DENSEN B-350 monobloky
Re: DENSEN B-350 monobloky
A já si počkám na ty AR monobloky až nebudou Pipisovi vyhovovat... 

Už toho Pipisa nechme.
Taky se může stát, že až to uslyšíme vcelku, tak s otevřenou hubou spadneme na prdel.
Taky se může stát, že až to uslyšíme vcelku, tak s otevřenou hubou spadneme na prdel.
Ale to nikdo nepopírá... Jen třeba bude chtít jít Pipis ještě výš...
A ty ostatky již mají své budoucí majitele...

A ty ostatky již mají své budoucí majitele...

peer
Ostatky patří do urny
Hlavně že se to pipisovi líbí.
Ostatky patří do urny

Bohůšů, věřím na monobloky v áčku.
Rytmus, barvy a detail.

Vnitřek konce B-310. Což je hodně ošizená mašinka ve srovnání s B-350.

Rytmus, barvy a detail.
Pipísů zatím z jiných fotoaparátů...Peer píše:Ty fotíš podobně dobře jako já...
Zkus to vyfotit bez krytu, to bude zajímavější pohled...

Vnitřek konce B-310. Což je hodně ošizená mašinka ve srovnání s B-350.

Světoznámý západočeský Hotel PIP, ozvučuje recepci dvojicí monobloků B-350.
Venku parkují audiofilské Bentley, ozvučené zelenkavým lživým kvazikomplementárním Naimem.
Tady vládne pravda a rytmus. Dobrá nahrávka nadchne, normální méně, ale neurazí. Zůstává hudbou. Nestane se obvyklé, tato polička je naplněna hudbou, kterou mám rád, ale neposlouchám, a tato hudba mě nebaví, ale je báječně nahraná.
Hoteloví hosté, mají neomezenou možnost, poslouchat zvuk, nebo hudbu, dle svého výběru. Obého se jim dostane měrou vrchovatou. Namísto nalévárny, do jaké nutí posluchače zastoupení Naimu, dostane se audiofilskému publiku suchého lakonického konstatování jeho majitele - "TO JE DENSEN".
Venku parkují audiofilské Bentley, ozvučené zelenkavým lživým kvazikomplementárním Naimem.
Tady vládne pravda a rytmus. Dobrá nahrávka nadchne, normální méně, ale neurazí. Zůstává hudbou. Nestane se obvyklé, tato polička je naplněna hudbou, kterou mám rád, ale neposlouchám, a tato hudba mě nebaví, ale je báječně nahraná.
Hoteloví hosté, mají neomezenou možnost, poslouchat zvuk, nebo hudbu, dle svého výběru. Obého se jim dostane měrou vrchovatou. Namísto nalévárny, do jaké nutí posluchače zastoupení Naimu, dostane se audiofilskému publiku suchého lakonického konstatování jeho majitele - "TO JE DENSEN".