Sroll LYRIC

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Sroll LYRIC

Příspěvek od pasul »

Uznávám. Je to trochu drsnější článeček. Osobně bych to nechal napsat pana Krauta. On umí vytvořit legendu. :lol: Ale PMA to napsal dobře. Nebrat tak doslova. Osobně je mě jasné, že potenciální zákazníci jsou z jiné vrstvy lidí, než my tady holoprdelníci(Až na pár vyjímek). Takže nezbývá nic jiného, než řešit zda ten kablík neměl jit víc v pravo, nebo umístění trafa by se nedalo posunout o pár cm do leva. Jestli ten kablík je dost stříbrný. Ten konektor je dost WBT. Lidi co si toto pořídí za oficiální cenu nemají čas řešit kokotiny na fórech. Holý fakt.

A tak radši zůstaneme u těch kokotin ne?

Zappa - Ale na tom není nic posměšného. Takové články jsou mířené přesně na určitou vrstvu lidí a na 100% to funguje. Jinak by takové články nebyly. Já osobně si myslím, že tady ten článek na toto fórum nepatří. Zde bych volil jinou verzi. Technické údaje a popis vnitřní konstrukce. Nějaké měření. A krátký popis zvuku na špičkovém systému. Ale jen tak, aby to nezvedlo velkou vlnu emocí. Zákazník si již cestu najde. Jinak souhlasím, že zkoušet to na levnějších krámech je blbost. Ukázat co to umí na maximum je lepší varianta. Rozdíl musí být velký a šokující proti konkurenci. Zvuk potom dlouho zůstává v hlavě. A tento zesilovač to opravdu umí. Mám ověřeno.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Pasul.Toto forum je alternativní verze Slovanetu a není až tak technicky zaměřené,jinými slovy není to DIY forum,ale forum milovníků hudby a proto sem ten článek patří.Nevíme jaké důvody vedou pana Srolla k nezveřejněné detailů,asi má proto nějaké důvody.Znám pár movitých lidí,kteří si kupují hifi aniž by cokoliv věděli o konstrukci a o technických údajích,z nich jedna skupina je snobská,řeší věhlas a design firmy a druhá skupina řeší zvuk.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Donuts píše:Zabava BUDE! :lol: Snad dorazi i REFkomando z vychodni fronty.
A hlavnú rolu dostane šašek Donuts :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

Ten čánek je i přesto, co zde napsal PMA, skutečně poněkud úsměvný..:) A btw byl zveřejněn i na Slovanetu...

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Klasickej PR blabol, nic o cem by se melo diskutovat.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Inak čo som počul Srolla u Zappadyho, myslím že je to vynikajúci zosilňovač *thumbs up*

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Já myslím, že časopis byl zvolen dobře. Sroll je asi také dobrý obchodník a ví, že zákazníky musí hledat mezi čtenáři časopisů jako Cigára & víno, Golf & létání, Jachta & auto.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Neviem, či ten článok pán Šroll pred zverejnením odsúhlasil, ak áno, tak je to viac muž biznisu, ako profesionálny konštruktér.
...desiatky, možno stovky vyhodených prototypov...milióny do vývoja...ak sa vec má takto, tak to jednoducho musí stáť tie prachy.
A keďže nepoznáme podstatné, súvisiace detaily, akákoľvek debata prečo, nemá zmysel.
Vypočuť si, skonštatovať, že to so špičkovými repro, káblami, sieťou, a bižu hrá špičkovo a prejsť k inej expozícii...
Skutočne rád by som poznal človeka, ktorý ho preukazne kúpil za 560000KČ a seriózne hudbu počúva.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Palipol.Je to stejné jako s jinými zahraničními highendovými značkami za hromady peněz,každá značka si najde kupce at je špatná nebo ne,drahá nebo levná.Sám za sebe,kdybych ty peníze měl,dal bych to značku která je zvukově lepší,at se to jmenuje jakkoliv.A osobně mi nezajímá, kdo kupuje ty drahé výrobky a jestli je poslouchají. ;)

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já jsem to věděl, že nezklamete. Supéééér. Jen tak dál. *2thumbsup*

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Zappadaddy píše:Palipol.Je to stejné jako s jinými zahraničními highendovými značkami za hromady peněz,každá značka si najde kupce at je špatná nebo ne,drahá nebo levná.Sám za sebe,kdybych ty peníze měl,dal bych to značku která je zvukově lepší,at se to jmenuje jakkoliv.A osobně mi nezajímá, kdo kupuje ty drahé výrobky a jestli je poslouchají. ;)
No, ako sa hovorí, je to totéž a neni to totéž. Ale pokiaľ sa pozrieme na "Sroll" ako na "zahraničnú značku za hromadu peněz", tak je to naozaj fuk, koľko stojí a čo je vlastne zač. V tom možno len súhlasiť.
Keby som mal peniaze - tak by to bolo samozrejme jednoduché u nás všetkých, skôr by ma zaujímalo, ako na pomer kvality a ceny v tomto konkrétnom prípade reaguje "trh".

A aby to nevyznelo ako antireklama, alebo nejaký naschvál, Lyric sa mi zvukom naozaj páči a zaslúži si, aby hral v každej audiofilskej domácnosti. Lenže...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Sroll nemá pořádný marketing,myslím si že ho ani nechce.Nabízel jsem mu marketingovou pomoc v USA,ale nechtěl,není na to připravený.Všechno chce svůj čas.Palipol,asi si rozumíme,jde jen o to,že Sroll vzniknul náhodou v Čechách a to je ten problém.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já bych řekl, že pro Šrolla byla ta opravdová jízda samotný vývoj. teď už je to o ničem...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Řekl bych,že vývoj nikdy nekončí,ale souhlasím,že to hlavní už má asi za sebou.Ale je ve velkém předstihu před konkurencí,takže ted musí ostatní chlapci makat aby ho dostihli. :D

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zappadaddy píše:Řekl bych,že vývoj nikdy nekončí,ale souhlasím,že to hlavní už má asi za sebou.Ale je ve velkém předstihu před konkurencí,takže ted musí ostatní chlapci makat aby ho dostihli. :D
Zbožné přání. Jsou i lepší věci. Ale jak pro koho....

Odpovědět