Inak nie je mi zname, ze by Out of This World a Prisoner in Paradise vysli na LP v Japonsku, ale nie som samozrejme neomylny, nejak som po tom nepatral, ale mam pocit, ze oba albumy tam vysli iba na CD.
Europe - Almost Unplugged
Re: Europe - Almost Unplugged
Single nezbieram, je to vlastne aj podmienene tym, ze sa na Kuzme nie zrovna jednoducho prehadzuju otacky z 33 1/3 na 45
Inak nie je mi zname, ze by Out of This World a Prisoner in Paradise vysli na LP v Japonsku, ale nie som samozrejme neomylny, nejak som po tom nepatral, ale mam pocit, ze oba albumy tam vysli iba na CD.
Ani ja som nepatral či v japonsku vyšli spomínané albumy na LP, čo by teda bola škoda ... tak aspoň anglickú verziu Prisoners In Paradise, myslím že po zvukovej stránke to bude "ine kafe" ako CD ... v jednom internetovom antikvariáte som ho dokonca objavil ale niekto ma predbehol 
Europe jsou fakt dobrý a toto album taky. Ale rozhodně si nemyslím, že by byli legendami hardrocku
. Ale to je každého názor.