primare píše:To Hellboy. Já sem skoro nepřispívám, neb nemám čím, ale dost to tady čtu. Sleduji Tvůj příchod na fórum a zaujal mě styl Tvých příspěvků, který mi vyhovuje. Je fakt, že občas tazatel jaksi ne a ne dostat odpověď na svou otázku a když se ptá dál, je utřen... Někdy mají ti odborníci asi svou pravdu (zkušenost), když vytuší, že se dotyčný ptá na něco tak odborného, že ani polopatické odpovědi nebude rozumět a že je to pro ně ztráta času.
Já před lety přišel do fitnesscentra a dohlížejícího makáče jsem se zeptal, co mám jíst, abych přibral. Překvapivě mi nic neporadil, přestože se zrovna cpal dušeným kuřecím prsem a jen se mě zeptal, jestli už jsem si kolem toho získal nějaké vědomosti v literatuře a tak... Byl jsem jeho postupem trochu dotčen, ale on mi suše řekl, že musím projevit vlastní iniciativu a on že to pak se mnou probere... Tím jen chci říct, že trochu chápu i občasné nerudné stanovisko druhé strany. Ale samozřejmě zrovna tak může držet klapačku a k obecně nahozené otázce se nevyjadřovat, že...
Cítím, že nejsi typ, který by se dal odradit a pro mne jsi někdo, kdo to tady určitým způsobem obohatil...