MERIDIAN
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: MERIDIAN
Tony.Hanbi sa.6hod jsou 2 cesty,nebo si myslíš,že už tam zůstanu?Bratia mám vás rád,ale zase takhle ne. 

Re: Súboj Titánov
Hmmm, velice odvážné tvrzení .slavo_k píše:Dňa 26. a 27. 3. 2010 sa v Ketose uskutoční súboj dvoch najlepších CD prehrávačov na svete.
Úplne nový prehrávač Meridian 808.3 si zmeria v čestnom boji sily s americkou legendou Audio Research REF CD8.
Nevím proč jsem si vzpomněl na legendární Werichův výrok: Co čtenář - to blbec

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Senior.Nechápu co je odvážné tvrzení.Můžeš to vysvětlit?
Este ze tak!Zappadaddy píše:Tony.Hanbi sa.6hod jsou 2 cesty,nebo si myslíš,že už tam zůstanu?Bratia mám vás rád,ale zase takhle ne.

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Súboj Titánov
Senior.Už rozumím.Omlouvám se za nepochopení.Nejlepší na světě?Ale jedn z top přehravačů na světě určitě.Senior píše:Hmmm, velice odvážné tvrzení .slavo_k píše:Dňa 26. a 27. 3. 2010 sa v Ketose uskutoční súboj dvoch najlepších CD prehrávačov na svete.
Úplne nový prehrávač Meridian 808.3 si zmeria v čestnom boji sily s americkou legendou Audio Research REF CD8.
Nevím proč jsem si vzpomněl na legendární Werichův výrok: Co čtenář - to blbec
vypadlo slovicko probably 

mayday
u meridianu mi nejde na rozum proc downsampluje sacd ze 192 khz na svych internich 96 khz, to mi prijde dost zpatecnicke
ktory stroj a na akom vystupe. vazsinou sa da sampling ovladat v rezimoch Type.
treba i ten jejich novy hdmi converter pracuje v internim modu 96 khz, ale jinak samozrejme sacd nebo dvda
Súboj Titánov
Súboj Titánov môže začať

Sme pripravení, čakáme Vás...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dňa 26. a 27. 3. 2010 sa od 17. hodiny v Ketose uskutoční súboj legendárnych CD prehrávačov.
Úplne nový prehrávač Meridian 808.3 si zmeria v čestnom boji sily s americkou legendou Audio Research REFERENCE CD8.
Prítomné budú aj ďalšie eminencie, napríklad reprosústavy Dynaudio Evidence Temptation, zosilňovače Audio Research REF 5, REF 210, HD220 a tiež zosilňovače Electrocompaniet.
Príďte si vypočuť ako to dopadne a čo všetko sa dá vyťažiť z červenej knihy klasického CD záznamu.
Občerstvenie zabezpečené ako pravidelne.
celá správa tu http://www.ketos.eu/index.php/suboj-tit ... avace.html

Sme pripravení, čakáme Vás...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dňa 26. a 27. 3. 2010 sa od 17. hodiny v Ketose uskutoční súboj legendárnych CD prehrávačov.
Úplne nový prehrávač Meridian 808.3 si zmeria v čestnom boji sily s americkou legendou Audio Research REFERENCE CD8.
Prítomné budú aj ďalšie eminencie, napríklad reprosústavy Dynaudio Evidence Temptation, zosilňovače Audio Research REF 5, REF 210, HD220 a tiež zosilňovače Electrocompaniet.
Príďte si vypočuť ako to dopadne a čo všetko sa dá vyťažiť z červenej knihy klasického CD záznamu.
Občerstvenie zabezpečené ako pravidelne.
celá správa tu http://www.ketos.eu/index.php/suboj-tit ... avace.html
Zmena otváracích hodín
POZOR ZMENA !!!
Pre veľký záujem Súboj Titánov v sobotu (27.3.) začína už od 14. hodiny !
Pre veľký záujem Súboj Titánov v sobotu (27.3.) začína už od 14. hodiny !
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tak jaké jsou dojmy?
Nikdo nic? To nikomu ze zůčastněných posluchačů nestála snaha organizátorů ani za veřejné poděkování? 

Přes řeku do stínu stromů.