před svědkama :roll:

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Pro zacatek by stacilo rict, ktera prepravni firma vam ty zasilky dovezla.

Odpovědět