Dali
Re: Dali
Taky mi dle porovnávání fotek přijdou ty od tebe nějaké né úplně originální. Divný mi přijde ten basreflex a i spodní sokl je nějaký jiný.
Tady https://allegro.pl/oferta/dali-40-se-hi ... d00be2ff62 je celáý inzerát. Píše v něm, že má dva podstavce. Ale i tak mi přijdou jako samo domo DIY kopie.
Ty Dali osobně neznám, ale co jsem projížděl fotky na netu originálů, tak mě tam na těch z Allegra nesedí prostě ty přední besreflexi...
Je to jen odraz...
Zdravím všechny,
Chtěl bych se zeptat, jestli by náhodou někdo neměl originální schéma výhybky "starožitných" DALI 606. Nebo alespoň foto, popřípadě nějaký odkaz kde bych se něco o výhybce dozvěděl. Získal jsem je za pár peněz, ale už se v nich někdo vrtal ve smyslu výměny kondenzátorů. (je to poznat podle pájení a podle lepení součástek)...Na basech a středech jsou elit.bipolar F&T výšky svitek JB.
Nezdá se mě hodnota těch bipolarů, a basech i středech stejná...Myslel jsem že bych i na středy dal svitek Bennic.
Děkuji za případné názory a pomoc.
Chtěl bych se zeptat, jestli by náhodou někdo neměl originální schéma výhybky "starožitných" DALI 606. Nebo alespoň foto, popřípadě nějaký odkaz kde bych se něco o výhybce dozvěděl. Získal jsem je za pár peněz, ale už se v nich někdo vrtal ve smyslu výměny kondenzátorů. (je to poznat podle pájení a podle lepení součástek)...Na basech a středech jsou elit.bipolar F&T výšky svitek JB.
Nezdá se mě hodnota těch bipolarů, a basech i středech stejná...Myslel jsem že bych i na středy dal svitek Bennic.
Děkuji za případné názory a pomoc.
Ahoj, takže se nakonec podařilo, jsou to skvělé bedny
Jaké provedení povrchu nakonec máš?
Ta dýha by měla jít opravit, minimálně tak, aby to nerušilo.

Jaké provedení povrchu nakonec máš?
Ta dýha by měla jít opravit, minimálně tak, aby to nerušilo.