Značky které by mi nesměly přes práh !
-
boxer
Re: Značky které by mi nesměly přes práh !
Tony
OK.Díky. Já bych nemohl Meridian a Avalon.
OK.Díky. Já bych nemohl Meridian a Avalon.
A co máš proti Meridianu Boxere?
Mamka má fajne rádio od nich,dodneška hraje moc pjekně a to ho dostala jako svatební dar...
Mamka má fajne rádio od nich,dodneška hraje moc pjekně a to ho dostala jako svatební dar...
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Parádní téma, které člověk ještě uvolní a hned je zle. Však Tony ví jak jsem to myslel. Jinak bych nedal na jeho ucho.
Mne by nemohol cez prah prístroj, kde jasne počujem zlepšenie a nemôžem si ho dovoliť
Napríklad sú tu na fóre veľmi pozitívne dojmy z AR ref3 a ref5, no keď vidím cenu, radšej to ani neskúšam, nerád by som "spravil" nejakú banku
Ďalej napríklad zosilňovač SROLL, ktorý som počul viac krát a vždy sa mi to veľmi páčilo.
Prístroje tejto kategórie mať doma na pár dní by ma mohlo úplne nahlodať a mohlo by to skončiť veľmi zle

Napríklad sú tu na fóre veľmi pozitívne dojmy z AR ref3 a ref5, no keď vidím cenu, radšej to ani neskúšam, nerád by som "spravil" nejakú banku
Ďalej napríklad zosilňovač SROLL, ktorý som počul viac krát a vždy sa mi to veľmi páčilo.
Prístroje tejto kategórie mať doma na pár dní by ma mohlo úplne nahlodať a mohlo by to skončiť veľmi zle
Vypada to, ze vazne nekteri nemate do ceho pichnout. Myslim ze je to tema zalozene jen pro dalsi flame
...já ho dostal v 15 ti na vánoce a brečel jsem poprvé štěstím, nekecámPatmann píše:A co máš proti Meridianu Boxere?
Co jsem se na něm naposlouchal BBC, Luxembourg, Ameriku, Beograd a další...hotové surfování po dlouhých a středních vlnách za nedostupnou muzikou
-
boxer
A co máš proti Meridianu Boxere?
A co má jiný proti BW,Focal,Accu a pod?
A co má jiný proti BW,Focal,Accu a pod?
Ramones:
to je ono,taky ho dostala v tom roce
Boxer:
to byl můj pokus o vtip,la parrrdon
to je ono,taky ho dostala v tom roce
Boxer:
to byl můj pokus o vtip,la parrrdon
-
boxer
Můj nebyl pokus,ale přímo trefa.
Váš velmi oblíbený Boxer.
Váš velmi oblíbený Boxer.
Přes práh mi nesmí značka zákaz stání.
To je můj sen, ale manželka mi ho nechce koupit. Možná, až budu mít samostatnou poslechovku...

Nebo počkám, až budou mít v supermarketu akci. Už se těším.

Nebo počkám, až budou mít v supermarketu akci. Už se těším.
Možná, že tento skvělý přístroj použiju na vyškrábavání nečistoty z drážek starých desek.
Až si k němu koupím nové Carebally a powerkabel, to bude Hellboy koukat.
Tím ho už určitě přesvědčím.
Až si k němu koupím nové Carebally a powerkabel, to bude Hellboy koukat.
Tím ho už určitě přesvědčím.