časopis rock&pop

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: časopis rock&pop

Příspěvek od PetrD »

drfish píše:No, to já jsem zase ten čtenář, kterej si o Lady Gaga nebo jiný popstar klidně počte. Ona je totiž ten neuchopitelnej fenomén dnešní doby- je ošklivá, není sexy, neumí dělat muziku a přesto JE sexy (pro mně ne), je krásná (pro mně ne) a dělá hudbu (kterou lidi kupují) :mrgreen: A to už mne zajímá, jak všem těm lidem ochcala nohy, když je vlastně zbytečná nudná a marná.... tyto články docela často čtu, protože jsou psaný ne jako tribut famozní zpěvačce, ale právě hledají důvody, proč zrovna tahle ženská desky prodává...jinak je ale úplně hrozná :lol:
Díky, hned jak přijdu domů, přečtu si to ;)
A jinak . . . napsal jsi to zábavně, trefně *thumbs up* . Dalo by se to použít na nejednu domácí "superstar" :lol: . Taky kolikrát nechápu, jak je možný, že . . . no, nejspíš to bude vypovídat o tom, jak je určitá část společnosti "potrefená"? (jenom to, kolik lidí kupuje Blesk či čučí na "zábavné hudební" estrády na Nově.....a teď nevím, zda použít smajlík blijící či smějící se :?)

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

No posluchačská obec se (stejně jako ve všem) dělí na dvě půlky. Na ty první, kteří zábavu aktivně vyhledávají- něco pro to dělají - a na ty druhé, kteří si půstí jakékoli masmédium a konzumují to, co z něho teče. Těm druhým je úplně jedno, co je to za muziku, hlavně že je to občas vytrhne z letargie. Je to kulisa a s hudbou to asi moc nemá co dělat. Jejich přehled o všem, nejen hudbě, je holt daný typem média, který konzumují, jelikož si nedokážou nic jiného aktivně vyhledat. Je to síla zvyku a roky normalizace *thumbs down* Mladá generace bude doufám už jiná...
Rock Pop je pro ty, kteří aktivně hledají....

sochnedo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sochnedo »

Už jsem díky RP objevil hodně kapel, které dnes považuju za nepostradatelné. Je fakt, že byly i doby, kdy se to moc číst nedalo. Ono se sice dneska všecko dá najít na netu, ale není nad to, když člověku občas něco někdo přinese na stříbrném podnose, je to bez práce a v klidu. :mrgreen: Proto jsem si letos předplatil i WHAT HI-FI....rád si prohlížím obrázkové časopisy... :lol:

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Nove cislo (leto 2015) ma celkom prekvapilo, a hned putovalo do kosika v nemenovanom obchodaku. Iron Maiden, Judas Priest, Helloween, a dalsi.... mnaaaam *thumbs up*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

V redakci došlo k převratu. Rock Pop opustili všici redaktoři a založili si svůj vlastní časopis.
http://www.the-aardvark.cz/aktuality/na ... n-rock-all

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-tak to jsem zvědavej,co z toho vyleze.Mám časák předplacen na rok a obávám se nejhoršího.... :?

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Taky se obávám. Nu což, v nejhorším přejdeme s předplatným k Lindaurovi :mrgreen:

