Naštěstí jsou nás milióny po celém světě, které skupina DM napálila. Recenze jsou více než dobré a vyprodané haly koncertů opět značí o podvodu na posluchačích. To jsou tedy podvodníci, nechápu, že na to někdo nepřišel. Ještě jednou tě zkusím nasměrovat, někde si sežeň jedno jako nahrávku a zaposlouchej se do samotných textů a vnímej je po celou dobu celé skladby, myslím, že ti bude fuk jaké má DR, jestli ne, pak si vezmi tabletku. Sorry, nemohu srovnat DR4 a DR12, protože nikde takové srovnání není, tak jak jsem si přišel na to, že DR4 je odpad? Ty jsi slyšel několik verzí tohoto alba? Neslyšel, takže jedeš jen podle netu, žádná osobní zkušenost. Pak je mi vše jasné.
No, nevím nakolik jde o osobní škádlení, ale tento názor, že nevadí DR4 je opravdu zaslepený fandovstvím. Vždyť dynamika je jeden z důležitých uměleckých výrazových prostředků stejně jako harmonie, melodie, takt a jejich změny. Takový minimalismus by bez slušného dynamického rozsahu vůbec ztratil důležitý výrazový prvek. Rezignovat na důležitou součást hudby a říkat poslouchej duchaplné texty je asi jako si to rovnou přečíst ve verších na bookletu jako básničku a pustit si k tomu monotonní hluk cirkulárky.Jackal píše: ↑02 dub 2023 18:09Naštěstí jsou nás milióny po celém světě, které skupina DM napálila. Recenze jsou více než dobré a vyprodané haly koncertů opět značí o podvodu na posluchačích. To jsou tedy podvodníci, nechápu, že na to někdo nepřišel. Ještě jednou tě zkusím nasměrovat, někde si sežeň jedno jako nahrávku a zaposlouchej se do samotných textů a vnímej je po celou dobu celé skladby, myslím, že ti bude fuk jaké má DR, jestli ne, pak si vezmi tabletku. Sorry, nemohu srovnat DR4 a DR12, protože nikde takové srovnání není, tak jak jsem si přišel na to, že DR4 je odpad? Ty jsi slyšel několik verzí tohoto alba? Neslyšel, takže jedeš jen podle netu, žádná osobní zkušenost. Pak je mi vše jasné.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: jolefoto a 4 hosti