ženy a váš koníček Hifi

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: ženy a váš koníček Hifi

Příspěvek od Aleska »

boxer píše:Robinson

Igor je manželka,napsal jsem to jasně,ne?

......a ma lepsi aparaturu,ale zatím nikam nejde.Vypadá jak Kličko a jestli se do mne zde budete navážet,tak ji na vás pošlu.
Boxere,
pomoz: Již 10 let domítám cukrářky, že celou cukrárnu nechci a zákusek si zásadně kupuji sám. Nemá náhodou tvůj Igorek sestru Igorku ? Úplně jsi mne zviklal, celou noc nebudu spát, na posteli převracet..., možná že i na Ordinaci v Růžové zahradě se začnu koukat, slibuji !

boxer

Příspěvek od boxer »

Nemá náhodou tvůj Igorek sestru Igorku ?

Má sestru. Vypadá stejně a jmenuje se Vasil.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

boxer píše:Nemá náhodou tvůj Igorek sestru Igorku ?

Má sestru. Vypadá stejně a jmenuje se Vasil.
Nááááááááádhera ! Na jménu mi nezáleží a co do krásné mísy, když je prázdná ! *hura*

boxer

Příspěvek od boxer »

*offtopic* *offtopic* *offtopic*

co do krásné mísy, když je prázdná

Navíc zde není prázdná mísa,ale.................plný pytel ( ne Mirek).

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

boxer píše:*offtopic* *offtopic* *offtopic*

co do krásné mísy, když je prázdná

Navíc zde není prázdná mísa,ale.................plný pytel ( ne Mirek).
I tam jsem přesvědčen, že má také plný pytel ! :lol:

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Mé ženě to je jedno,
dokonce mě nechala,ať si zařídím obývák komplet podle sebe. Jen pak až to viděla byla naštvaná,že se tam v zimě nevejde vánoční stromeček :?

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Já když hraju nahlas tak mi vlaje pytel. Dle toho poznám jestli je poslechová hlasitost optimální :D

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mike-tak to moc nahlas nehraješ,co??? :lol:

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Je zvláštní, že to tolika partnerkám vadí. Někdy mám pocit, že jim vadí vše, z čeho má jejich chlap radost. Snad to souvisí s nějakým pudem zachování rodu. Když si chlap hraje, nevytváří hodnoty pro ni a její děti. Nejlepší je potom argument, že zatímco ona si nic nekoupí a vše chce jen pro rodinu (třeba novou linku do kuchyně), on utrácí za svoje koníčky. Přitom ta kuchyňská linka je pro ni taky jen koníček. Stejný, jako naše hifi. Ona křičí, že v kuchyni se pohybuju i já a je to pro všechny. Jenže já i děcka bychom byli stejně spokojeni i v té staré, nikdo jiný novou nechtěl. Kupovala se tedy opravdu jen a jen pro ni a nebyla o nic levnější než slušný aparát.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Sycak píše:Je zvláštní, že to tolika partnerkám vadí. Někdy mám pocit, že jim vadí vše, z čeho má jejich chlap radost. Snad to souvisí s nějakým pudem zachování rodu. Když si chlap hraje, nevytváří hodnoty pro ni a její děti. Nejlepší je potom argument, že zatímco ona si nic nekoupí a vše chce jen pro rodinu (třeba novou linku do kuchyně), on utrácí za svoje koníčky. Přitom ta kuchyňská linka je pro ni taky jen koníček. Stejný, jako naše hifi. Ona křičí, že v kuchyni se pohybuju i já a je to pro všechny. Jenže já i děcka bychom byli stejně spokojeni i v té staré, nikdo jiný novou nechtěl. Kupovala se tedy opravdu jen a jen pro ni a nebyla o nic levnější než slušný aparát.
Martine,to je přesně ono. *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

Zbynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbynek »

Sycak píše:Je zvláštní, že to tolika partnerkám vadí. Někdy mám pocit, že jim vadí vše, z čeho má jejich chlap radost. Snad to souvisí s nějakým pudem zachování rodu.
Eduard Bakalář, "Nespokojenost ženy po sňatku", časopis Vesmír, srpen 2000

http://www.vesmir.cz/files/file/fid/2581/aid/636

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Moje "Konstance'" spí dnes u kamarádky. Děti u matky.
Bachova Mše H-Moll, je mi útěchou a evoluce je hořkou jistotou, pevně zakotvenou do podvědomí, nevědomí i instinktu mé paní. Není úniku.

