Za tú cenu už potom radšej nejaký sekáč. Bude to určite lepšie hrať.
Nene, bavíme se tu o tom, že sloupy v bazarové ceně, a to i za 20 tisíc, jsou lepší.jvees69 píše: jinak tvému příspěvku říkám cenná recenze .. pořád se tu bavíme o tom že sloupy za 150t jsou lepší, to určitě jsou, ale ...
Tak to se tedy sakra pleteš, i tvé zkomerčnělé uši by bývaly poznaly rozdíl mezi nějakým Jamo a Bowers and Wilkins. A to i na receiveru za 12 tisíc. Je to rozdíl jako krabicové víno a slušné bordeaux.jvees69 píše: Naprosto chápu, že tady na hifi fóru to bude znít hloupě, ale raději oželím akustiku kterou mé zkomerčnělé uši z kin LG beztak nerozpoznají oproti designu v místnosti..
Proč se tedy ptáš ? Vždyť máš svůj rozum.jvees69 píše:Zdravím, hledal jsem ale téma o zn. JAMO nenašel ..![]()
Jamo je poměrně starou a známou značkou ve světě audia, ale přesto se poslední léta zdálo, že již ničím nemůže pozitivně překvapit. Zdá se ale, že pod křídly Klipsh Group chytá dánská značka druhý dech.
Jamo je dnes jako značka součástí Klipsh Group a našinec má možná zafixovanou tuto značku jako levné výprodejové zboží z Datartu, kde často dominovalo mezi levnými sloupovými reproduktory za pár tisícovek. Jamo ovšem dokáže překvapit a uvádí řadu Concert Series, která má ambice oslovit i náročné uživatele. Concert Series je vlajkovou řadou této značky, takže můžeme očekávat, že se Jamo pokusí opět získat na svou stranu i náročnější audiofily. Konstruktéři ovšem neskrývají, že samotná řada je určena jak pro stereo, tak i pro domácí kino.
No a co by mě osobně zajímalo je, Váš názor na reproduktory:
JAMO S628 vs. JAMO C97
Chci pořizovat sestavu k ozvučení obýváku 40m2 vyhlídnutý mám reciever ONKYO TX NR636 (výborný poměr cena/výkon neb 838 to je trojnásobná cena) ... Řeším zda k tomu onkyu pořídit JAMO S628 HCS (5.0 sestava) nebo za stejné peníze 2 přední sloupy JAMO C97?
Vaše názory k rozdílům těchto reproduktorů?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů