Paul píše:. . . Mám časák předplacen na rok a obávám se nejhoršího....

Nu což, do konce roku to nějak překlepem, ty peníze mě nevytrhnou. Měl bych použít výraz "...
a pak uvidíme", ale po podrobném "prozkoumání" nejnovějšího, letního dvojčísla jsem nebývale pesimistický (což je u mě jev málo vídaný). Hned úvodní Editorial nové šéfredaktorky paní Jablanovské je na blití. Lži a neskutečné bláboly, kterými by snad ani děcka ze školky neoblbnula

Nemá cenu to rozebírat, kdo časopis odebírá, již ví...a kdo ho nečte, toho to zajímat nebude. Jasně, součástí názvu časopisu je i výraz "Pop", ale z toho, co se v tomto čísle vyskytuje, se brzičko osype i moje poštovní schránka. Jen tak namátkou . . .Kabát, Lucie Bílá, Karel Gott, Marcela Holanová, Leona Machálková, Jan Nedvěd . . .abych někoho neurazil

Po roce opět rozhovor s Alešem Brichtou (kterého vůbec nezajímá Arakain), tradičně fňukajícího, jak stahování ničí muziku
Pane Brichta, jestli to tu (náhodou) čtete, přísahám na život svých dětí, že jsem si nikdy v životě nestáhnul ani jednu vaši skladbu a nikdy nestáhnu
Vrcholem stupidity tohoto čísla je článek o oceněních, které rozdal Ochranný svaz autorský (OSA)

. Zbytečný článek o DOORS, kde se "dozvídáme" vše notoricky známé

, recenze CD neskutečně odfláknuté a povrchní

Toto číslo asi potěší příznivce KISS či kapel, které tu zmiňuje Zdenoeddie ( v první chvíli jsem si myslel, že máš na mysli košík odpadkový

omlouvám se), ale já jsem někde jinde. Jasně, nemohu chtít po nějakém časopisu, aby se věnoval tomu, na čem poslední dobou ujíždím já

( z aktivních např. Steven Wilson, The Legendary Pink Dots, IOEarth, Beardfish, Daal, Airbag, Longital atd . . .), ale čeho je moc, toho je příliš.
Nu což, uvidíme, co nám připraví "Rock&All"

, současný R&P je bída a běs

PS: Omluvám se všem, kteří neradi čtou delší tlachání

, ale musel jsem si ulevit (při poslechu The Black Crowes - "Warpaint"