Zaujmavosti mimo hifi o hudbe, celkovo o svete okolo nás.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zaujmavosti mimo hifi o hudbe, celkovo o svete okolo nás.

Příspěvek od sonofstars »

NIN píše:
28 zář 2017 19:29
Mě to alespoň připomnělo v čem nejvíc lítám. Je to hudba a chlast. Káva, cigára a sledování sportu mě nebere. Manželku bych si taky rád nechal :D . Jinak bych v tom nějaké hrozby nehledal. Zbytečně se to tady rozebírá do hloubky. Já se ostatně hodlám taky někdy napravit, ale až to dostanu písemně od doktora. Bílého pláště se bojím, až to není hezký.
NIN to nemusí být zrovna dobré načasování. Mnohdy přichází bílí plášť už s vizitkou s kontakty na pohřební ustav, protože je pozdě.
Ale v případě hudby je diagnóza asi v nepatologicka a chlast si jistě umíš ohlídat a vyhodnotit sám :) :) :)

NA sdílel zajímavý text, ale myslím, že není určen pro každého čtenáře.

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

NA

Psal jsem, že pokud s něčím souhlasím, není proč reagovat.

V tvém případě z posledního postu ...... Nic špatného není na desateru a..........(až po) objevily protichůdné informace, aby se zastavil pokles prodejů.....

S takto napsaným textem nemám problém a souhlasím 100%.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Pesi píše:
29 zář 2017 11:17
:) ..... kdyz ty k tomu vzdycky musis napsat nejakou tu poznamecku (" nevidis zjevne do hloubky ") nebo vychovne pouceni, ktere nektere proste nadzdvihne a maji potrebu na to reagovat :) ......

OK, mohl jsem napsat, že jen kloužeš po povrchu, nebo to vůbec nepojmenovávat a ego by nemuselo cítit ohrožení, od dětství je mnoho lidí citlivých na to co zažívali od dospělých, chápu to.
Napsal jsem již dost toho co mohlo vést k vysvětlení mých pohledů na tyto záležitosti, tak přeji příjemný slunný víkend všem.
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

crommelin píše:
29 zář 2017 12:56
NA

Psal jsem, že pokud s něčím souhlasím, není proč reagovat.

V tvém případě z posledního postu ...... Nic špatného není na desateru a..........(až po) objevily protichůdné informace, aby se zastavil pokles prodejů.....

S takto napsaným textem nemám problém a souhlasím 100%.

Díky za tu výjimku a vyjádření souhlasu.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

dekadencii, zhýralostiam, konzumnému spôsobu života, opilstvu, prejedaniu sa a koitu zdar!

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Takovéto videa mi vždy připomenou, jak je naše vlastní důležitost pro nás samé zásadní tak velmi relativní a z absolutního pohledu nicotná.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Zajimavy, i kdyz ani takove video moc nepomuze v predstave neceho tak nepredstavitelnyho ...

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

NA píše:
01 říj 2017 09:32
Takovéto videa mi vždy připomenou, jak je naše vlastní důležitost pro nás samé zásadní tak velmi relativní a z absolutního pohledu nicotná.
to je vec pohledu ... pro materialistu to tak samozrejme je, ale pokud je zakladem vseho vedomi, pak je uplne jedno jak nekonecna predstava v nem vznika - vedomi je to skutecne a dulezite

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

"pokud je základem všeho vědomí "
Proč jsi nenapsal rovnou "základem je vědomí a vesmír je mentální podstaty, je to hologram"?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

a proc bych to mel tak napsat, co to meni na podstate veci ? navic hologram je zbytecne omezujici oznaceni, to uz je zase nejaka subjektivni predstava. Kdyz se ti neco zda, taky tomu nerikas hologram :)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Jsem rád, že jsme se dohodli na tom, že naše realita se odehrává jako sen stvořitele, i když nesmíme zapomenout na to, že na naše oblečky v této realitě působí síly, které dokáží obleček (tělo) i důkladně zmasakrovat za doprovodného efektu slušné bolesti.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Jsem rád, že jsme se dohodli na tom, že naše realita se odehrává jako sen stvořitele, i když nesmíme zapomenout na to, že na naše oblečky v této realitě působí síly, které dokáží obleček (tělo) i důkladně zmasakrovat za doprovodného efektu slušné bolesti.
A tú "našu" realitu sníva stvoriteľ alebo my? A pre každého inú ? Alebo len pre niektorých? Na niektorých v tejto realite pôsobia sily, ktoré im dôkladne zmasakrovali nielen "oblečky" , ale hlavne to vnímanie "reality". Chápem ale, že je to pre nich tak jednoduchšie. :roll:

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Zákaz pití alkoholu na veřejnosti v Praze 1

Svět se v prd*l obrací... Co je probůh špatného na tom, koupit si třeba na náplavce pivko, procházet se, popíjet, na chvíli si jen tak sednout na břeh... Nebo zajít s přáteli do parku, sednout si na trávu, dát si piknik, láhev vína... Ach jo :-(.

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

No Pitrsi

Když si nemohli vybrat kouřící a nekouřící lidé své hospody, nebo vadila zcela oddělená klimatizovaná místa, tak se to zakázalo všude a nyní kuřáci stojí před hospodou, pořvávají po sobě a jiných a nechávají po sobě bordel. Hlavně to vidí děti a jako příklad je to super.

Zakáží pití na ulici a jak to dopadne. Bezdomáči budou chlastat na svých stálých místech dál (kdo je vyžene a kdo zaplatí pokutu za ně, asi?, po legitamici se vrátí za chvíli zpět a je to stejné. Viz Příkopy a podobně. Ty si dáš u stánku s buřty pivo, popojdeš mimo vyhrazený prosotor a tu máš příplatek za pití na ulici.
Budou Vánoční trhy, v omezeném okruhu bude konzumace omezena,a le můžeš si tam donést své pití. Výbornej nápad pro škemrající a smrdící bezdomáče, procházející okolo. ve "vymezeném okruhu".

Další příklady našich inteligentních můžeme čekat. Jako že si nesmíš koupit bílé auto, zesilovač o vyšším příkonu než 300W, vysavač o 400W atd.

Odpovědět