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Paul píše:. . . Mám časák předplacen na rok a obávám se nejhoršího.... :?
Nu což, do konce roku to nějak překlepem, ty peníze mě nevytrhnou. Měl bych použít výraz "...a pak uvidíme", ale po podrobném "prozkoumání" nejnovějšího, letního dvojčísla jsem nebývale pesimistický (což je u mě jev málo vídaný). Hned úvodní Editorial nové šéfredaktorky paní Jablanovské je na blití. Lži a neskutečné bláboly, kterými by snad ani děcka ze školky neoblbnula :cry: Nemá cenu to rozebírat, kdo časopis odebírá, již ví...a kdo ho nečte, toho to zajímat nebude. Jasně, součástí názvu časopisu je i výraz "Pop", ale z toho, co se v tomto čísle vyskytuje, se brzičko osype i moje poštovní schránka. Jen tak namátkou . . .Kabát, Lucie Bílá, Karel Gott, Marcela Holanová, Leona Machálková, Jan Nedvěd . . .abych někoho neurazil ;) Po roce opět rozhovor s Alešem Brichtou (kterého vůbec nezajímá Arakain), tradičně fňukajícího, jak stahování ničí muziku :lol: Pane Brichta, jestli to tu (náhodou) čtete, přísahám na život svých dětí, že jsem si nikdy v životě nestáhnul ani jednu vaši skladbu a nikdy nestáhnu ;)
Vrcholem stupidity tohoto čísla je článek o oceněních, které rozdal Ochranný svaz autorský (OSA) *klanimse* . Zbytečný článek o DOORS, kde se "dozvídáme" vše notoricky známé :? , recenze CD neskutečně odfláknuté a povrchní *thumbs down* Toto číslo asi potěší příznivce KISS či kapel, které tu zmiňuje Zdenoeddie ( v první chvíli jsem si myslel, že máš na mysli košík odpadkový ;) omlouvám se), ale já jsem někde jinde. Jasně, nemohu chtít po nějakém časopisu, aby se věnoval tomu, na čem poslední dobou ujíždím já :shock: ( z aktivních např. Steven Wilson, The Legendary Pink Dots, IOEarth, Beardfish, Daal, Airbag, Longital atd . . .), ale čeho je moc, toho je příliš.
Nu což, uvidíme, co nám připraví "Rock&All" ;) , současný R&P je bída a běs :cry:
PS: Omluvám se všem, kteří neradi čtou delší tlachání ;), ale musel jsem si ulevit (při poslechu The Black Crowes - "Warpaint" *thumbs up*

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

PetrD nevadi, nekdo holky...
Do novej redakcie zduchol aj Michal Husak, ktory je tiez tvrdsie naladeny, takze predpokladam ze tvrdsich zanrov sa dockame aj v novom casaku. Ved... uvidime.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

;) Byl to taky tak trochu pokus o humor (nevím, jestli vyšel :? ), samozřejmě jsem si všiml tvého "mňaaaam" :)
Když zmiňuješ "tvrdší žánr", tak to moje "jsem někde jinde" neznamená, že by to pro mě bylo tabu. Jen mě prostě míjí ta "klasika", kterou jmenuješ a o které se psalo ve jmenovaném čísle. Když už přitvrdím, tak šmátnu po CD kapel typu White Zombie, Marilyn Manson, Devin Townsend či Dream Theater, ale hlavně Tool a Ayreon. To už je ale písání odbíhající od tématu Rock&Pop. K tomu ještě malá poznámka . . . ze staré sestavy mě nejméně sedly recenze Romana Jireše (asi to je tím, že kapely jím recenzované mé slechy míjí :roll: )

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

no měl jsem to za deset minut prolistovaný, nic mě nezaujalo...

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Obrázek

Tak už jste někdo porovnával?

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Stačí už jen titulní stránka a porovnat kdo správně napsal křestní jméno anglického hudebníka jménem Doherty :oops: *klanimse*
Mystifikace a lži paní Jablanovské (šéfredaktorka "znovuzrozeného" :lol: Rock & Popu) pokračují *thumbs down*

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Hmm v oboch Iron Maiden? Tak to si kupim asi oba *2thumbsup*

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Rock a Pop uz je doma, vidno ze sa tam cosi pomenilo, lakanie na predplatne (znovuziskanie starych predplatitelov?) je vidno na kazdom kroku (strane). Tu plagat, tu CD, tu neviem co. Ale inak casak vyzera stale fajn, aspon mna potesil.
Rock and All som este nevidel v trafike, dnes som bol v 3, ak nepocitam Kaufland. Kde sa to da dostat, v SR?

Odpovědět