Právě mi hlavou posledních několik dní probíhá právě toto dilema a tak jsem si řekl že se o něj s Vámi rád podělím a vyposlechnu různé pohledy na věc. Jednak celkově a jednak i na konkrétní produkty, které zde budou zmíněny..
a pak s hlavou plnou dojmů a pojmů a doporučení pak hurá někam na poslech..
moje současná sestava:
NAD C 326BEE
Pro-ject Xpression III + 2mred+ phono box S
XAVIAN junior
hodlám dokoupit cd player a tím ucelit a uzavřít kapitolu (alespon na čas) hifi a užívat si hudbu, jenomže..mi k ucelení pro mě dokonalé sestavy nedá spát její nejslabší článek, kterým je moje 326 - teda takhle to vnímám já. A protože chci držet železo od stejného výrobce, jaký player určí až volba zesilovače. Jedno je ale jasný, a to že XAVI zůstanou doma, mám je rád

Otázka zní jestli je lepší dělenec, nebo pořádnej integráč...?
Mám se držet NADu a čapnout třeba 375ku nebo dělenec, nebo se poohlédnout jinde? Je to otázka co si s mým juniorem bude rozumět.
Poslouchám spíše moderní klasiku, okrajové žánry (ambiente, experimentální elektroniku) a trochu dnešního popíku a rocku
rozpočet bych neřešil, pač sam nevim a navíc vim jak to chodí...moje první návštěva studia byla s tím že chci repro do 12tis a tam jsem zjistil, že toto nebude moje cenová kategorie...a tak trochu mě polejvá hrůza při pomyšlení že se beznadějně zamiluju do něčeho s pěti nulama na cenovce

Budu šťastný muž když se vejdu do 30-50tis nebo i příznivěji
Předem moc díky za odpovědi