Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Reedice prvního "dvoj-živáku" rockových strašidel (1975) Kiss byl hudební fenomén výjimečný v tom koncertní alba měli lepší než studiovky...
- Přílohy
-
Zjistil jsem, že čas strašně rychle utíká, tož jsem si dal "závazek" pustit si každý den minimálně jeden vinyl . . . zatím plním

PetrD:
Tak to je drsný a hezký současně. Krásná stylová všehochuť. Hlavně QUEENS OF THE STONE AGE mne fascinují.
POSTIŽENÁ OBLAST jsem neznal, vyzkouším.
Tak to je drsný a hezký současně. Krásná stylová všehochuť. Hlavně QUEENS OF THE STONE AGE mne fascinují.
POSTIŽENÁ OBLAST jsem neznal, vyzkouším.

Vidíte vidíte...a šroubky M2.5x15mm k montáži novýho cartridge do headshellu tonearmu nikde nejsou, mašina stoji. Originály jsou krátké kdežto montážní dutinky dlouhé moc. Vraj něco kuchnout z odloženého vraku NTB by šlo.
Jo v optimálním případě materiál nemagnetic (dural, mosaz, plast...)
Jo v optimálním případě materiál nemagnetic (dural, mosaz, plast...)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Antony:
Jaká je prosím kvalita vinylu těch AS?
A nově seřízená přenoska? Takže ten systém optické přenosky potřebuje časem nějakou vnitřní údržbu? Nebo jsi šel ještě výš?
Jaká je prosím kvalita vinylu těch AS?
A nově seřízená přenoska? Takže ten systém optické přenosky potřebuje časem nějakou vnitřní údržbu? Nebo jsi šel ještě výš?
weiron:
Vinyl AVENGED SEVENFOLD mne upřímně překvapil. Jsou to dvě 180 g LP, minimální šum, nulový praskot, krásný zvuk. Proti digitálu, který je dnešní poměry velice slušný, daleko příjemnější poslech.
O přenosce jsme si povídali, ale aby to zaznělo i veřejně, jednalo se o nový kus toho samého typu. Japonci řešili projevenou závadu výměnou za nový set, což hodnotím velmi pozitivně.
Vinyl AVENGED SEVENFOLD mne upřímně překvapil. Jsou to dvě 180 g LP, minimální šum, nulový praskot, krásný zvuk. Proti digitálu, který je dnešní poměry velice slušný, daleko příjemnější poslech.
O přenosce jsme si povídali, ale aby to zaznělo i veřejně, jednalo se o nový kus toho samého typu. Japonci řešili projevenou závadu výměnou za nový set, což hodnotím velmi pozitivně.
Děkuji za info.
Tak to klobouk dolů před DS Audio. Většinou jsou reklamace přenosek velmi problematická..
Tak to klobouk dolů před DS Audio. Většinou jsou reklamace přenosek velmi problematická..
Zvuk výborný,lp působí nadčasově.
Automobil falického tvaru se jmenuje "Dickmobile".
For Ladies Only.
Japonské první ranné vydání.Doporučuji.
Jj, taky mám, už dlouho jsem neposlouchal, díky za připomenutí.
Ta mono verze je neskutečná.