Audia
Re: Audia
Tak hoši ta cena teda je hodně hnus, tolik peněz za předzesilovač na gramo je moc . To zase naše česká republika chce rychle zbohatnout. Myslím že ta cena je hodně velký humus.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
No to uz je lepsi nez sto hadru.... 
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
V přepočtu na libru to vychází cca 86.000,-Kčdavidhighend píše:No to uz je lepsi nez sto hadru....
Tak to bych si to asi nechal přivézt od Tebe Dejve
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Chces cislo uctu???
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
http://www.audiodestination.co.uk/index ... ts_id=1306
a tady jeste jedna sleva
a tady jeste jedna sleva
-
mario kempes
- Kontaktovat uživatele:
Ako sú na tom so zvukom cenovo dostupnejšie modely Flight Two a Flight CD Two?
Jeden Audia Flight CD-1 šel za 2500dolarů. Takže max 70K českých a mohlo to být tady. Bohužel už je fuč. Škoda. Sháním nějaký slušný přehrávač. Nemá někdo něco?
Zkus někde sehnat SONY XA50.pasul píše:... Sháním nějaký slušný přehrávač. Nemá někdo něco? ...
Sám jsem ho neslyšel, ale podle ohlasů na webu - absolutní reference.
A jéjej. No právě tohohle jsem se obával. Už jsem myslel, že kult Sony je fuč. Zrovna jsem debatil se Sunesem o Sony 707 či co to má s tím upgradem od Swobody. Ale už mám k Sony averzi. 
Ty myslíš, že to spíš bylo z Danish Audiophile Loudspeaker Industries?NA píše:davidhighend
s tou dánskou bednovou značkou z výstavy jsi kouknul o město v tom královstvíčku vedle
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ze se jednalo o Dali Megaline, uz mi hrabe. Diky NANA píše:davidhighend
s tou dánskou bednovou značkou z výstavy jsi kouknul o město v tom královstvíčku vedle
Přesně jsem se na ty ceny v UK nedíval ale Angličani to udávají obyčejně bez DPH, ne?
Takže cena 2.750 GBP není konečná. Doprava také nebude nejlacinější, takže to může odhadem být víc jak 100 tisíc...
Takže cena 2.750 GBP není konečná. Doprava také nebude nejlacinější, takže to může odhadem být víc jak 100 tisíc...