Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
DEPECHE MODE - VIOLATOR RED TRAY (1990)
Jj, super deska. Také mám toto CD Germany a hraje to špičkově. Skladby 3 a 6, to byly tehdy "hymny". Mám to i na SACD a DVD-A, ale tam už se v tom někdo "hrabal" a ten remaster už není zvukově taková pohoda.
Už mám na cestě Kraftwerk 4 alba 2024 Japan Edition. Na to se opravdu těším. Miluju Kraftwerk. I když mám všechno, všechno stejně koupím vícekrát, naštěstí toho moc nevydali.
Tak to bych nepřipustil - jeden nosič a dost, jo mám pár stejných LP i CD ale dnes lituji neefektivně vyhozenejch peněz
inu nic proti gustu že jo.
inu nic proti gustu že jo.
Včerajšie 3 prírastky:
- Brezovar – Rue Du Salbert
Ak som dobre pátral, tak je to jediný album tohto francúzskeho gitaristu. A hneď fantastický. Je to akási zmeska roku a možno trochu folku.

- Son Seals – Bad Axe
Pre mňa neznámy bluesman. Album ničím zvláštnym nevyčnieva, ale je to poctivé, dobre nahraté blues a to ma jednoducho baví.

- Phish – Billy Breathes
Tak isto pre mňa neznáma záležitosť. Tiež by som to zaradil niekam do škatulky rock s prvkami folku. Obal pobavil.

- Brezovar – Rue Du Salbert
Ak som dobre pátral, tak je to jediný album tohto francúzskeho gitaristu. A hneď fantastický. Je to akási zmeska roku a možno trochu folku.

- Son Seals – Bad Axe
Pre mňa neznámy bluesman. Album ničím zvláštnym nevyčnieva, ale je to poctivé, dobre nahraté blues a to ma jednoducho baví.

- Phish – Billy Breathes
Tak isto pre mňa neznáma záležitosť. Tiež by som to zaradil niekam do škatulky rock s prvkami folku. Obal pobavil.

Vždyť nemusíš a o tom to je.

A ani si neumíš představit ten nádech nového otevřeného CD, když projíždíš všemi vjemy booklet, projíždíš přidané hodnoty v Japonském jazyce atd...

Jestli hledáš ten nejlepší zvuk, tak si zaprvé stačí předem zjistit jak na tom daná vydání zvukově jsou, není potřeba ty edice kupovat abys to zjistil, to je v dnešní době nemalej risk a většinou jsou to opravdu jen vyhozený peníze. Zadruhé, že je něco Japonská edice neznamená, že se dá očekávat kvalitní zvuk, to je buhožel jen mýtus, kterej nemá s realitou nic společnýho, Japonský edice zasáhla dnešní doba a Loudness War úplně stejně jako vydání z jiných zemí. A zatřetí, při hledání kvalitního zvuku je potřeba jít naopak do minulosti, ne shánět novější a novější edice.
V roce 1991 jsem mohl koupit, jen vydání, které bylo, nepředpokládal jsem, že v budoucnosti v roce 2009, nebo 2017, nebo 2024 v daleké budoucnosti, budou lepší, nebo horší edice. Je fakt, že jsem v roce 1991 nemusel kupovat nic a čekat na budoucnost, co kdyby vyšla nějaká povedenější verze (OMG). Možná to zase uniklo jen tobě, ale psal jsem, že mám i prvotní edice a jestli kupuji, to co vyjde, je můj problém a nic k tvému divení a poučování (Kraftwerk sbírám).
Kdyby jsi opravdu koukal na to, Co poslouchám a nechtěl by jsi jen poučovat, tak pár komentářů zpět píšu o shánění některých prvních vydání, protože hrají vesměs nejlépe. Japonské edice mají pořád svou váhu a kvalitu, to si piš, co chceš, ještě mě nikdy nezklamalo CD z japonské edice, ale také jsem nepsal, že to tak musí být vždy. Prosím tě, přestaň hledat cokoliv, aby jsi mohl něco napsat. To co jsi vesměs napsal, jsem už psal o několik stránek dříve, takže zase plevel. Myslím, že o japonských edicích vůbec nic nevíš. DOMLUVIL JSEM.
https://dr.loudness-war.info/?artist=kraftwerk&album=
tady můžeš slzet nad špatnou kvalitou vydaných Kraftwerk, je to téměř všechno v zeleném, hrozný co? Vlastním pouze CD a valnou většinu mám.
P.S. hezký den...
Kdyby jsi opravdu koukal na to, Co poslouchám a nechtěl by jsi jen poučovat, tak pár komentářů zpět píšu o shánění některých prvních vydání, protože hrají vesměs nejlépe. Japonské edice mají pořád svou váhu a kvalitu, to si piš, co chceš, ještě mě nikdy nezklamalo CD z japonské edice, ale také jsem nepsal, že to tak musí být vždy. Prosím tě, přestaň hledat cokoliv, aby jsi mohl něco napsat. To co jsi vesměs napsal, jsem už psal o několik stránek dříve, takže zase plevel. Myslím, že o japonských edicích vůbec nic nevíš. DOMLUVIL JSEM.
https://dr.loudness-war.info/?artist=kraftwerk&album=
tady můžeš slzet nad špatnou kvalitou vydaných Kraftwerk, je to téměř všechno v zeleném, hrozný co? Vlastním pouze CD a valnou většinu mám.
P.S. hezký den...

Kraftwerk taky miluju, ale zrovna teď poslouchám jinou skvělou kapelu, kterou jsem objevil skrze ně, Einstürzende Neubauten.
Tak einsturzende neubauten je též můj šálek kávy, nyní nejraději ty s anglickým textem
GONG-Gazeuse! (1976)
Trestuhodne nedocenený parádny inštrumentálny jazz-rock/fusion!

Trestuhodne nedocenený parádny inštrumentálny jazz-rock/fusion!
- Přílohy
-
KRAFTWERK - Made in Japan (2024). První objednávka 4CD.
KRAFTWERK MADE IN JAPAN (2024)
Kraftwerk - Computer World (Japan 2024)
Kraftwerk - Tour De France (Japan 2024)
Kraftwerk - Computer World (Japan 2024)
Kraftwerk - Tour De France (Japan 2024)

Parádní věc, objednával jsem z Francie, ale už jde sehnat i u nás...
KRAFTWERK MADE IN JAPAN (2024)
Kraftwerk - The Mix (Japan 2024)
Kraftwerk - The Mix (Japan 2024)