no jak říkám nebyla spravedlivádavid píše:holt tem znackam slozime hold...vintage píše: hold každýmu nadělil pánbů něco jiného...
Značky které by mi nesměly přes práh !
Re: Značky které by mi nesměly přes práh !
hmm, takze moj pokus o vtip asi nezabral...boxer píše:Tony,zkus ještě chvíli přemýšlet.
Takze z pociatocnej srandy sa nam to zvrhne na urazky?vintage píše:hold matka príroda nebyla ke všem spravedlivá...Tony píše:To je zvlastne, citam ktore znacky neznasa Boxer a zrovna som si vsimol, ze Renown prave take vlastni...
Daja ludi - erudovani hifisti - a presne opacny nazor!
Potom sa v tom vyznaj...
To snad nie...
ale to víš, že ne e... neber si to osobně, byla to jen hezká nahrávka na smeč a ruka svrbila
pokud jsem se tě dotkl přijmi mou omluvu
Tony píše:Takze z pociatocnej srandy sa nam to zvrhne na urazky?vintage píše:hold matka príroda nebyla ke všem spravedlivá...Tony píše:To je zvlastne, citam ktore znacky neznasa Boxer a zrovna som si vsimol, ze Renown prave take vlastni...
Daja ludi - erudovani hifisti - a presne opacny nazor!
Potom sa v tom vyznaj...
To snad nie...
V pohode, nejako sa nam to zamotalo 
Audionet, Focal, B@W, BVaudio, Vivid Audio, Shan, Bryston. Určitě si na další vzpomenu a doplním to. A že jich bude. Mimochodem skvělé téma Renowne.
Akorát by se již mohlo začít psát k tématu. A mohli by jste taky přidat proč. U mě je to myslím jasné.
A ještě něco. Je pravda, že za to značka nemůže. Ale za tou značkou stojí spousty lidí. A ti jí svými návrhy a konstrukcemi ten zvuk dodávají. Určitý zvuk prostě patří k té které značce. A málokdy se značka odkloní jinam.
A ještě něco. Je pravda, že za to značka nemůže. Ale za tou značkou stojí spousty lidí. A ti jí svými návrhy a konstrukcemi ten zvuk dodávají. Určitý zvuk prostě patří k té které značce. A málokdy se značka odkloní jinam.
Kterým směrem?
Teraz vazne:
z tych drahsich napr. Krell, Mark Levinson, Bryston, Accuphase, Audionet,
u repro Thiel, Focal
bolo by ich urcite ovela viac...
z tych drahsich napr. Krell, Mark Levinson, Bryston, Accuphase, Audionet,
u repro Thiel, Focal
bolo by ich urcite ovela viac...
Protože je nahluchlý.

já jsem tolerantní, takže u mě dostane šanci každý - zatím jediná značka, která mi OPRAVDU nesmí přes práh, jsou Svědci Jehovovi.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tony.Divím se ,že se zapojuješ do těchto debat.Myslím,že to nemáš zapotřebí.Je to téma,které nic nevyřeší,jen provokuje.
Boxer, pocuval som ich - rozne modely a viackrat .boxer píše:Tony
Teď vážně. A proč právě tyto? He?
V roznych zostavach a v roznych posluchovkach, ci obyvackach.
Nikdy sa mi ich zvuk nepacil - nevyhovoval mi. Tak preto.
p.s.
a ber to ako moj subjektivny nazor
A mozno ze je to ta spravna odpovedbohus píše:Protože je nahluchlý.![]()
![]()
Asi mas pravdu...Zappadaddy píše:Tony.Divím se ,že se zapojuješ do těchto debat.Myslím,že to nemáš zapotřebí.Je to téma,které nic nevyřeší,jen provokuje.
Uz som nasiel lepsiu temu