samozřejmě pište další typy a zkušenosti těch není nikdy dost
Technics
Re: Technics
Určitě jako každá značka má Technics svoje propadáky a na druhou stranu šperky serie 7000 je .....no vlastně o tom žádná.....kdo na to má.....s.3000 tak ta by se už dala ale né pro mě..musel bych udělat bankomat
......ale ta s.2000 to jsem slyšel už od více fajnšmekrů samou chválu....a za tou si také chci jít...samozřejmě bych ji rád taky než ji budu mít slyšel,tak pokud je nějaký majitel dobrovolník
...........POKUD BY BYLA NĚJAKÁ NA PRODEJ TAK MĚ KONTAKTUJTE...L.G.INVEST@SEZNAM.CZ
http://technet.idnes.cz/technics-50-let ... _audio_nyv
http://www.technics.com/cz/ (CZ technické informace=0)
http://www.technics.com/cz/ (CZ technické informace=0)
Zdravím. Prosím o radu. Už pár hezkých let jedu na Technicsu. Chci doporučit nějaké repro pro AV receiver SA DA8. Vím, že mne s tímto přístrojem pošlete do háje, ale i tak to zkusím. Mám k němu Cath acoustic AS 200. Zlepšily by kvalitu poslechu jiné bedny? A jaké kabely na propojení AV-bedny a signálové kabely cinch na propojení komponentů? Eventuelně přemýšlím o novém AV receiveru. Max do 15000,-. Pomohl bych si oproti SA DA8?
Proti Cath Acoustic AS-200, což je Tesla ARS 9238, jedna z nejhorších beden i v rámci Tesly, bude hrát lépe téměř cokoliv.
A jaké byste doporučily. A co Doporučení na další dotazy? Co třeba tyto https://www.mall.cz/sloupove-reprosoust ... =586588001
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Až na ten gramec je to jako bys to fotil u nás před 20 lety
.
ještě chybí v sestavě prznitel EQ SH-GE70 nebo GE90 a může se hrát...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Na druhou stranu, s tímhle počtem pásem a jejich rozsahem to mohl být docela účinný analogový room correction system (za pomocí měření odezvy místnosti, samozřejmě).

Má to dva háčky.
Jednak akustické měření nebylo tehdy vůbec dostupné a zařazení takového přístroje vneslo do signálové cesty takový marast, že to muselo slušně stírat rozdíly mezi nahrávkami, tedy pěkné zamlžení. Takže se dalo jen na základě ucha táhnout kde to na spodku bučelo.
Jednak akustické měření nebylo tehdy vůbec dostupné a zařazení takového přístroje vneslo do signálové cesty takový marast, že to muselo slušně stírat rozdíly mezi nahrávkami, tedy pěkné zamlžení. Takže se dalo jen na základě ucha táhnout kde to na spodku bučelo.
Noble Audio - výroba a prodej
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No tak ony Technicsy obecně neoplývaly nějakou zvukovou transparentností a čistotou
, tedy alespoň ta běžná spotřebka. Takže je otázka, jak moc zařazení ekvalizéru zvuk dál zbortilo. Ale nemám vlastní zkušenost.
A s tím měření je to v domácích podmínkách asi pravda
.
A s tím měření je to v domácích podmínkách asi pravda
Přesně to samé u mnePítrsPraha píše:Až na ten gramec je to jako bys to fotil u nás před 20 lety.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To byla tehdá bráchova sestava. On mě k hifi přivedl. Pak jsem se odstěhoval a žil nějaký čas s Aiwou
(viz foto). Pak přišel NAD C320 a už to frčelo...
.

Nefungoval ani RP od Lyngdorfu. Paskvil, kterej jsem po týdnu s obrovskou ztrátou radši prodal....Ale prodejci z HL jsem napřed věřil, že se "to" poddá a doladí... Kdepak mu je dnes asi konec?NA píše:Má to dva háčky.
Ale ten zesik SU-VX700 nebol az tak spatny
Ci se pletu?