Hifista 1:
Teď jsem zkoušel kabel XXX s fraktálním kroucením, pomazaný prasečím sádlem a musím říct, že jsem byl šokovaný neskutečným zlepšním zvuku! Basy jsou pevné, výšky čistší, prostor se strašně vyčistil! Za pouhých 15 tisíc je to vynikající investice!
Hifista 2:
Gratuluji! To zní fantasticky!
Hifista 3:
Zkoušel jsem kabel namočený v rumu a mám podobnou zkušenost!
Hifista 4:
To se ani nedivím, prasečí tuk má pozitivní vliv na otáčení krystalů mědi a díky tomu mnohem lepší směrovost! Počekj až se kabely zahoří, to teprve bude! Doporučuji je podložit deionizačními podstavci budeš koukat jaké další zlepšení nastane!
Hifista 1:
Už jsem je koupil a je to neuvěřitelné, předozadní prostor je teď úžasný.
Technik 1:
(mlčí)
Technik 2:
(mlčí)
Skeptik:
Mohli byste mi vysvětlit jak podle vás, může mít sádlo vliv na zvuk kabelů? Hlavní konstruktér Harman Kardon a McIntoshe dokázal v ABX testech, že kvalitní kabely o stejných RLC parametrech znějí všechny stejně.
Hifista 1:
Já ti nemusím nic dokazovat! Já to prostě slyším! Funguje to!
Hifista 2:
Harman Kardon, to je fakt hifi! Chachá!
Hifista 3:
ABX testy nefungují, je to blbost, nechápu jak tady můžeš plácat takový kraviny!
Hifista 4:
Proč nám kazíš naší krásnou debatu! Běž si psát někam jinam, nás tvoje bludy nezajímají!
Technik 1:
Á další blbeček. Tobě nic dokazovat nebudeme.
Technik 2:
(mlčí)
Skeptik:
Můžete mi sem hodit jakýkoli odkaz, který by dokazoval, že sádlo zlepšuje zvuk kabelů, nebo nějaký ABX test, který by to potvrzoval?
Hifista 1:
Je vidět, že jsi teprve na začátku cesty. Kdybys to slyšel, tak bys mluvil úplně jinak.
Hifista 2:
Bereš nějaké prášky? Asi ne viď, měl by ses jít léčit.
Hifista 3:
Hifista 2:
Technik 1:
Když neumíš malou násobilku, tak se s tebou nebudu bavit.
Technik 2:
Na tvojí příšerné sestavě bys nepoznal rozdíl ani mezi mono a stereo nahrávkou, takže se nemá cenu s tebou bavit.
Skeptik:
Co do toho sakra taháte mojí sestavu? Neexistuje žádný důkaz, ani poslechový, že mezi kabelem pomazaným sádlem a normálním kabelem existuje rozdíl!
Hifista 1:
Jak si sakra můžeš dovolit takhle mluvit s předním českým konstruktérem ty hovado!?
Technik 1:
No jo blbečku.
Hifista 2:
U nás na kickboxu máme takovýchhle chztráků taky spoustu, stačí si je vzít na chvíli do ringu a je klid.
Hifista 3:
Hifista 2:
Hifista 1:
Nechápu proč nám za každou cenu musíš cpát agresivně svůj naprosto zcestný názor, nechápu, jak někdo může být tak sebestředný, egoistický a netolerantní. My ti tady taky nic necpeme.
Skleptik:
Co to meleš? Cpeš mi tady, že kabel pomazaný sádlem hraje dobře, tak chci vědět proč. Očividně to nevíš.
Technik 1:
No jo blbeček a zoufalec k tomu.
Admin:
Skeptiku, važ slova, nebo budu nucen zasáhnout!
Technik 1 je prodejce kabelů. Hifista 1 si kabel od něj půjčil a za dostatečně nadšené ovace si bude i nadále moci půjčovat drahé věci a dostávat slevy. Hifista 2 chodí poslouchat k jedničce jeho drahou sestavu na kterou nemá. Hifista 3 si ten kabel koupil a není ochoten si přiznat, že vyhodil peníze do kanálu. Hifista 4 jde za stádem.