WILSON BENESCH
Re: WILSON BENESCH
To Lachim: napis prosim vic. Po WB taky touzim, zatim entry level ARC. Trinity jsem slysel.
Momentálně jsou v TYKONu W.B. CHIMERA v kombinaci s EC NEMO nebo AUDIA FLIGHT 2x, CD Emm Labs. Ty CHIMERY jsou šílené jak zvukově tak vzhledově (ty obrácené basáky jsou slušný brutal) Jak to hraje?SKVĚLE!
To musi byt narez jak hrom. By me zajimalo jestli k tomu maji zapojeneho i Toruse
Ja se snad vydam do Ostravy! Tohle slyset musi byt neskutecny zazitek!

Predek je MF Audio? Ktery typ?Pamela píše:Momentálně jsou v TYKONu W.B. CHIMERA v kombinaci s EC NEMO nebo AUDIA FLIGHT 2x, CD Emm Labs. Ty CHIMERY jsou šílené jak zvukově tak vzhledově (ty obrácené basáky jsou slušný brutal) Jak to hraje?SKVĚLE!
No vydat se do Ostravy na poslech W.B. je rozhodně doporučeníhodné.TORUS tam mají taky,vypadá spíš jako kolo od nějaké formule.Slyšel jsem DISCOVERY s TORUSem a bez,rozdíl obrovský a to mají DISCOVERY hodně plnotučný zvuk i když na to na první pohled nevypadají.Slyšel jsem asi všechny modely W.B. ne na výstavě,v klidu v TYKONu a láska jako trám! Za měsíc mi přijdou CURVE a bude to asi nejhezčí zážitek v mém životě! Předek je nějaký pasivní za cca 60litrů,úplně mi vypadlo z hlavy co.
Jsem čerstvý vlastník WB Discovery, zatím jsem ve stavu rozehrávaní
oproti Acoustic Energy Radiance 3 je to posun takřka ve všem, prozatím je nejmarkantnější nárust detailu a prostoru někdy "vylezou" věci které tam dřív vůbec nebyly boužel i ty špatné ale už ted po cca. 40hod. jsem velmi spokojena myslím že pro mě obyčejného člověka bude tohle repro konečná!(aspon v to v tuhle chvíli pevně věřím
)

sany
no páni. gratuluji velice.
musíš si to užívat. koupit si nové, je rozhodnutí celkem náročné, že?
co posloucháš za muziku a jaké cd tě na těch bednách zatím nejvíce ohromilo?
díky za pár konkrétních slov.
no páni. gratuluji velice.
musíš si to užívat. koupit si nové, je rozhodnutí celkem náročné, že?
co posloucháš za muziku a jaké cd tě na těch bednách zatím nejvíce ohromilo?
díky za pár konkrétních slov.
lachim:Dík za gratulaci, jinak poslouchám rock,heavy ale i poprock a vlastně veškerou tvrdší hudbu.Moje nejoblíbenější kapela je Iron Maiden (už od mých 12 let tedy celých 30 roků jsem jim věrný)Mezi moje další oblíbence patří Rainbow,Nightwih,Asia,Magnum atd.Největší změny jsem si zatím všiml u cd s podporou symphony orchestru, např.Doro- Classic Diamonds 2004,Europe-Last Look At Eden 2009,Stratovarius-Elements pt.1 2005.Ty bedny zvládnou velice přesně lokalizovat všechny nástroje a ten prostor je famozní, stačí zavřít oči a rázem nevíš kde bedny vlastně stojí, to samozřejmě neplatí o všech nahrávkách ale u všech solidních tomu tak je.Sám jsem zvědav čím mě ještě Discovery překvapí na rozehrání potřebují minimálně 100hod. takže uvidíme vlastně uslyšíme!
Sany píše:
jsem velmi spokojena myslím že pro mě obyčejného člověka bude tohle repro konečná!
Nevím jestli obyčejní lidé mají regály za 220litrů
Jinak ti samozřejmě taky přeju max. spokojenost.
Čekám na nějaké to foto 
jsem velmi spokojena myslím že pro mě obyčejného člověka bude tohle repro konečná!
Nevím jestli obyčejní lidé mají regály za 220litrů

Jinak ti samozřejmě taky přeju max. spokojenost.

