Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
[youtube]bc8IcgMTeRI[/youtube] 

Janine Jansen
[youtube]rfLX9obyseE[/youtube]
[youtube]rfLX9obyseE[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 984iZL14wg
uplne na konci je kousek puvodne rockove skladby, je to znama vec, uplne ji slysim jak je v originale, ale nemuzu si vzpomenout co to je ...
uplne na konci je kousek puvodne rockove skladby, je to znama vec, uplne ji slysim jak je v originale, ale nemuzu si vzpomenout co to je ...
Led Zeppelin - Kashmir
Diky ! To je teda ostuda, že jsem si na to nevzpomněl ...

To bh69: Tak to je teda fakt ostuda....

Nic si z toho nedelej, stava se to. U starsich rocniku je to horsi....obcas delam tohle...

Aspon tohle hodne pripomina zminenou verzi: http://www.youtube.com/watch?v=tOi6-JmxM0I
Skoda ze jsme si nemohli poslehnout celou Kashmir.
Zdarec,
L
[youtube]i0djHJBAP3U[/youtube]
[youtube]KrjZ_Egjst8[/youtube]
[youtube]1Tp5YDdevbI[/youtube]
Po 18.letech jsou tu znova!Nevěřil jsem,že by mohli 20.let od vydání fenomenálního alba "Hybris" ještě někdy něco nahrát.A přece - ANGLAGARD jsou znova spolu.Nemá cenu se rozepisovat o změnách v sestavě či rozdílu v hudbě,každý příznivec tzv.progressive musí tyhle švédy slyšet.Já je poslouchám asi po desáté a stále se nemohu nabažit.Přes 57 minut hudebního orgasmu,to se často nestává.Toho se měl dožít Petr,Anglagard miloval.

PS: Už jsi je slyšel,Zappíku?

PS: Už jsi je slyšel,Zappíku?
[youtube]RJZTwznevAY[/youtube]
[youtube]vjI8ruaL4D0[/youtube]

Blues on Bach - The Modern Jazz Quartet
bh69: Hudbu poslouha fakt dobrou, klobouk dolu a dekuji za vyborne tipy. Napr.: Marcuse mam strasne rad, ten koncert je perfektni, Coltrane take.
Ale, neco tady nehraje! On snad nepracuje, on tu hudbu poslouha furt! (dle casu prispevku). Takze, lehce zavidim....
Jestli smim, moje oblibena.....

L
Ale, neco tady nehraje! On snad nepracuje, on tu hudbu poslouha furt! (dle casu prispevku). Takze, lehce zavidim....

Jestli smim, moje oblibena.....

L