Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Kromě těch původních vydání LP a CD, které byly zvukově super, je zatím na trhu LP z roku 2015 a CD z roku 1997 ( Mercury ) a tyto jsou také zvukově velmi dobré. Ohlášené je 2LP 45 RPM a SACD od MSFL na prosinec 2026. Je to předělané z origo master tape, tak teprve uvidíme, resp. uslyšíme. Jinak hudba za mně špičková.
Kromě těch původních vydání LP a CD je na trhu víc LP a CD vydání než jen LP z roku 2015 a CD z roku 1997 (které zvukově velmi dobré není, naopak je to jedno ze zvukově nejslabších vydání alba), například SHM-CD z roku 2009 (to je zvukově prvotřídní, stejně kvalitní jako původní vydání), CD z roku 2005, LP z roku 2019, další z roku 2023 a pak taky třeba Hi-Res z roku 2015 a Blu-ray taky z roku 2015 (ten se zvukově nepoved a je to jedno z těch horších vydání alba) atd., atd.
Liamee
Co to tady vyvádíš? Ty musíš kritizovat za každou cenu? Psal jsem o tomto: https://www.jpc.de/s/rush-fly+by+night
O v pořadí 3 ( CD )- to jsem je ještě kupoval a v pořadí 4 ( LP 180g ), tyto vlastním a hrajou perfektně. Rovněž se velmi těším na prosinec 2026 a zakoupím 2LP 45 RPM i SACD ( MFSL ), protože je to skvělá deska RUSH z roku 1975 a ty "prosincové" budou také zvukově perfektní. To je moje vlastní osobní zkušenost, u těch z prosince 2026 je to můj předpoklad. Chápeš to?
Ono nestačí jen skenovat Discogs a LW Info a pak tady dělat chytrýho, ale když tě to baví ......
Co to tady vyvádíš? Ty musíš kritizovat za každou cenu? Psal jsem o tomto: https://www.jpc.de/s/rush-fly+by+night
O v pořadí 3 ( CD )- to jsem je ještě kupoval a v pořadí 4 ( LP 180g ), tyto vlastním a hrajou perfektně. Rovněž se velmi těším na prosinec 2026 a zakoupím 2LP 45 RPM i SACD ( MFSL ), protože je to skvělá deska RUSH z roku 1975 a ty "prosincové" budou také zvukově perfektní. To je moje vlastní osobní zkušenost, u těch z prosince 2026 je to můj předpoklad. Chápeš to?
Ono nestačí jen skenovat Discogs a LW Info a pak tady dělat chytrýho, ale když tě to baví ......