Výběr zesilovače do 10 000 Kč

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
gabik
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr zesilovače do 10 000 Kč

Příspěvek od gabik »

Pompo: Takze krome rady, at si mozna koupi lepsi bedny a ze kdyz bude chtit, tak at se te zepta jak hraje CA, si mu vlastne nic neporadil :oops:. Ja vim, radi se blbe.

štětináč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od štětináč »

Pozor, pro upřesnění. Ty bedny AQ jsem koupil za 4000 Kč (obě). A stejně i za tuhle cenu byly na Aukru týden bez zájemce. Má to dva basáky a ten postřeh, že to basuje přiměřeně, je správný. Ale k zesilovači. Zatím jsem nikde nevyčetl, při jaké hlasitosti se zesilovače testují. Jde o to, že ten skvělý zvuk u Yamahy vyleze až při trošku vyšším volume. Potichu houby poznám, jestli to nehraje z nějakého šrotu. Ale to už zase možná bude neschopností beren, že ano? Nebo ušima, A když je to dlouho nahlas, už mi to jde na nervy.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

štětináč: Skúšal si sa na tej Yamahe pri nižších hlasitostiah pohrať s loudness čudlíkom? Ak áno skús popísať aký to malo vplyv na zvuk. Celkom by ma to zaujímalo lebo niečo podobné od Yamahy v budúcnosti plánujem kúpiť.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

gabik píše:Pompo: Takze krome rady, at si mozna koupi lepsi bedny a ze kdyz bude chtit, tak at se te zepta jak hraje CA, si mu vlastne nic neporadil :oops:. Ja vim, radi se blbe.

No já jsem mu hlavně nabízel srovnání toho CA s dražším CA a na lepších repro ,kde by byl slyšitelný rozdil asi větší. Bez ohledu na to zda teď momentálně má na lepší ,nebo chce jiné repro ,by mu to třeba usnadnilo výběr z tech zesů.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

štětináč píše:... při jaké hlasitosti se zesilovače testují. Jde o to, že ten skvělý zvuk u Yamahy vyleze až při trošku vyšším volume. Potichu houby poznám, jestli to nehraje z nějakého šrotu. Ale to už zase možná bude neschopností beren, že ano? ....
No to budou možná právě ty (maskovací) schopnosti těch AQ co jsem měl na mysli. Taky mám zato a chtěl a jsem to naznačit ,že ty amp. maji na víc a budou schopnostmi těch repro limitované.

štětináč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od štětináč »

1. Tak jsem to zjistil: Středový je v bednách: TVM ARP 150-00/8, výškový Vifa D25AG-05.
2. S tím by se dalo souhlasit, že ty bedny budou nejslabší článek řetězu. Tak jaké nové bedny do budoucna-v cenové hladině 20 000?
3. Funkce loudness u Yamahy funguje na první dojem jako zeslabovač hlasitosti. Na mne to nijak kladně hudebně nezapůsobilo.Je to asi moc jemné.
4. Dost mne "mrzelo", že na poslech do paneláku zvítězil ten CA. Nahlas, potichu, hraje pořád stejně příjemně.Ten ani loudness nemá. Po 14 ti dnech nerozhodnosti jsem uhodil do stolu,,, že si nechám i Yamahu, na chalupu. Tam se to bude solit. A ty zesiky za pár korun, co tam mám na pokusy,šoupnu do bazaru.
Tohle je pro mne konečná, vyšší nároky nemám a mít nechci. A bohatý také nejsem.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

štětináč píše:3. Funkce loudness u Yamahy funguje na první dojem jako zeslabovač hlasitosti. Na mne to nijak kladně hudebně nezapůsobilo.Je to asi moc jemné.
Je to taká Yamahácka "vychytávka". Variable loudness je funkčne (obvodovo, nie mechanicky) spriahnutý s regulátorom hlasitosti, takže sa s tým dá vcelku zaujímavo uchofilsky zabávať :roll: .

Jindras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindras »

Štětináč-ten Vietnamec je z Budějovic a už jsem u něj kupoval tuner Yahama 580RDS. Je to poctivý obchodník a má dobré ceny a hodně,opravdu hodně zboží. Tuner přišel rychle,super zabalený a jak nový-přesně jak psal. Má toho na Aukru hodně a už bych se vůbec nebál tam cokoliv koupit. Vždy přesně píše,v jakém stavu zboží je a je to pravda. *palec* http://aukro.cz/stereo-tuner-technics-s ... 63686.html a další a další zboží. Nic s ním nemám,není to reklama,jen jsem byl-a nejen já- fakt spokojenej. *hura*

p3k
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od p3k »

Jindras píše:Štětináč-ten Vietnamec je z Budějovic a už jsem u něj kupoval tuner Yahama 580RDS. Je to poctivý obchodník a má dobré ceny a hodně,opravdu hodně zboží. ...
Můžu taky potvrdit.

Odpovědět