aký ste si dnes kúpili vinyl?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: aký ste si dnes kúpili vinyl?
Tak dnes dalsi do zbierky skupiny Accept

Včera konečně soustředěný poslech Genesis - Trespass japan a musím zkonstatovat, že dynamika a prostor téhle nahrávky v porovnání s německým vydáním úplně někde jinde. Klávesy se rozjasní a rozvěrně cinkají, měkké, sametové, hluboko jdoucí basy, přesné a přehledné bicí - přišlo mi to jako úplně jiná kapela   

Nejen Japonci umeji...
Krome Katie Melua - "Ketavan" jsem si dopral jeste tuto jazzovou interpretaci Pink Floydu.

Z pocatku jsem "obsahove" trochu tápal, po tretim poslechu ale mohu rict, ze je tahto LP velmi povedana. 

"Chesky Records" - JR2338 z roku 2010.

Krome Katie Melua - "Ketavan" jsem si dopral jeste tuto jazzovou interpretaci Pink Floydu.

Z pocatku jsem "obsahove" trochu tápal, po tretim poslechu ale mohu rict, ze je tahto LP velmi povedana.

Mám na SACD. Súhlasím že si treba na to trochu zvyknúť, tiež mi to chvílu trvalo. Mám tam zopár oblúbených pasáží.Prospero píše:Z pocatku jsem "obsahove" trochu tápal, po tretim poslechu ale mohu rict, ze je tahto LP velmi povedana.
Dnešní přírůstky:

Největší radost mám z Pärta. Je to zatavená funglovka z roku 1984. Těším se, až si ho pustím.

Největší radost mám z Pärta. Je to zatavená funglovka z roku 1984. Těším se, až si ho pustím.
Dneska mi došlo

tak jsem zvědav, jak bude hrát ve srovnání s původním JPN vydáním.

tak jsem zvědav, jak bude hrát ve srovnání s původním JPN vydáním.
Tak to je fakt pecka - hned první tóny mě doslova přibily do křesla - ta dynamika je neuvěřitelná. Ale ta cena   

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ser na cenu, ked to hraje dobre 
Ja si tiez kolko krat poviem ze tolke peniaze, ked za 1/3 ceny mozem mat CD... ale potom si to pustim a obavy su prec 

Ja si tiez kolko krat poviem ze tolke peniaze, ked za 1/3 ceny mozem mat CD... ale potom si to pustim a obavy su prec

To byl jen povzdech, páč kdyby mi ta cena vadila, tak bych to nekoupil   jen mi vadí ty celní obštrukce - proč mám platit DPH i z poštovnýho je mi záhadou. Vzal bych i další MFSL, ale dát s poštovným 90$
 jen mi vadí ty celní obštrukce - proč mám platit DPH i z poštovnýho je mi záhadou. Vzal bych i další MFSL, ale dát s poštovným 90$   + DPH skoro 600
 + DPH skoro 600   Ale za ten poslech to fakt stojí. Jen je to tu pak neprodejné. (Ne že by mi to vadilo, kupoval jsem to přece pro sebe a ne na kšeft).
  Ale za ten poslech to fakt stojí. Jen je to tu pak neprodejné. (Ne že by mi to vadilo, kupoval jsem to přece pro sebe a ne na kšeft).

jen mi vadí ty celní obštrukce - proč mám platit DPH i z poštovnýho je mi záhadou. Vzal bych i další MFSL, ale dát s poštovným 90$
 jen mi vadí ty celní obštrukce - proč mám platit DPH i z poštovnýho je mi záhadou. Vzal bych i další MFSL, ale dát s poštovným 90$   + DPH skoro 600
 + DPH skoro 600   Ale za ten poslech to fakt stojí. Jen je to tu pak neprodejné. (Ne že by mi to vadilo, kupoval jsem to přece pro sebe a ne na kšeft).
  Ale za ten poslech to fakt stojí. Jen je to tu pak neprodejné. (Ne že by mi to vadilo, kupoval jsem to přece pro sebe a ne na kšeft).- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No to mnohokrat nechapem ani ja, ale ako pises, predat to uz za tolko nepredas, ale tak kupujeme to pre seba a svoje potesenie ze? 

To ten s velkou slávou uváděný remasterovaný komplet The Beatles na vinylu ve velké černé krabici je zvukově dost pofiderní (připojená kniha fotografií je ale hezká).
Nezapomínej, že sis koupil jedno ze stěžejních alb v historii popu/rocku

Nezapomínej, že sis koupil jedno ze stěžejních alb v historii popu/rocku

Zase nějaké přírůstky: "klasika" a klasika

zdenoeddie:
Jj, na kšeft se kupují anglické vinyly do 15 liber i s poštovným
tujatuja:
No taky proto jsem do toho šel. Mám to doma na LP už 4x - MFSL (jednoznačně nejlepší), 2x JPN s OBI (1x na prodej) a 1x limitovaná mono edice na fialovém vinylu (to jsem ještě nbeslyšel a asi ani neuslyším). Dnešním remasterům se vyhýbám obloukem.

Jj, na kšeft se kupují anglické vinyly do 15 liber i s poštovným

tujatuja:
No taky proto jsem do toho šel. Mám to doma na LP už 4x - MFSL (jednoznačně nejlepší), 2x JPN s OBI (1x na prodej) a 1x limitovaná mono edice na fialovém vinylu (to jsem ještě nbeslyšel a asi ani neuslyším). Dnešním remasterům se vyhýbám obloukem.

A co takhle celý box. Lidumile, nebuď troškař.