aký ste si dnes kúpili vinyl?
Re: aký ste si dnes kúpili vinyl?
YES - Close to the Edge.
Robert Fripp - God Save The Queen.
Oba dva Japonci.
Japonce tahám z Japan Vinyl Shopu. Pasáž Černá Růže. Praha.
Robert Fripp - God Save The Queen.
Oba dva Japonci.
Japonce tahám z Japan Vinyl Shopu. Pasáž Černá Růže. Praha.
@ TJK:
Většinou přímo z Japonska přes ebay. V Praze jsem byl taky, i tam jsem našel, ale zatím jen jedno LP. Postupně měním evropská vydání za japonská a zvukově "NEBESA"
Většinou přímo z Japonska přes ebay. V Praze jsem byl taky, i tam jsem našel, ale zatím jen jedno LP. Postupně měním evropská vydání za japonská a zvukově "NEBESA"
Vánoce vánoce přicházejí
Po zkušenostech s ostatními MFSL mě to už asi "neuzemní"
Konečně s OBI
Za lidovku a poštovné zadara
Moc pěkný
Sice bez OBI, ale japonec a za hubičku.
Po zkušenostech s ostatními MFSL mě to už asi "neuzemní"
Konečně s OBI
Za lidovku a poštovné zadara
Moc pěkný
Sice bez OBI, ale japonec a za hubičku.
Miluji dny, kdyz sousedy (a predevsim sousedky ) zdola neodolatelna touha, muset pred Vanocemi jeste na rychlo uklidit ve sklepe! Vetsinou to potom dopadne takhle:
(R.S. - Between The Buttons) a jeste:
Za 2 (slovy DVA!) €urony za kousek nebylo (alespon z me strany) naprosto o cem premyslet!
Vyprano a prezkoumano, kvalita na 1*. A tak jsem sousedce popral krasne Vanoce! (Minimalne stejne krasne, jako budu mit ja.)
(R.S. - Between The Buttons) a jeste:
Za 2 (slovy DVA!) €urony za kousek nebylo (alespon z me strany) naprosto o cem premyslet!
Vyprano a prezkoumano, kvalita na 1*. A tak jsem sousedce popral krasne Vanoce! (Minimalne stejne krasne, jako budu mit ja.)
Angelo Branduardi - La pulce d'acqua. (1977) Síce kúpil, ale dostal až pod stromček a až teraz v klude vypočul. Je to muzika v štýle renesancie, ale sú tam aj nejaké moderné prvky. Je to super.
Malá ochutnávka: http://www.youtube.com/watch?v=4LZ7JJVK-Sc
http://www.youtube.com/watch?v=A-Q3SnPxQn4
Malá ochutnávka: http://www.youtube.com/watch?v=4LZ7JJVK-Sc
http://www.youtube.com/watch?v=A-Q3SnPxQn4
Branduardioho znám dlouho, nádherná muzika, na LP ale zatím nic nemám, musím se podívat. Mně přišlo
a opět nádhera. Bylo i německé vydání moc pěkně nahrané, o to víc jsem byl zvědavý na tohle Zase mám pocit, že na ostatních vydáních něco chybí.
a opět nádhera. Bylo i německé vydání moc pěkně nahrané, o to víc jsem byl zvědavý na tohle Zase mám pocit, že na ostatních vydáních něco chybí.
Nekdo tady, nebo snad „u sousedu“, nedavno doporucoval nove vydani alba skupiny Pendragon – „The Masquerade Overture“. (Bohuzel jsem ale uz nenasel, kdo a kde presne to bylo. ) Jmeno kapely jsem sice znal, o jejich hudbe ale, po pravde receno, nemel ani paru.
O to vetsi je ted moje nadseni. Krasny artrock ve stylu Genesis, ktery mne doslova zhypnotizoval. Hned pri prvnim poslechu se mi do ucha primo “zavrtala” skladba s nazvem “Paintbox” (neplest si s “Musical Box”! ), ale v podstate je cele toto 2LP uzasne, ve vyborne zvukove kvalite a vylisek na 1*. Oproti puvodni verzi jeste obsahuje i tri bonusove skladby.
