Dnes jsem se konecne dostal k poslechu zbyvajicich LP tohoto krasneho boxu a tak bych chtel jeste doplnit nekolik malickosti.
1. Nemel jsem uplne pravdu kdyz jsem napsal, ze se cele album zcela obeslo bez Collinse. Skladba “The Chamber of 32 Doors” je v podani Simona Collinse! A rozpoznat ho od Phila je temer nemozne.

2. Opravdu velkou pochvalu si zaslouzi take obal. V papirovem boxu se nachazeji dve samostatna “oteviraci” dvoualba, ktera jsou zvenci “poseta” krasnymi fotografiemi. Uvnitr prvniho je pruvodni slovo Steve Hacketta, v druhem pak fotografie hudebniku a spousta podrobnosti o obsazeni. Na vnitrnich obalech jednotlivych desek jsou uvedeny nazvy skladeb a dokonce i jejich texty. (!) To proste nema chybu.

3. Pri vyndavani druhych dvou LP na mne z hlubin obalu vypadla jeste dve CD!
 (Pri prani jsem si toho, ze tam jsou, vubec nevsiml.) Kvalita nahravky je take velmi dobra, poradi skladeb je ale, oproti vinylu, trochu pozmeneno.
  (Pri prani jsem si toho, ze tam jsou, vubec nevsiml.) Kvalita nahravky je take velmi dobra, poradi skladeb je ale, oproti vinylu, trochu pozmeneno. A skutecnost, ze o nich nikde neni ani zminka, vypovida tak trochu o skutecne hodnote CD.

Pokud vlastnite tuto LP, neni treba propadat panice. (Strange Ways Records 2012 – WAY  306 / Indigo 97084-1) Ackoli norsky neumim ani slovo, nechal jsem se od pani Bremnes okamzite presvedcit o tom, ze se mam uvolnit a proste jen vychutnavat. A nelitoval!
  Pokud vlastnite tuto LP, neni treba propadat panice. (Strange Ways Records 2012 – WAY  306 / Indigo 97084-1) Ackoli norsky neumim ani slovo, nechal jsem se od pani Bremnes okamzite presvedcit o tom, ze se mam uvolnit a proste jen vychutnavat. A nelitoval!  ) stejne kvalitni CD, vcetne “bookletu” s texty(!). Tahle produkce je vazne nadstandartni!
 ) stejne kvalitni CD, vcetne “bookletu” s texty(!). Tahle produkce je vazne nadstandartni!   

Čekám pošťáka
  Čekám pošťáka