...tak v tychto tvojich vyskach som zatial nelietal...uprimne zavidim

....Westminster Royal som pocul len raz ,aj to na 2 min.asi pred XX rokmi na predvadzacke v Kosiciach...myslim ,ze to bol datart,alebo ina uz dnes skrachovana spolocnost...bol som tam vtedy s kolegami z radia pozriet na ten kus nabytku,ale po 2 minutach sme zistili,ze ich maju zapojene v protifaze

,no ked sme ich na to upozornili,tak povedali,ze s tym nemozu nic urobit,lebo to tam instalovala nejaka partia zo zapadu /uz neviem ci z ciech,nemecka,rakuska,.../a ,ze to mozu prepojit len oni,tak sme smutni odisli a vlastne som sa nikdy nedozvedel,ako naozaj hraju

...potom som pocul este nejake ich monitory,ktre mali zakupene v divadle-to bol v tu dobu pre mna eden

....ja som odchovany na svojich Saturn S8...tiez su to uz roky ,co som ich kupil,takze som urcite pod vplyvom ich zvuku...tohto roku rozmyslam o zmene repro,no este neviem,ake to budu ,ale urcite jeden z kandidatov ostava aj Tannoy so svojimi DC8T,DC10T na ktore som cital chvalu...no budem sa musiet vybrat niekde do Ciech,aby som si ich vypocul....no na Tannoy sa presne ,ako pises nazory roznia...,ale ja na nich milujem ich priestor,farbu dychovych nastrojov,akusticku hudbu,perkusie a pre mna netrciace ustrelene vysky,ako to poznam z niektorych inych vychvalenych znamych znaciek...menovat nebudem,aby som nehanil,nakolko netvrdim,ze tannoy je ideal zvuku...,ale pre mna roky bol a je od kedy som si ich ako student za prve zarobene peniazky kupil-snad tomu porozumeju aj ich nienadsenci

...no tie tvoje dva satniky by som si teda rad vypocul...a najlepsie by bolo ich pocuvat u mna doma
http://www.audioenz.co.nz/2001/0402.html