Nezbyva mi, nez proste jen doporucit dal…
O to vetsi je ted moje nadseni. Krasny artrock ve stylu Genesis, ktery mne doslova zhypnotizoval. Hned pri prvnim poslechu se mi do ucha primo “zavrtala” skladba s nazvem “Paintbox” (neplest si s “Musical Box”! ), ale v podstate je cele toto 2LP uzasne, ve vyborne zvukove kvalite a vylisek na 1*. Oproti puvodni verzi jeste obsahuje i tri bonusove skladby.
Nezbyva mi, nez proste jen doporucit dal…
LP jednoho z nejlepsich bilych bluesmanu z roku 2010 na bilem vinylu. S texty a fotkami na vnitrim obalu a velmi kvalitnim zvukem.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Za relativne maly peniaz sa mi podarila skvela kupa
Tohle album jsem si, v roce 1989, jako jedno z mala koupil na CD i pres to, ze tehdy bylo k mani i na vinylu. Zvukove totiz dodnes patri mezi ty, ktere tenkrat sirily nadeji, ze „vsechno bude lip“.
Vcera jsem, pri prolezani regalu s LP v jednom obchodnim dome, narazil na 180-ti gramovou vinylovou verzi z roku 2012 (US Import) a abych svuj “mladicky hrich” odcinil, vzal jsem ji s sebou domu.
Snad jen hlasitosti ma „digital“ trochu navrch, LP ale uchvati jeste vetsim mnozstvim detajlu a prostorovosti. Je to prosim absolutni odvaz!
Kvalita vylisku je take bez nejmensi vady a o kvalite hudby samotne, myslim, netreba ztracet ani slovo! Pouze....
(Jsem proto vlastne rad, ze mam obe….)
Vcera jsem, pri prolezani regalu s LP v jednom obchodnim dome, narazil na 180-ti gramovou vinylovou verzi z roku 2012 (US Import) a abych svuj “mladicky hrich” odcinil, vzal jsem ji s sebou domu.
Snad jen hlasitosti ma „digital“ trochu navrch, LP ale uchvati jeste vetsim mnozstvim detajlu a prostorovosti. Je to prosim absolutni odvaz!
Kvalita vylisku je take bez nejmensi vady a o kvalite hudby samotne, myslim, netreba ztracet ani slovo! Pouze....
(Jsem proto vlastne rad, ze mam obe….)
Prospero,
za kolik šel ten Jeff ?
na českém trhu jsem jej našel a " lidový " litr + pošta
za kolik šel ten Jeff ?
na českém trhu jsem jej našel a " lidový " litr + pošta
Ja za ni dal 28,99€uronu, na Amazonu je ale k mani i levneji. (Me se ale nechtelo cekat. )
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B ... dition=new
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B ... dition=new
Dnešní příděl tentokrát z Kanady
a že teda hraje. Mám ještě 1. UK press, ten ale v porovnání s tímhle
a že teda hraje. Mám ještě 1. UK press, ten ale v porovnání s tímhle
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pomalicky kompletizujem Judas Priest disco...
Dnes som dostal na svoje meniny a narodeniny od priatelky
a v stvrtok som si spravil radost novou 20-rocnou SP este bola zabalena vo folii
Dnes som dostal na svoje meniny a narodeniny od priatelky
a v stvrtok som si spravil radost novou 20-rocnou SP este bola zabalena vo folii
Asi jejich nejkontroverznejsi dvojalbum.
Na ctyrech stranach „pouhe“ ctyri spletite skladby, plne virtuozniho individualizmu jednotlivych clenu kapely! V roce 1975 nam mozecek tohle proste nepobral!
(Ja vim, vyslo to uz 1973, obcas to ale chvili trvalo, nez ty placky pod “Zeleznou oponou”podlezly. )
Ani (mnohem pozdeji vydane) „Drama“ asi u fanousku YES nevyvolalo tolik dikuzi a prave z tohoto duvodu jsem "Tales..." ve sve sbirce dodnes nemel.
Clovek ale dozrava a tak jsem dnes koupil "alespon" vydani z lonskeho roku. (Made in EU, ze by Lodenice? )
Kvalita vylisku, hlavne ale kvalita nahravky (oboji na 1*) a take ma dnesni moznost dobre reprodukce zpusobily, ze se mi tahle 2LP konecne opravdu libi!
No, radeji se zpozdenim, nez nikdy, ne?