Vlasta Redl - Holky z Utopie

Ami E
1. Přistály v talíři na střeše radnice,
C G
našly si nás snadno po vůni slivovice,
E Ami Cdim
vrhly se nám kolem krku, polibky nás dusily,
Ami F E Ami
jak ty zlaté rybky jsme jim po třech přáních splnit musili,
E Ami
než nás pustily.

Dmi G C
R: Byly to holky z jiných planet,
Dmi E Ami
Anča, Božka, Karin, Žanet,
Dmi E Ami A7
přiletěly za náma až z Utopie, jé,
Dmi E
a že všechno platí, co kdo sní a vypije.

2. Povláčili jsme je po celej Moravě,
víno brali v Znojmě, padali v Ostravě,
a ty holky s náma dokázaly držet krok,
na ledacos sme byli zvyklí, ale tohleto byl pro nás zážitok.

R:

R: Takové holky u nás nenajdete:
Anča, Božka, Karin a Žanette,
byla to láska, co už nikdo nezažije,
ogaři z Vizovic a cérky z Utopie.

3. A tak to šlo týdny, až přišlo to ráno
a jeden po druhém jsme řekli svoje "ano",
odlétly v talíři rovnou od radnice,
Ami E F E Ami
v bílých šatech s vlečkou, nespatřili jsme je více ...

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

Sycak píše:Je zvláštní, že to tolika partnerkám vadí. Někdy mám pocit, že jim vadí vše, z čeho má jejich chlap radost. Snad to souvisí s nějakým pudem zachování rodu. Když si chlap hraje, nevytváří hodnoty pro ni a její děti. Nejlepší je potom argument, že zatímco ona si nic nekoupí a vše chce jen pro rodinu (třeba novou linku do kuchyně), on utrácí za svoje koníčky. Přitom ta kuchyňská linka je pro ni taky jen koníček. Stejný, jako naše hifi. Ona křičí, že v kuchyni se pohybuju i já a je to pro všechny. Jenže já i děcka bychom byli stejně spokojeni i v té staré, nikdo jiný novou nechtěl. Kupovala se tedy opravdu jen a jen pro ni a nebyla o nic levnější než slušný aparát.
Základy mužského šovinismu, potažmo Mužský šovinismus pro pokročilé, ( autor Josef Hausmann ) tam je vše řečeno. Proto poslouchám doma o samotě.....,
.....žiju doma sám, u přítelkyně občas přebývám........se SONY QS a ES.

monte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monte »

Mike píše:A co když jsou v domácnosti dva chlapy?
Vždyť jsou dva basreflexy, než jsem tato tři slova napsal dostal jsem záchvat smíchu.

*hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura*

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Zdeny píše:
mfr píše:vsechno je to o toleranci...
ja si koupil tech par kramu na hrani - manzelka zas zimni zahradu s bazenem a protiproudem, infrasaunu, SUV...
me ten financni nepomer nevadi *hura*
Takovou manželku bych:
1) buď vyhnal, pokud utrácí mnou vydělané peníze tímto způsobem
2) a nebo chtěl, když ty peníze dovede vydělat prací
predpokladám, že Zdeny odpovedal s úsmevom na tvári a nemyslel to vážne.
U mňa je to inak. Manželka síce toleruje moje koníčky a investície s tým spojené, no offroad slúži aj jej, navyše také auto potrebujeme, takže kúpu odobrila keďže išlo o istú potrebu rodiny (aj keď ako žena určite netušila, kam môže offroad koníček zájsť :D ). S hifi je to trochu inak. Ženil som sa v 42ojke a svoje slobodné roky som venoval koníčkom bez obmedzení. Dnes, keď už mám rodinu a isté záväzky z toho vyplývajúce, by som zvažoval takú investíciu aj bez zásahov manželky. V Hifi ma teraz skôr obmedzuje môj 2r. svisť, ale už je vo veku, kedy sa v ňom dá pestovať hudobný vkus, tak sa na tom začína pracovať. Manželka si so mnou občas niečo vypočuje, no náš hudobný vkus sa kryje v málo žánroch, inak je dosť rozdielny. V hifi som sa dopracoval k môjmu očakávanému koncu. Nemá záujem niečo meniť, alebo sa posúvať ďalej. Je kopec iných zaujímavých oblastí života, kde sa má zmysel angažovať. Zostávať pri jednom je nuda.
Neviem, či z toho vyplýva, že s toleranciou manželky nemám problém. Ak nie, tak ešte raz. Manželka ma v hifi neobmedzuje nijak, len so mnou nezdiela to nadšenie.
A čo sa týka kuchynskej linky, obávam sa, že som ju chcel viac ako moja manželka :D

Odpovědět