JV:
Ako som písal, mám Technics su-c2000,su-a2000, CD Technics SL-P2000 - to ma trošku štvalo, absolútne som ho nevedel zohnať a potom raz sa pošťastilo a bol som taký nadšený, že som ho kúpil aj s chybou ktorú som si ani nevšimol, teda všimol, ale nadšenie mi nedovolilo pochybovať o kvalite

a zaplatil som koľko si páneček zapýtal, od kedy som mu pohrozil servisom, ešte tá CD sviňa nezaváhala. Pred tým sem tam skočilo ku koncu CD a niektoré, CD odmietalo načítať. Zvláštne bolo že išlo spravidla o výberovky, absolútne nové, myslel som, že je niečo s laserom, možno aj je ale tie výberovky majú licenciu na južnú ameriku a je tam zhruba 16-18 pesničiek(neviem či to s tým súvisí) ale mám výberovku SINATRU a iné, ktoré sú z UK, je tam aj 24 skladieb na CD a technics na nich nikdy nezaváhal.
Reproduktory sú Pioneer S-3EX, mám ich pripojené káblom tasker C288 4x2,5 13 AVG(toto je na ňom napísané), zapojil som to ako krížovú štvorku, narvané do terminálov bez banánikov a vidličiek, utiahnuté

, Mám ešte jednu sériu tých istých s banánikmi, ale nechce sa mi to prehadzovať a osobne si stojím za svojim laickým názorom(aj keď som to neskúšal), že banániky na zvuk ak majú vplyv tak len v negatívnom zmysle, kábel vyzerá krajšie, ale je tam o spoj na každom konci viac. Robil som ich sám

Gramofón je JVC ql - y5f (ten mi dohodil Efičák) - je to moja najobľúbenejšia časť zostavy. Káble sú VDH a jeden nepodarený Kimber.
No a k zvuku, práve počúvam toho Sinatru (vydanie 1997 Warner Music UK), všetky iné výberovky u mňa doma stoja za prd, zvukovo sú slabučké. Toto je iná káva, tu je počuť všetko z predu dozadu aj z ľava do prava, Technics je starší stroj, ale hrá s prehľadom, reprá som musel trošku posunúť k stene asi tak na pol metra, kôli basom, bolo ich menej ako sa patrí, ale boli oveľa konkrétnejšie ako keď to mám bližšie k stene - akustiku som zatiaľ neriešil asi ani nebudem kôli polovičke, je to škoda pretože už len pohyb o 5 cm sa prejavuje zmenou zvuku. Momentálne som so zvukom veľmi spokojný, pôvodne som mal reprá Technics SB-M1000, ale to basovalo až dunelo, tak som ich dal preč, neviem či som neurobil chybu(bolo to v čase keď som ani netušil čo je výhybka a že existujú ľudia čo by mi to doladili), niekedy mi je to aj ľúto, ale nechcem mať z bytu sklad
Takže Technics a Pioneer - nie som klasický Československý hifista, mám repro Pioneer a tak ako technics zosík tak ani repro pioneer nie je dosť hifi, ale ja som spokojný
Jeden predavač raz keď som mu povedal čo mám doma, ma úplne utrel a pomaly mi vynadal za to ako si dovoľujem vôbec niečo také spomínať v jeho super obchode a môj osobný názor bol, že mi to hrá lepšie ako jeho násobne drahšia zostava, osobná spokojnosť je pre mňa pri počúvaní hudby dôležitejšia ako reči a pochvali od odborníkov.
Musím zohnať aspoň predzosilovač Yamaha, dnes som zistil o koľko viac je toho v preampe yamahy a ako starý odborník

v týchto veciach tuším, že na niečo tam sú.
K nákupu ma dohnala nekvalita sterea z domáceho kina, taky Pioneer

keď som ho kúpil bol som si po rozhovore s predavačom istý, že nič lepšie neexistuje

A vtedy som to tu len čítal a myslel si o hifistoch svoje (blázni

), ospravedlňujem sa za to