Servis zesilovače HEGEL H300
Re: Servis zesilovače HEGEL H300
no pri tom ako je to tam nasekane okolo trafa, vela kablov, nekrutene, netienene prepojovacie kable... by som sa tomu necudoalani bez spominanej chyby. Kde bolo to meranie zverejnene?
Máš to přímo v odkazu (i-fidelity.net). Je to jediné recenzní periodikum, které prověřuje zesilovače i tímto způsobem.
S tou shora popsanou závadou jsem se teď potkal taky - jsem na bazaru koupil Hegel300, zapojím ho, zapnu a chvilku hrál čistě a pak jakoby zachrochtala a zachrastila levá bedna, asi na 3 vteřiny, jako když jedete s potenciometrem a praská prach. Pak zase pár minut hrál normálně a levá bedna začala šustit a hvízdat nahoru a dolů, mi to připomnělo, když jsme s tátou v mládí poslouchali Svobodnou Evropu, jak tam pískali rušičky. Pak to hrálo bez pazvuků, jen sem tam tak jednou za hodinu to takhle zašustilo a zachraptělo a zapískalo. Jen tedy v levé bedně, pravá bez defektů.
Google mi vyhodil link na tuhle stránku, jsem teda sundal kryt, vysál vysavačem prach, vyfoukal kouty kompresorem, zase to všechno vysál, zatahal za všechny kabílky - všechny se zdály gut. Sundal jsem ty bílý konektory a přejel kartáčkem kontakty, jak píše šeďour, profouknul vzduchem a zase je zapojil. Dal jsem kryt zpátky, šup zesík do sestavy a od té doby všechno v pořádku. Tak asi fakt to dělají tyhle mrňavý bílý konektory.
Google mi vyhodil link na tuhle stránku, jsem teda sundal kryt, vysál vysavačem prach, vyfoukal kouty kompresorem, zase to všechno vysál, zatahal za všechny kabílky - všechny se zdály gut. Sundal jsem ty bílý konektory a přejel kartáčkem kontakty, jak píše šeďour, profouknul vzduchem a zase je zapojil. Dal jsem kryt zpátky, šup zesík do sestavy a od té doby všechno v pořádku. Tak asi fakt to dělají tyhle mrňavý bílý konektory.
To takhle sedím, poslouchám hudbu a najednou zachrastilo v levým kanálu.Sem myslel, že mě klepne...půl roku a je to zase zpátky, pomyslel jsem si.Zachrastilo to znovu a zároveň jakoby něco slabě kvíklo.To je divný, podíval jsem se na levou reprobednu, pak ještě víc do leva, až na okno a všimnul jsem si, že mám pootevřenou ventilaci.
Ten zvuk šel zvenku.
Vstal jsem z pohovky a podíval se z okna.Nějaký dítě tam zrovna projelo na tříkolce štěrkem na silnici a ozval se zvuk zachrastění.
Hegel v tom byl tentokrát nevině.
Ten zvuk šel zvenku.
Vstal jsem z pohovky a podíval se z okna.Nějaký dítě tam zrovna projelo na tříkolce štěrkem na silnici a ozval se zvuk zachrastění.
Hegel v tom byl tentokrát nevině.
kabelguru.cz