Cambridge CXA61 - budžetový král
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Cambridge CXA61 - budžetový král
V tomhle případě je měření a zvuk v jednotě.
Nechci zde o ničem polemizovat, tento přístoj jsem nikdy neslyšel ani nezvažoval, v podstatě mě vůbec nezajímá, ale uvedený odkaz vede na měření CXA81, což asi není to samé?
A když už jsme u měření CXA81, zde je ještě recenze a měření od stereophile:
https://www.stereophile.com/content/cam ... -amplifier
Slovní hodnocení na stereophile se od toho Amirova docela liší, grafy jsem neporovnával: "Cambridge's CXA81 performed well on the test bench. It offers relatively high power with very low harmonic and intermodulation distortion."
Jak to tedy s CXA81 reálně je? A jak s CXA61 - jsou někde nezávislá měření i k němu? Ne, že by mě to zajímalo, ale třeba budou tyto postřehy někomu užitečné.
Tak ASR je docela slušnej tester. Otřesnej DAC - věřím. Najít v této relaci dobře nastavenej integrovanej DAC je zázrak, vetšinou z toho leze neskutečnej humpl. Zde se zjevně nedoporučuje ani jako nouzové řešení. Zesík - papírovej drak - věřím. Po mé zkušenosti s CXA60 bych do této značky v podobných cenových relacích opravdu nešel. Podle mě žádný překvapení, až na ty globálně podmazané recenze. Propagace něco stojí a je s tím zjevně počítáno v ceně:)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dávať do vlákna o CA CXA61 (video)hodnotenie modelu CXA81 je zaujímavé. Ale možno sú podobné, ak nie priam rovnaké, ktovie.
Amirm je s tím měřením CXA81 slušně mimo. Musel to být vadný kus. Věřil bych Atkinsonovi. CXA obecně měří a hrajou dobře. A i uchem je slyšet, že to jsou rovné neutrální zesíky.
Jednodušší měření a jen analogové části třeba:
https://audio.com.pl/testy/stereo/wzmac ... udio-cxa81
Mám doma CXA61. Vybíral jsem ho zhruba z 10 v podobné ceně.
A teď jsem tady měl na přímé srovnání i tři 3x dražší stroje.
A třeba Yamaha A-S1200 dostala slušně naloženo, možná trošku lepší basy, ale na středech je mrtvá a na výškách chudá, proti CXA61.
A další dva byli možná o chlup lepší, ale rozhodně ne jiná liga a 3x tolik bych za ně nedal ani náhodou...
Jak říkám, mám CXA61 doma, přímo jsem srovnával s celkem dost konkurenty, a souhlasím s hodnocením What HIFI -- velmi dobrý zesilovač obecně, za 24t fantastický zesilovač.
Jednodušší měření a jen analogové části třeba:
https://audio.com.pl/testy/stereo/wzmac ... udio-cxa81
Mám doma CXA61. Vybíral jsem ho zhruba z 10 v podobné ceně.
A teď jsem tady měl na přímé srovnání i tři 3x dražší stroje.
A třeba Yamaha A-S1200 dostala slušně naloženo, možná trošku lepší basy, ale na středech je mrtvá a na výškách chudá, proti CXA61.
A další dva byli možná o chlup lepší, ale rozhodně ne jiná liga a 3x tolik bych za ně nedal ani náhodou...
Jak říkám, mám CXA61 doma, přímo jsem srovnával s celkem dost konkurenty, a souhlasím s hodnocením What HIFI -- velmi dobrý zesilovač obecně, za 24t fantastický zesilovač.