Český highend
Český highend
Havířovská firma představuje.
http://audioconception.cz/
http://audioconception.cz/
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Český highend
taky jsem na ne narazil, ovsem osazeni velice levnymi menici mne odradilo ... zpracovani hezke
Vtipná koláž hned na úvodní stránce audioconception.cz vzbudí hned úsměv.
Že ta bedna tam nějak levituje.
No a co? Nejen gramofon, ale už i bedny levitují. Mag-Lev! 

Budky na koláži vypadají pěkně, aby takto vypadala i realita. Osazení Dexonem ve mě moc Hi-End nadšení nevzbuzuje. Uvedené cena taky nic moc ...
Kdo ví jak hrajou? mám to 35 km ,jak budu mít cestu snad se zastavím k poslechu,kevlar je luxus, obecně hrajou dobře,uvidíme jaké uch to naladilo,Dexon jen prodejce,repro vyrobený na zákázku,s požadavkem na kvalitu, to něco znamená ne?
Naposledy upravil(a) kubas dne 18 led 2019 13:13, celkem upraveno 1 x.
Mrdiny jsou zápádácké reproně,tam vidím tu předraženost a kvalita nikde, kvanta po bazarech nikdo to nechce ty psí budky.
Ak je remeselná realizácia na úrovni vizualizácie, tak tak klobúk dole. Určite by som si to šiel vypočuť. Páčia sa mi, keby hrali ako vyzerajú, boli by za tie peniaze lacné.
Z IRT 10 a IRB 20 jsem před lety stavěl regálovky. S ohledem na investované peníze a čas byl výsledek nemastný neslaný. To, že IRBčko má membránu z kevlaru ještě neznamená že je to skvělej měnič. Já bych teda za bedny s tímto osazením 50k nedal, ikdyž jejich vizualizace vypadá honosně.
čert ví jak si to ladil?Kdo ví přes jaký střep ti to hrálo?
Baví mě, jak jen z prezentace a z osazení někteří vědí, že to jsou mrdiny, které hrát nebudou ....
Také mne to udivuje,bez poslechu...
Ladil jsem to na kytarové ladičce, basreflex naladěnej na G3. Připojeno na utrženém uchu od džbánku na pivo, ten džbánek byl ale ze západního německa, takže nemyslím že to byl až takovej střep.
Pak kde byl problém?Ne vše co je z Německa je dobré že?