Příští týden budu mít na test Musical Fidelity M6-500i, ten dává 2 x 500W/8ohmů, pak poreferuji

Předek uleví koncům,zesilovači? Já myslel,že předek "dělá zvuk" a na výkon nemá vliv.A prosím,neber to jako rýpnutí, je to opravdu čistý dotaz,...děkuji.chci zkusit predzes od ATC a trochu "ulevit" zesiku
fantazie je jedna věc ..praktický zkušenosti jiná ..vyzkoušej a budeš se divit .. vono ale není lampáč jako lampáčRenown píše:neřekl bych že nemám fantazii, ale ATC a lampy si nedokáži představit. Při citlivosti 85 dBW/m u SCM40.
A lampy "co šlapou odspoda" taky moc ne
Nechci vyvolávat rozepře, jenom se mi to nezdá.
Tak toto je přesně moje zkušenost a můžu se "zatím" pod to i podepsat.Ono záleží hodně jak nahlas člověk poslouchá,jak velkou místnost ozvučuje a co od poslechu očekává.Pro mé potřeby tichého až středně hlasitého poslechu v malé (a nedokonalé z hlediska hi-fi) místnosti je 30W v A třídě na 50ky naprosto super.Hraje to od 1W tak,že tam nic nechybí.Koncertní hlasitost není nic pro mě,nechci poslouchat hluk ,ale zvuk,jemné nuance ,barvy nástrojů atd.Ale nahlas to taky umí.doporučuju zkusit áčkovej konec nebo výkoný lampy a dokáže to líp šlapat od spoda při malý hlasitosti než na výkoných AB koncích
Ale to víte,červíček v hlavě dlouho vrtal,jestli tech 30w není nakonec opravdu málo,a jestli by to s většíma kladivama nehrálo lípPříští týden budu mít na test Musical Fidelity M6-500i, ten dává 2 x 500W/8ohmů, pak poreferuji
Já poslouchám taky docela tiše. Rozhodně tišeji než většina hifistů co znám
No,já tomu technicky tolik nerozumím,ale asi je to i o serioznosti toho údaje.Občas člověk čte,jak si výrobci vymýšlí,napíší citlivost 90 a reálně stěží 85.Potom je to asi těžký.Já párkrát slyšel od lidí,co tomu na rozdíl ode mě rozumí,že ATC jsou jim sympatický tím,že údaje jsou pravdivý.Že si na nic nehrají.Ale zase jedna moje reálná zkušenost,už jsem to psal.ATC - 35 a 50-ky.Stejný parametr- citlivost 85.Ale rozehrát 35 je o hodně složitější! Čím to je ,nevím.Výhybka?A ty bedny mají citlivost 90 (jak Wilson, tak i Triangle) ATC pouze 85
A ostatní jsou podvodníciAno ATC je poctivý výrobce , který píše o svých výrobcích pravdu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host