Párování značek zesilovač vs reprosoustavy
Re: Párování značek zesilovač vs reprosoustavy
chlapci, hľadáte skratky, kde nie sú. Fakt to nie je také jednoduché a bolo to už aj Pítrsom a Doskom celkom polopatisticky vysvetlené prečo.
Možná trochu
Ale za mě kombinace dvou trochu starších kousků
Repro Epos ES 11 a integrac Cyrus 6,fantastická kombinace,ve své nynější ceně,za kterou lze pořídit prostě famózní!!!!
Můj názor ověřený osobní zkušenosti,takže mě nebicujte

Ale za mě kombinace dvou trochu starších kousků
Repro Epos ES 11 a integrac Cyrus 6,fantastická kombinace,ve své nynější ceně,za kterou lze pořídit prostě famózní!!!!
Můj názor ověřený osobní zkušenosti,takže mě nebicujte

Xavian a Jamaha 

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Soulution a Genius ...
Jen jsem to práskl odboku jak psal Odar, páruje se dle distributorů a studií
. Prostě obecný dotaz a milión tezí. Domluv si u někoho poslech a ušetříš peníze i čas (ostatních)
.

Já to myslel vážně,takže nechápu proč to zesměšňovat
Ale ta kombinace s geniusem by mohla být docela zajímavá na nějakém školení pro Planeo Elektro nebo Okay 

Panove, to co napsal Pitrs a spol. naprosto chápu a jsem rád z vašich reakci, jen jste zapomeli, ze jste do toho strcili i sta tisice a furt nevite jestli to je ono, ale doufam ze jste spokojeni. Uvodni zadani bylo ale cenove omezene, aby bylo dostupnejši a smysl ma se bavit o vecech co se daji normalne poridit a poslechnout ve studiích ted. Nebo pro vas je napr. zesilovac do 30 000 kc kazdy stejny a o moc nejde-spomente si na sve zacatky.
Málem jsem se zalkl pivem vole

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hifi44: nase zacatky byly jednoduche, nebylo ke koupi skoro nic, neco jako sestava kterou jednou koupis a bude ti stacit navzdy v tebou uvazovane cene fakt neexistuje, pokud vubec nejaka takova existuje ... chod, poslouchej, nejen po studiich a znamych, ale zajdi i na koncerty a pak se rozhodni co za to stoji a co ne, zatim jsi ani nenapsal v jakem prostoru to chces poslouchat ani co poslouchas atd atd
Proto jsem psal mou kombinaci,do třiceti vpohode i s kabelama a zvuk v dané ceně podle mě fantastický!hifi44 píše: ↑31 říj 2017 20:54Panove, to co napsal Pitrs a spol. naprosto chápu a jsem rád z vašich reakci, jen jste zapomeli, ze jste do toho strcili i sta tisice a furt nevite jestli to je ono, ale doufam ze jste spokojeni. Uvodni zadani bylo ale cenove omezene, aby bylo dostupnejši a smysl ma se bavit o vecech co se daji normalne poridit a poslechnout ve studiích ted. Nebo pro vas je napr. zesilovac do 30 000 kc kazdy stejny a o moc nejde-spomente si na sve zacatky.
A jak píšeš, vzpomněl jsem si na své začátky, krása

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hezka dyha, terahero, do toho jdi
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Co jsem psal, plati i pro komponenty za 10 tis Kc / ks...
Jenom doufám,že kabely budou sedět,mám trochu obavu bo je tam na mě moc barvicek,a ještě mám malinko strach z toho volume kontrolu,abych si sním věděl rady,jsem přeci jen furt začátečník
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kdyz se ztratis, dej dotaz na highendforum