K tomuto se skvěle pároval DVD přehrávač značky tuším Ferguson, protože měl jako jeden z mála 5.1 výstup. Dnes koukám, jak málo tenkrát stačilo ke štěstí, protože pořizovací cena tohoto mého prvního kina vč. projektoru byla tak kolem 15tis...
Párování značek zesilovač vs reprosoustavy
Re: Párování značek zesilovač vs reprosoustavy
terahera
to jsem měl tak odhadem před 10lety na chalupě a dělal dětem a jejich prázdninovým kamarádům z vesnice letní kino promítáním na zeď baráku. Dodnes na to všichni vzpomínají.
K tomuto se skvěle pároval DVD přehrávač značky tuším Ferguson, protože měl jako jeden z mála 5.1 výstup. Dnes koukám, jak málo tenkrát stačilo ke štěstí, protože pořizovací cena tohoto mého prvního kina vč. projektoru byla tak kolem 15tis...
Koukám, že by jste mi měli vykat, já mám doma tohle a X-Fi kartu k tomu:
https://www.czc.cz/creative-labs-inspir ... 39/produkt
Jen krůček chyběl od dnešního Dolby Atmos
https://www.czc.cz/creative-labs-inspir ... 39/produkt
Jen krůček chyběl od dnešního Dolby Atmos
Naposledy upravil(a) koudy42 dne 31 říj 2017 21:27, celkem upraveno 2 x.
Prostor bych neresil-slozita věc.
X-Fi byl můj první vlastně Dac,propojení kompu se zesilovačem přes USB 
Pitrs: Když to plati i pro 10 t, tak proc lidem neporadit a nechat je nakupovat v okay apod,když jde i za trochu vic penez se lehce posunout (pro nekobo az do cile- to je ucel)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Protoze ten typ rady, kterej chces, proste neexistuje.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Trochu jsme tu zaplevenily vlákno,ale napadlo mě se přesunout a založit vlákno o tom kdo jak začínal a s čím,mohlo by to být zajímavé a veselé,pokud to někdo nezprzni měřením a tak 
Pitrs: Když to nechceš pochopit, tak toho nechme.....
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
terahera:
hifi44:
Co ja nechci pochopit? Promin, ztratil jsem se v tom.
hifi44:
Co ja nechci pochopit? Promin, ztratil jsem se v tom.
Pitrs: Už to neřeš.
Ale když chceš slyšet párování, tak mne na doporučení prodejců dělaly doma (k mé tehdejší spokojenosti) dlouhou dobu společnost postupně tyto dvě sestavy:
Denon + Phonar
Marantz + Monitor Audio
Denon + Phonar
Marantz + Monitor Audio
Myslím že to autor vlákna nemyslel zle,ale položil nezodpověditelnou otázku.Lépe by bylo popsat charakter zvuku komponentů v této ceně,a potenciální zájemce si podle toho sestavil to co mu vyhovuje(jelikož co se líbí jednomu nemusí sedět druhému) :podle mě by se na takových informacích už dalo stavět a párovat zesilovače s repro,případně i kabeláže.
Leony5: Lépe bych to nenapsal, díky.
Když už žádáš takovou informaci, mohl bys projevit trošku snahy, vypsat do sloupečku zesilovače a bedny do 30.tisíc a každý, kdo bude mít zájem, připíše zvukový charakter komponentu, ideálně z nalezeného měření + odkaz na měření (subjektivní pocity "Yamaha mi připadala světlejší" jsou k ničemu). Další přispívající to celé jen "odcituje" a přidá vlastní info.