Skypi:
Nechcem sa doťahovať vo vlákne o reproduktoroch, každý máme svoj názor. Na to aby sa mi niečo páčilo alebo nepáčilo, nepotrebujem žiadnu argumentáciu, pretože je to vecou osobného vkusu.
Ten dizajn je neoriginálny a v tomto prípade viem o čom hovorím. Originalita nie je o tom, že podobné repro nikto nevyrobil, aj keď pre mňa tam spoločné črty sú a myslím si, že aj neznalému má ten dizajn naznačiť odkiaľ fúka vietor a tak zaradiť tieto repro do highend triedy spolu s podpisom autora. Bolo to to prvé čo ma napadlo, keď som sa na nich pozrel.
Najprv som sa pozrel na ne, potom na Nautilus a najprv ma napadlo, že niekto sa opičí, potom som si prečítal o autorovi a pochopil som o čo ide.
Na to aby sa mi niečo páčilo nepotrebujem recenzie, myslenie mám na takej úrovni, že spor páči nepáči viem rozhodnúť sám.
Rád si prečítam ako si ich počul v porovnaní s Nautilus.
Ak sa tebe páčia je to v poriadku, nie každý máme rovnaký vkus o tomto ja nepolemizujem ani nikomu nevnucujem svoj názor a už vôbec by som podobné názory neoznačoval tvojimi slovami, z dôvodu, že rešpektujem aj názor s ktorým nesúhlasím, minimálne si ho dokážem prečítať bez toho aby som ho komentoval.
Vlado222:
O konštruktérovi je to popísané v prvom príspevku a tuším aj v recenzii, ktorú si sem dal ty a ten rukopis je zjavný.
Vlado a ak to nevidíš, tak
Jednoducho sa mi nepáčia, dúfam, že si môžem dovoliť aby sa mi nepáčili, či je na tom niečo zlé?