ženy a váš koníček Hifi

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
PavelN
Kontaktovat uživatele:

ženy a váš koníček Hifi

Příspěvek od PavelN »

Taky slýcháváte od vašich přítelkyň a manželek, že žijete s hlavou v oblacích. Přemýšlíte o hifi utrácíte za něj velké peníze a ony takového žrouta peněz nemají. Možná že občas zajdou ke kadeřníkovi, ale jinak šetří, aby bylo na potřebné věci než jen na ty bedny, které zbytečně zabírají prostor v obyváku nebo na pitomé staré LP, která šumí a zabírají velkou část skříňky, kam by se vešly užitečnější věci.

Jaké jsou vaše zkušenosti?

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Re: ženy a váš koníček Hifi

Příspěvek od Zdeny »

Já mohu napsat je to, že díky své velmi tolerantní ženě mám to zařízení, které mám. Nebyt jí, nekoupil bych si ho, protože jsem měl určité morální zábrany (vyhazovat prachy za jen a jen svého koníčka, zatímco ona má koníčka daleko levnějšího než mám já - ráda čte). Takže vždy mě přesvědčila, že prachy budou a my nebudem. Tímto jí veřejně děkuji.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Podobně jako Zdeny. Pravda, nikdy jsem nepropadl lásce ke kolotoči nákup-prodej. Navíc hudbu posloucháme rádi oba - a černé LP má paní dokonce asi raději než já.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Jelikoz jsem prodal vsechno zbytecne hifi harampadi a doma si nechal sestavu za priblizne 100k tak nemam s manzelkou zadne problemy. Hur jsem na tom s hodinkama v kterych mi lezi penez podstatne vic a uz jsem si kvuli nim toho vyslechl dost. Ale rozvod z toho nebude :)

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak já jsem na tom naštěstí jak Zdeny.Manželka si se mnou dokonce občas pustí i Led Zeppelin a Yes *2thumbsup*.Nyní "ulítává" na posledním Eagles a Unitopii.Takže se jí tímto také klaním *klanimse* .Morální výčitky také občas mám,ale není to tak hrozné.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Moje manželka mi to musí tolerovat,protože bych jinak ve vztahu být nemohl.Ona to ví.Škoda,že už se mnou neposlouchá hudbu,ale kdo by potom dělal ty potřebné práce v domáctnosti,že? :)

boxer

Příspěvek od boxer »

Moje manželka Igor, mi to toleruje,protože mu nic jinýho nezbývá,jinak bych ho hnal.

mfr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfr »

vsechno je to o toleranci...
ja si koupil tech par kramu na hrani - manzelka zas zimni zahradu s bazenem a protiproudem, infrasaunu, SUV...
me ten financni nepomer nevadi *hura*

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

mfr píše:vsechno je to o toleranci...
ja si koupil tech par kramu na hrani - manzelka zas zimni zahradu s bazenem a protiproudem, infrasaunu, SUV...
me ten financni nepomer nevadi *hura*
Takovou manželku bych:
1) buď vyhnal, pokud utrácí mnou vydělané peníze tímto způsobem
2) a nebo chtěl, když ty peníze dovede vydělat prací

:-)

možná, že 2) je správně:-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Za 3) je správně.

Už bych žádnýho manželku nechtěl.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

A co když jsou v domácnosti dva chlapy?

boxer

Příspěvek od boxer »

No dyť to píšu,ne?

Jinak prosím i.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Moje manzelka byla hodne tolerantni a nikdy proti memu konicku nerekla nic spatneho, poslouchala muziku casto se mnou.
Jednou ale prisla, ze pry kamos ma lepsi aparaturu, tak ze pry jde :) ........no uplne az tak to nebylo! Ale je potreba se na to divat take z te druhe strany. Faktem ale je, ze ted uz to s nikym nekonzultuji a jakakoli potencionalni nova by se s tim musela srovnat, jak pise Zappa.

Dunuts - moje ex-wife me stale zasobuje hodinkama i ted, i kdyz uroven hifi to jeste nepresahlo

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Boxere, tady se baví o manželkách a přítelkyních ,tvůj Igor je kamarád nebo se ti holky nelíbí? Promiň, nedalo mi to.

boxer

Příspěvek od boxer »

Robinson

Igor je manželka,napsal jsem to jasně,ne?

......a ma lepsi aparaturu,ale zatím nikam nejde.Vypadá jak Kličko a jestli se do mne zde budete navážet,tak ji na vás pošlu.

Odpovědět