Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Díky díky, akorát trošku nerozumím, proč musím doplnit cenu do toho políčka a když chci i to druhé LP tak se doprava zdvojnásobí - měl jsi to taky tak? A taky nemohu najít z které země to vlastně příjde .....
Doprava se zdvojnásobí? Mě to za první položku v košíku hodilo poštovný 7€ a za druhou už jen 2,5€.
A cenu musíš doplnit proto, že pokud chceš, tak můžeš podpořit interpreta tím, že zaplatíš víc než je minimum který je za tu desku určený.
K tomu odkud zásilka přijde, Distant Dream je z Polska, tak předpokládám z Polska
, jinak nevím, nehledal jsem odkud ty desky přijdou, prostě až dorazí tak dorazí.
A cenu musíš doplnit proto, že pokud chceš, tak můžeš podpořit interpreta tím, že zaplatíš víc než je minimum který je za tu desku určený.
K tomu odkud zásilka přijde, Distant Dream je z Polska, tak předpokládám z Polska

CD Bobby McFerrin - Bang! Zoom. Ranná nespavosť - takže cez sluchátka. Fajn muzika fajne nahratá. Nič netrčí, nič nechýba. Príjemná basa. Miestami ukludňujúce, miestami živšie.
Doporučujem.

Doporučujem.

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky za info. Jsem večer KO (štípu dříví..) a tak to zkusím ráno.LUK píše: ↑17 zář 2018 21:26Doprava se zdvojnásobí? Mě to za první položku v košíku hodilo poštovný 7€ a za druhou už jen 2,5€.
K tomu odkud zásilka přijde, Distant Dream je z Polska, tak předpokládám z Polska, jinak nevím, nehledal jsem odkud ty desky přijdou, prostě až dorazí tak dorazí.
Neskutočne atmosferická vec.. SOEN - Lucidity
Príjemná muzika. Príšlo mi to ako mix Sigur Rós a Pink Floyd.
Xavier PHIDEAUX vydal po sedmi letech nové album . . .

Spolu s Galahad a Crippled Black Phoenix je na stupních vítězů pro moje 3 nej alba roku 2018.
. . . a hned dvojalbum. 
Spolu s Galahad a Crippled Black Phoenix je na stupních vítězů pro moje 3 nej alba roku 2018.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ad SOEN - muzika to neni spatna, ale na sestave se ten stejnohluk s DR 4-6 moc poslouchat neda
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nový objev, Kari Bremnes, uhrančivý, místy znepokojivě naléhavý hlas, sice cizojazyčné, o to víc sugestivní.
Vřele doporučuji...
Navíc, mimořádně krásná ženská

Vřele doporučuji...

Navíc, mimořádně krásná ženská

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vyzerá to bohužiaľ tak, že sa dá kúpiť len digitálny nosič.. https://arcticrise.bandcamp.com/