taaakze rad by som sa s vami podelil o svojej prve skusenosti z hore uvedeneho testu. Nechcem to predlzovat, ale popravde tento vysledok som necakal. Najskor som na oboch Canoroch nastavil rovnaku impedanciu 100ohm, tak ako ju doporucuje vyrobca prenosky. Cely test sa niesol v duchu skladby "Running on faith" od Erica Claptona (Unplugged). V kombinacii B) prislo cca o 20-30% k nizsej intenzite urovne zvuku pri rovnako nastavenej hlasitosti ako so standardom A). Takze som musel samozrejme zvysit hlasitost, aby som sa dostal na rovnaku uroven ako s povodnym systemom.To by nebolo to hlavne negativum nakolko amp. ma dostatocnu rezervu, avsak v kazdom pripade som pocitoval pokles dynamiky, mierne uzatvorenie priestoru a hlbky + nevyraznejsie basy a vysky. Cely test planujem zopakovat tento tyzden za pritomnosti p.Matusa z Ketosu, Ba. No nepredpokladam, ze sa nieco zmeni no mojom poznani.
zaver: mozem vyslovit verdikt, ze kombinacia MC prenosky, MM preampu a daneho typu step up trafa mi dava jednoznacne vyssiu uroven kvality zvuku. Takze zapozicany MC preamp.mozem s kludnym svedomim vratit vyrobcovi cim som nevyhodil peniaze(urcite nie zanedbatelne) za nieco co mi uz nepridava hodnotu. Ake su vase skusenosti z podobnym testom? podelte sa o ne prosim.
Teraz mozem v klude ocakavat objednany sietovy kabel Harmonix X DC-2 cez e-Bay (podla rady jedneho kolegu audiofilistu z fora) a pripravit sa na test vymeny kabla. Cital som o tomto druhu vylepsenia zvuku vela, ale vlastna skusenost nepusti.
este aby som nezabudol , moja zostava....... Priestor by urcite potreboval slusny akusticky upgrade, ale to by ma uz mohlo stat celkom slusny rozvod a prist o jedinu radost v zivote . :