lachim
Myslím že WB tě nějak neohromí,pustíš hudbu a posloucháš,skvěle to odsejpá,nic nechybí,nic nepřebývá,špatně se něco hledá a když se ti něco nezdá,je to nahrávkou.Možná by tě mohl ohromit "velký" zvuk.Většinou to končí tak,že když si je poslechneš,už dál nehledáš,takové to "zalůbil sa chlapec"
Myslím že WB tě nějak neohromí,pustíš hudbu a posloucháš,skvěle to odsejpá,nic nechybí,nic nepřebývá,špatně se něco hledá a když se ti něco nezdá,je to nahrávkou.Možná by tě mohl ohromit "velký" zvuk.Většinou to končí tak,že když si je poslechneš,už dál nehledáš,takové to "zalůbil sa chlapec"

na všechny nahrávky Iron Maiden je kšoda každé bedny dražší než 10.000Kč:-) tato kapela nikdy neměla slušně po zvukové stránce udělané CD. Toť můj skromný názor, ale je dost možné, že se pletu. Jejich zvuk je plechový z děravýho kýble.
Jinak WB - ano!
Jinak WB - ano!
Zdeny plácá nesmysly
. Jak jsi přišel na to že všechny CD mají špatná? Namátkou třeba Seventh son of the seventh son.
(v původním nebo japonském vydání žádný podělaný remaster od EMI s nulovou dynamikou)
Výborné CD s výbornou dynamikou a zvukem. Neznamená že když posloucháš jen akustickýho kleptna tak že všichni ostatní kteří poslouchají něco jiného třeba tvrdou muziku tak automaticky poslouchají hnůj a je tím pádem škoda každé reprosoustavy nad 10 000. Já mám třeba bedny za 65 a metal mi hraje skvěle je to jen o dobrých nahrávkách a sladění komponentů ,kabelů. A klidně bych šel i do dražších beden jako Sany šel do Wilson Benesch. Přijed si poslechnout ty řeči že tvrdá muzika nemůže hrát na drahých komponentech už mě docela serou.
Sany za mě
Rozehrávej a užívej si zvuku.

(v původním nebo japonském vydání žádný podělaný remaster od EMI s nulovou dynamikou)
Výborné CD s výbornou dynamikou a zvukem. Neznamená že když posloucháš jen akustickýho kleptna tak že všichni ostatní kteří poslouchají něco jiného třeba tvrdou muziku tak automaticky poslouchají hnůj a je tím pádem škoda každé reprosoustavy nad 10 000. Já mám třeba bedny za 65 a metal mi hraje skvěle je to jen o dobrých nahrávkách a sladění komponentů ,kabelů. A klidně bych šel i do dražších beden jako Sany šel do Wilson Benesch. Přijed si poslechnout ty řeči že tvrdá muzika nemůže hrát na drahých komponentech už mě docela serou.
Sany za mě

No na ty řeči o tom že na metal je škoda každé drachší bedny už jsem si zvykl.Zajímavé je že spousta profíků ve studijích kde mají aparáty v řádech milionů pokládá metal za velmi složitou a na ozvuční náročnou ne li nejnáročnější hudbu.Všechny cd od Iron Maiden mám v limitované Holland edici na 2 cd z roku 1995 a nezněji mi nijak plechově ani na Radiancich a na Discovery no to už vůbec.Je pravda že na Radiancích 3 měly trošku uječenější výšky ale to bylo myslím charakterem bedny.Je fakt že třeba remasters desek AC/DC z roku 2003 je skoro celá edice zbabraná, objednal jsem si ji za dobrou cenu z popronu a takhle to dopadlo= 

Mike: čéče, šetři si zdraví, potřebuješ toMike píše:Zdeny plácá nesmysly. Jak jsi přišel na to že všechny CD mají špatná? Namátkou třeba Seventh son of the seventh son.
Sany za měRozehrávej a užívej si zvuku.

Překrucuješ to, co jsem napsal. Já mluvím o voze a ty koze. Samosebou, že je nespočet trvdý muziky, která je výborně udělaná jak po stránce dynamiky, tak po stránce např. minimálního výskytu zkreslení následkem bůhvíjakých zvukařských zprznění. Ale taky, bohužel, je stejně velkámnožina těch, které stojí za dvě věci a ty nebudou hrát na ičem a nikde. A mám dojem, že řada věcí od IM patří do této kategorie. Ten klepton, když použiji tvoje výrazivo, je poněkud zvukově jiná liga:-)
A Miku, věř, že i já mám pár Cd s tvrdu muzikou a aparát není taky z hnůj-endu

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po dlouhé době zase jeden testík na Wilson Benesch ACT C60 v německém Stereu.
Pěkných 97 %
http://taurus-high-end.de/infomaterial/ ... eo0111.pdf
Pěkných 97 %

http://taurus-high-end.de/infomaterial/ ... eo0111.pdf